2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar çatı muayenesinde fobisi olanlar için çözümüm yok sonuçta fobiyi yenmek zor ama böyle çekincesi olanlar için içtenlikle söyleyebilirim ki inanın hiiiiiic canınız acımıyor. Kasarsanız ve korkarsanız tabi can yanıyordur ama doktorun iki parmağını saniyelik sokup duvarlara baktığı bir olay. Hic yaptırmayanlar korkusu olanlar için ben cesaretlendirmek adına yazayım dedim inanın hic birşey yok :)

çok uzun zamandır aklımdan geçen ama hiç dile getiremediğim duygular var hanımlar
bunları düşünmek acayip vicdan azabı çektirse bile :cry:
düşünmekten kendi mi alıkoyamıyorum
korkuyorum ben yaaa
bebeği mi yaa sevemezsem diye:KK42:
ultrasyonda ki fotoğraflara bakıyorum
bazen çok uzak geliyor:KK42:
bilmiyorum
sürekli bakıyorum ama alışamıyorum bir türlü her yerini inceliyorum felan :KK42:
bende mi bir tuhaflık var sizce?
Bende kizimi dogurdum elime verdiler bisey hissetmiyorum sonra kotu bi anne miyim diye diye depresyona girdim.bunu kendinize yapmayin ...bazen gec adapte olunuyor. Normal durumlar bunlar iletisim kurdukça aşk buyuyor ......simdi kendimi neden bu kadar yipratmisim diyorum........

Bende kizimi dogurdum elime verdiler bisey hissetmiyorum sonra kotu bi anne miyim diye diye depresyona girdim.bunu kendinize yapmayin ...bazen gec adapte olunuyor. Normal durumlar bunlar iletisim kurdukça aşk buyuyor ......simdi kendimi neden bu kadar yipratmisim diyorum........
yani duygularım sıfır değil tabi ki ama bazen buhranlara dalıyorum olumsuz düşünüyorum
en iyisi herşey iyi olacak diye düşünüp kötü düşünceleri kafamdan atmak

Sağol tatlım unutmamışsın :) bugün doktora gittim malesef antibiyotik başlandı kulaklarıma kadar vurdu ağrısı. Antibiyotik biraz toparlarsa sevinecegim 2 gündür harap oldum resmen. Dikkat edin kendinize çok insan içinde bulunmayın hoş ben evde hasta oldum
Tam ben yazacaktım birkaç arkadaş mevzusu vardı onu hallediyordum restler vs.
İlerlemesin de antibiyotik toparlar inşallah canım hemen. Bol bol su iç ve dinlen :) tekrar geçmiş olsun canım

çok uzun zamandır aklımdan geçen ama hiç dile getiremediğim duygular var hanımlar
korkuyorum ben yaaa
bilmiyorum
sürekli bakıyorum ama alışamıyorum bir türlü her yerini inceliyorum felan :KK42:
Ayy o ole başka bi duyguki korkma doğumda böle yanaginin dibine veriyorlar dünya bi yana o bi yana oluyorsun sindi yaşamadığın bir duygu ya ondan tanıdık gelmiyor bide bu kaygılar bile ii anne olmak istemendendir korkma sakinnn

korkuyorum ben yaaa
bilmiyorum

Merak etme cnm senin gibi düşünen içten içe korkular kabuslar yaşayan o kadar çok ki sadece dile getirmeye çekiniyorlar doğumdan sonra herşey geçermiş tecrübeli annelere kulak vermek lazım ve sakın suçluluk duygusu da hissetme herşey çok güzel olacak diye tekrar et kendine

Kızlar bu sezeryan ve normal den bahsedince ben de içimi dökeyim dedim.
Ben de vajinal muayeneden çok korkmuştum ve şu an çatı aklıma geldikçe geriliyorum. Aslında düpedüz sezeryan olup bu stresi çekmemeyi istiyorum. Ama çok şükür normal doğuma bi manim yok. Böyle olunca da vicdan azabı hissediyorum belki kendi rahatımı düşündüğüm için sezeryan olursam ve bebeğe bi şey olursa kendimi sorumlu hissedeceğim diye.
Doktorum en ufak bi ihtimalden bahsetse de içim rahat sezeryan olsam diye istiyorum. İçten içe bunu istiyorum hemen tamam diyeceğim. Ama o da hiç doğurmayacakmışım gibi ne normal ne sezeryan lafını bile etmiyor çatı falan dediği de yok daha. 37. Haftam bitti. Ben de sormuyorum gerildiğim için.

Ama beni en çok darlayan çevremdeki herkesin ayyy inşallah normal doğurursun demesi. Annem ve eşim de dahil. Ben de hıhı inşallah falan diyorum geçiyorum ama bi yandan da kendi isteğimle sezeryan olursam kendimi eksik beceriksiz hissetcekmişim gibi geliyo. İnsanlara ben öyle istedim demek çok zor gelecek sanki kötü gözle bakacaklar gibi geliyor.

Ya şu hamilelikte en sinir bozucu şey sanırım herkesin herşeye yorum yapması içinden nasıl geliyorsa kendini en iyi nasıl hissediyorsan o şekilde davran doğum biraz psikolojik bir olay iyi hissedersen herşey iyi olur kulaklarını rahatsız edici konuşmalara tıka evet de geç inşlhh sağlıkla alırsın kucağına

Ya şu hamilelikte en sinir bozucu şey sanırım herkesin herşeye yorum yapması içinden nasıl geliyorsa kendini en iyi nasıl hissediyorsan o şekilde davran doğum biraz psikolojik bir olay iyi hissedersen herşey iyi olur kulaklarını rahatsız edici konuşmalara tıka evet de geç inşlhh sağlıkla alırsın kucağına

İniallah canım çok sağol hepimiz kolaylıkla atlatırız inşallah sağ salim kavuşuruz. Evet öyle yapmak gerek sanırım ama insanların ille de normal olsun demesi beni daha çok itiyo uzaklaştırıyo normal doğumdan. Bakalım artık kısmet neler yaşayacağız

Epeydir girmiyosun galiba canim.nasilsin bebis nasil kilo aldi mi biraz ?
Çok saol canım Hastayım iki haftadır düzenlemedim bir turlu öksürük mahvetti beni geçen hafta gittim en son 1400 gr olmuş 3 hafta gerilik hala var her goren bisey söylüyor canımı sıkıyorlar ondan eve kapantim biraz iyi olana kadar ama böyle giderse doğuma kadar hasta bir sekilde gidecem

Çok saol canım Hastayım iki haftadır düzenlemedim bir turlu öksürük mahvetti beni geçen hafta gittim en son 1400 gr olmuş 3 hafta gerilik hala var her goren bisey söylüyor canımı sıkıyorlar ondan eve kapantim biraz iyi olana kadar ama böyle giderse doğuma kadar hasta bir sekilde gidecem
Kimse için kendini eve kapatma canım. Söyleme bile kilosunu falan boş ver hiç canını sıkma.

X