2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hahaha ben de geçen hafta mutfağı düzenlettim eşime fırın dolabı aldırdım :KK70: diyor ki bebekle fırın dolabının ne alakası var :KK70:
hahahaha:KK70: dağınık durmasın istiyorsun çünkü zaten yeterince bebeğin eşyalarıyla doldu ev benimde aynı mantık ama eşler anlamıyor benim ki de hala neden masa aldiginizi çözemedi

Bakalım bizimki kaç kilo oldu
h.içi nst'ye gel dedi doktor en son kilo muhabbeti ne canımı skmslardi eşim bol bol yediriyor aman allahım kusacam diyorum bazen

Ya kızlar su mobilya kokusu nasıl çıkar? Bir kaç kez sirkeli su ile sildim. Bi de bingonun bi bebekler için bi yüzey temizleyici var onunla sildim. Ama çıkmıyor :KK43: fikri olan varsa yardım etsin mobilya silmekten her gün her yerim turuluyor :KK43:

Ya kızlar su mobilya kokusu nasıl çıkar? Bir kaç kez sirkeli su ile sildim. Bi de bingonun bi bebekler için bi yüzey temizleyici var onunla sildim. Ama çıkmıyor :KK43: fikri olan varsa yardım etsin mobilya silmekten her gün her yerim turuluyor :KK43:

odanın aç camlarını sürekli açık kalsın kapakları da aç ben 1 ay önce almıştım uzun süre hep öyle kaldı çıkı.

Bizimki sadece karbonatlı su ile silindi hiç koku yok canım. Yaklaşık iki hafta havalandı dolap ve şifonyer kapakları açık halde.

Bende sürekli kapaklarini acip odanin camini günün yarisi acik tutuyorum havalandıkça geciyor cunku

Karbonatta ekle canım sirkeli suya sonra kapakları aç cami aç havalansın kapakları kapatma hic.

Bizimki sadece karbonatlı su ile silindi hiç koku yok canım. Yaklaşık iki hafta havalandı dolap ve şifonyer kapakları açık halde.
F ferayegul karbonatı denemedim canım bnm ptesi geldi geldiğinden beri kaç kere sildim Allah bilir. Camda sürekli açık bi de yok sertifikalı boya fln. Ama sanırım bi tek alfemo ve çilek in cok kokmuyor onlarınki biraz daha farklı

Bende sürekli kapaklarini acip odanin camini günün yarisi acik tutuyorum havalandıkça geciyor cunku
Sende mi eşyalarını yerrleştirmedin daha havalandırıyor musun? Bende telaş oldum artık zaman iyice yaklaştı wşyalarını yerleştireyim diyorum ama nerede perdelerini bile asmadım :KK43:

Kızlar sezeryan için doktor kaçıncı haftada gün veriyor benim doktoruma kalsa 39, tamamlatacak bana ben o kadar beklemek istemiyorum çünkü benim doktorum devlette acil gitsem kim gelirse şansıma olacak onu da istemiyorum uygun hafta kaç oluyor ki sezeryan icin

X