2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Amiin insallah hepimiz icin hayirlisi olsun

Bikac gündür inanilmaz mide bulantilarim ve kusma basladi bende hamileligimin ilk zamanlarındaki gibi bi basta bi sonda olmasi normalmi boyle ya :KK43:

Ben de bugün bunu soracaktım burada, gece midem çok bulandı, kusmadım ama zor tuttum uyutmadı. İlk 3 ay zorlamıştı beni, geri mi geldi diye endişelendim ben de. Devam ederse doktora danışırım bakalım.

İstanbul - kartal yeni açılan bir özel hastanede ;
Normal doğum 1000
Zorunlu sezeryan 1400
İsteğe bağlı sezeryan 2000 tl.

Epudral spinal fiyatlarını sormayı unuttum :) muhtelemen 200-300 fark koyuyorlardır.

Hastane çok lüks biryer değil, ama fiyatları gayet uygun geldi bana

Benim bu ikinci doğumum ilki malesef uzun hikaye ama sezeryan olmustum. Çünkü 36 da çatı muaynesine girdim orda zaten asla normal yapamicagimi anlamıştım. Sonra 38 de kanama ile gittim ben sezeryan olcam deyip hiç çatı bile baktirmadim korkudan. Normal doğum yapan annelerin önünde saygı ile eğiliyorum asla sezeryan iyidir demiyorum. Ama anne hissiyatı candır diyorum biraz bile kuşkunuz varsa korkuyosaniz sadece normal diye diretmemek gerek biz doktorlarimizı onlara güvendıgimiz için seçiyoruz onların kararlarına guvenmeliyiz bence.Ama sezeryan la ilgilide hiç sknti çekmedim ilk sezeyanimin üstüne sadece 14 ay olmasına rahmen hala da bu koca karnıma rahmen hiçbir sorunum yok. İkisininde ağrısı sağlıkla kucagimiza verilince unutulur yeterki onlar sağlıkla dogsunlar. Yaşadıklarımdan sonra size tavsiyem bosverinnnn sezeryan normal akışına bırakın o an doktorunuza ve kendi cesaretinize göre seçersiniz ve doğar bebişler yeterki sağlıkla dogsunlar kucagimizda evimize dönsünler
şuan beni inanılmaz rahatlattın ..bende çatı muayenesinden sonra anladım ki normal doğuramıyacam zaten kendimi biliyorum bacağımı açamama sorunum vardı hep..kendimi suçlayıp duruyorum nie normal için cesaret etmiyosun beceriksiz diyecekler sana diye kendi kendime kızıyorum ama yoook zangır zangır titredim muayene olurken..hatta kaynanam taaaaaaaaa 600 km denlaf bile soktu .. eşime ben seni 5,5 kilo normal doğurdum oğlumm diyoo telefonda..
neyse sana katılıyorum ve demekki benim gibi olanlar da varmış deyip hisslerime göre hareket etmeyi seçiyorum kim ne derse desin ben kendimi biliyom yaa napimmm ..hayırlısı inşalahhhh

şuan beni inanılmaz rahatlattın ..bende çatı muayenesinden sonra anladım ki normal doğuramıyacam zaten kendimi biliyorum bacağımı açamama sorunum vardı hep..kendimi suçlayıp duruyorum nie normal için cesaret etmiyosun beceriksiz diyecekler sana diye kendi kendime kızıyorum ama yoook zangır zangır titredim muayene olurken..hatta kaynanam taaaaaaaaa 600 km denlaf bile soktu .. eşime ben seni 5,5 kilo normal doğurdum oğlumm diyoo telefonda..
neyse sana katılıyorum ve demekki benim gibi olanlar da varmış deyip hisslerime göre hareket etmeyi seçiyorum kim ne derse desin ben kendimi biliyom yaa napimmm ..hayırlısı inşalahhhh
Çevreye kulağını kapatıp doktorunu ve kalbini dinle canım. Sonuçta bu süreci yaşayacak olan sensin. Bebek sağlıkla kucağında olsun ve anne iyi olsun da doğum şekli pek önemli değil.

Ne yaptın canım gittin mi bugun dr a

Aman o konuşanlara kulak assak boşver sen kimseye sezeryan yapcam deme kimene zaten sen bil esin bilsin tmm benim içime zamanı seçmek sinmemisti allah nezaman nasip eder ozman doğum başlayınca gidersin yine sezeryan olabilir tabi çok geç gitme de:) ama eğer sknti olcaksa normalde dikişli olanlar var ki oda çok zormuş. Saatlerce suni sanci çekip sonra mecburen sezeryana alınanlar var. Allahım sağlıkla nasip etsin doğumu kolaylaştırsın die dua et yontemi önemli değil bencee

Kizlar kizimin magnetleri :)

Eklentiler

• Screenshot_20171214-115551.png
    Screenshot_20171214-115551.png
    261,7 KB · Görüntüleme: 69
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugun bende bi enerji bi enerji bi ton iş yaptım hiç bi yerim agrımadı sanki hamile degil işim gibi rahat hissediyorum kendimi acaba dogum öncesi bi rahatlama geliyor ya o bu mu
günümüz yakın ama bende yok daha enerji bakalım. ama burda okudum doğum öncesi bir enerji geliyormuş onu ev işleri ile harcamamak gerek doğum çantası vs hazırlıklara ve doğuma bırakmak gerek gibi...

Benim de rüyamda cerenkar cerenkar doğuruyordu:)
Ay inşallah tersine çıkar erken doğurmayayım ya zamanında gelsin hiç hazır değilim ve korkuyorum galiba :KK43: birde tek başımayım evde eşim vardiyalı.. siparşler gelir gelmez çantamı hazırlayayım bari bu gazla...
inşallah hepimiz sağlıkla ve zamanında alırız bebeklerimizi..
Kızlar bu arada 1 arkadaşla aramızda normalde bir ay var sata göre ama onun ultrasona göre geç döllenme olunca 2 hafta kalıyordu geçen hafta doğum oldu .. sanırım geç yada erken döllenme olsa da doğum tarihi sat a göre oluyor.

günümüz yakın ama bende yok daha enerji bakalım. ama burda okudum doğum öncesi bir enerji geliyormuş onu ev işleri ile harcamamak gerek doğum çantası vs hazırlıklara ve doğuma bırakmak gerek gibi...
Dogum cantamı iki ay önceden hazır ettim  bugun de aynıyım hiç agrımaz sızım yok hayır olur inşallah :KK64::KK64:

Benim bu ikinci doğumum ilki malesef uzun hikaye ama sezeryan olmustum. Çünkü 36 da çatı muaynesine girdim orda zaten asla normal yapamicagimi anlamıştım. Sonra 38 de kanama ile gittim ben sezeryan olcam deyip hiç çatı bile baktirmadim korkudan. Normal doğum yapan annelerin önünde saygı ile eğiliyorum asla sezeryan iyidir demiyorum. Ama anne hissiyatı candır diyorum biraz bile kuşkunuz varsa korkuyosaniz sadece normal diye diretmemek gerek biz doktorlarimizı onlara güvendıgimiz için seçiyoruz onların kararlarına guvenmeliyiz bence.Ama sezeryan la ilgilide hiç sknti çekmedim ilk sezeyanimin üstüne sadece 14 ay olmasına rahmen hala da bu koca karnıma rahmen hiçbir sorunum yok. İkisininde ağrısı sağlıkla kucagimiza verilince unutulur yeterki onlar sağlıkla dogsunlar. Yaşadıklarımdan sonra size tavsiyem bosverinnnn sezeryan normal akışına bırakın o an doktorunuza ve kendi cesaretinize göre seçersiniz ve doğar bebişler yeterki sağlıkla dogsunlar kucagimizda evimize dönsünler
canım genel spinal yada epidural nasıl olmuştun?

X