Benim doktorum tahmini 55 cm doğar dedi aman Allahım korktum şuan hemen çantasına ayaksız tulum koyayım o zaman:)3700 hastane çıkışına sigiyor canım :) ama boy 56 çıkarsa işte o zaman sıkinti olabilir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum tahmini 55 cm doğar dedi aman Allahım korktum şuan hemen çantasına ayaksız tulum koyayım o zaman:)3700 hastane çıkışına sigiyor canım :) ama boy 56 çıkarsa işte o zaman sıkinti olabilir :)
Hahaha ben de geçen hafta mutfağı düzenlettim eşime fırın dolabı aldırdım diyor ki bebekle fırın dolabının ne alakası varay aynen ya mesela bugün gidip mutfak masası alacağız çünkü o zaman küçük masa almıştım idareten şimdi gidip onu büyütecegim. bitmiyor bitmeyecek :)
hahahaha dağınık durmasın istiyorsun çünkü zaten yeterince bebeğin eşyalarıyla doldu ev benimde aynı mantık ama eşler anlamıyor benim ki de hala neden masa aldiginizi çözemediHahaha ben de geçen hafta mutfağı düzenlettim eşime fırın dolabı aldırdım diyor ki bebekle fırın dolabının ne alakası var
bende mutfağa masa kızların odasina tül istiyorum bakalım ne olacakhahahaha dağınık durmasın istiyorsun çünkü zaten yeterince bebeğin eşyalarıyla doldu ev benimde aynı mantık ama eşler anlamıyor benim ki de hala neden masa aldiginizi çözemedi
Eksikler bitmiyor canımbende mutfağa masa kızların odasina tül istiyorum bakalım ne olacak
Ya kızlar su mobilya kokusu nasıl çıkar? Bir kaç kez sirkeli su ile sildim. Bi de bingonun bi bebekler için bi yüzey temizleyici var onunla sildim. Ama çıkmıyor fikri olan varsa yardım etsin mobilya silmekten her gün her yerim turuluyor
Bizimki sadece karbonatlı su ile silindi hiç koku yok canım. Yaklaşık iki hafta havalandı dolap ve şifonyer kapakları açık halde.Ya kızlar su mobilya kokusu nasıl çıkar? Bir kaç kez sirkeli su ile sildim. Bi de bingonun bi bebekler için bi yüzey temizleyici var onunla sildim. Ama çıkmıyor fikri olan varsa yardım etsin mobilya silmekten her gün her yerim turuluyor
bebisin doğmadan alsan süper olur sonra ugrasmazsin gerci sen daha 34. haftadaymisin düşünmeye vaktin var :) ben 37yi bitiriyorum yarin :)bende mutfağa masa kızların odasina tül istiyorum bakalım ne olacak
Bende sürekli kapaklarini acip odanin camini günün yarisi acik tutuyorum havalandıkça geciyor cunkuYa kızlar su mobilya kokusu nasıl çıkar? Bir kaç kez sirkeli su ile sildim. Bi de bingonun bi bebekler için bi yüzey temizleyici var onunla sildim. Ama çıkmıyor fikri olan varsa yardım etsin mobilya silmekten her gün her yerim turuluyor
Karbonatta ekle canım sirkeli suya sonra kapakları aç cami aç havalansın kapakları kapatma hic.Ya kızlar su mobilya kokusu nasıl çıkar? Bir kaç kez sirkeli su ile sildim. Bi de bingonun bi bebekler için bi yüzey temizleyici var onunla sildim. Ama çıkmıyor fikri olan varsa yardım etsin mobilya silmekten her gün her yerim turuluyor
Açık canım ama çıkmıyorodanın aç camlarını sürekli açık kalsın kapakları da aç ben 1 ay önce almıştım uzun süre hep öyle kaldı çıkı.
F ferayegul karbonatı denemedim canım bnm ptesi geldi geldiğinden beri kaç kere sildim Allah bilir. Camda sürekli açık bi de yok sertifikalı boya fln. Ama sanırım bi tek alfemo ve çilek in cok kokmuyor onlarınki biraz daha farklıBizimki sadece karbonatlı su ile silindi hiç koku yok canım. Yaklaşık iki hafta havalandı dolap ve şifonyer kapakları açık halde.
Sende mi eşyalarını yerrleştirmedin daha havalandırıyor musun? Bende telaş oldum artık zaman iyice yaklaştı wşyalarını yerleştireyim diyorum ama nerede perdelerini bile asmadımBende sürekli kapaklarini acip odanin camini günün yarisi acik tutuyorum havalandıkça geciyor cunku
Evet canım çilek ve alfemo öyle bn çilekte beğenmiştim ama ocakta gelir dedikleri için oradan almadım bu da çıkacak illa ama bir an evvel çıksa da ben yerleştirsem iyi olacaktı :)Beşik çilekten. Hiç koku yok ben de şaşırdım :)
Kizim 3980 dogdu hastane cikisini 1 ay gibi bir sure giydiKizlar ben bisey soracam tecrubeli annelerimiz bebislerimiz 3700 falan civarinda dogma ihtimalinde bu hasta cikislari varya el kadar olan onun icine girerlermi kucuk gelirmi boy belki tamam ama kilodan olurmu cocugu acikta birakmasak