- 4 Mayıs 2017
- 1.148
- 1.773
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin insallah hepimiz icin hayirlisi olsun
Bikac gündür inanilmaz mide bulantilarim ve kusma basladi bende hamileligimin ilk zamanlarındaki gibi bi basta bi sonda olmasi normalmi boyle ya
Amiin insallah hepimiz icin hayirlisi olsun
Bikac gündür inanilmaz mide bulantilarim ve kusma basladi bende hamileligimin ilk zamanlarındaki gibi bi basta bi sonda olmasi normalmi boyle ya
benim hastanede de sezerya daha pahalı banada bu garip gelmişti ..çünkü bana göre normal doğum daha hizmet isteyen bi durum gibi gelmişti demekki bakış açısı hastanelerde de değişiyor böleKızlar benım dogum yapacağım hastanede de normal daha pahalı garip degil mi
şuan beni inanılmaz rahatlattın ..bende çatı muayenesinden sonra anladım ki normal doğuramıyacam zaten kendimi biliyorum bacağımı açamama sorunum vardı hep..kendimi suçlayıp duruyorum nie normal için cesaret etmiyosun beceriksiz diyecekler sana diye kendi kendime kızıyorum ama yoook zangır zangır titredim muayene olurken..hatta kaynanam taaaaaaaaa 600 km denlaf bile soktu .. eşime ben seni 5,5 kilo normal doğurdum oğlumm diyoo telefonda..Benim bu ikinci doğumum ilki malesef uzun hikaye ama sezeryan olmustum. Çünkü 36 da çatı muaynesine girdim orda zaten asla normal yapamicagimi anlamıştım. Sonra 38 de kanama ile gittim ben sezeryan olcam deyip hiç çatı bile baktirmadim korkudan. Normal doğum yapan annelerin önünde saygı ile eğiliyorum asla sezeryan iyidir demiyorum. Ama anne hissiyatı candır diyorum biraz bile kuşkunuz varsa korkuyosaniz sadece normal diye diretmemek gerek biz doktorlarimizı onlara güvendıgimiz için seçiyoruz onların kararlarına guvenmeliyiz bence.Ama sezeryan la ilgilide hiç sknti çekmedim ilk sezeyanimin üstüne sadece 14 ay olmasına rahmen hala da bu koca karnıma rahmen hiçbir sorunum yok. İkisininde ağrısı sağlıkla kucagimiza verilince unutulur yeterki onlar sağlıkla dogsunlar. Yaşadıklarımdan sonra size tavsiyem bosverinnnn sezeryan normal akışına bırakın o an doktorunuza ve kendi cesaretinize göre seçersiniz ve doğar bebişler yeterki sağlıkla dogsunlar kucagimizda evimize dönsünler
Çevreye kulağını kapatıp doktorunu ve kalbini dinle canım. Sonuçta bu süreci yaşayacak olan sensin. Bebek sağlıkla kucağında olsun ve anne iyi olsun da doğum şekli pek önemli değil.şuan beni inanılmaz rahatlattın ..bende çatı muayenesinden sonra anladım ki normal doğuramıyacam zaten kendimi biliyorum bacağımı açamama sorunum vardı hep..kendimi suçlayıp duruyorum nie normal için cesaret etmiyosun beceriksiz diyecekler sana diye kendi kendime kızıyorum ama yoook zangır zangır titredim muayene olurken..hatta kaynanam taaaaaaaaa 600 km denlaf bile soktu .. eşime ben seni 5,5 kilo normal doğurdum oğlumm diyoo telefonda..
neyse sana katılıyorum ve demekki benim gibi olanlar da varmış deyip hisslerime göre hareket etmeyi seçiyorum kim ne derse desin ben kendimi biliyom yaa napimmm ..hayırlısı inşalahhhh
benimkinde de canım öyleKızlar benım dogum yapacağım hastanede de normal daha pahalı garip degil mi
Ne yaptın canım gittin mi bugun dr aşuan beni inanılmaz rahatlattın ..bende çatı muayenesinden sonra anladım ki normal doğuramıyacam zaten kendimi biliyorum bacağımı açamama sorunum vardı hep..kendimi suçlayıp duruyorum nie normal için cesaret etmiyosun beceriksiz diyecekler sana diye kendi kendime kızıyorum ama yoook zangır zangır titredim muayene olurken..hatta kaynanam taaaaaaaaa 600 km denlaf bile soktu .. eşime ben seni 5,5 kilo normal doğurdum oğlumm diyoo telefonda..
neyse sana katılıyorum ve demekki benim gibi olanlar da varmış deyip hisslerime göre hareket etmeyi seçiyorum kim ne derse desin ben kendimi biliyom yaa napimmm ..hayırlısı inşalahhhh
Aman o konuşanlara kulak assak boşver sen kimseye sezeryan yapcam deme kimene zaten sen bil esin bilsin tmm benim içime zamanı seçmek sinmemisti allah nezaman nasip eder ozman doğum başlayınca gidersin yine sezeryan olabilir tabi çok geç gitme de:) ama eğer sknti olcaksa normalde dikişli olanlar var ki oda çok zormuş. Saatlerce suni sanci çekip sonra mecburen sezeryana alınanlar var. Allahım sağlıkla nasip etsin doğumu kolaylaştırsın die dua et yontemi önemli değil benceeşuan beni inanılmaz rahatlattın ..bende çatı muayenesinden sonra anladım ki normal doğuramıyacam zaten kendimi biliyorum bacağımı açamama sorunum vardı hep..kendimi suçlayıp duruyorum nie normal için cesaret etmiyosun beceriksiz diyecekler sana diye kendi kendime kızıyorum ama yoook zangır zangır titredim muayene olurken..hatta kaynanam taaaaaaaaa 600 km denlaf bile soktu .. eşime ben seni 5,5 kilo normal doğurdum oğlumm diyoo telefonda..
günümüz yakın ama bende yok daha enerji bakalım. ama burda okudum doğum öncesi bir enerji geliyormuş onu ev işleri ile harcamamak gerek doğum çantası vs hazırlıklara ve doğuma bırakmak gerek gibi...Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugun bende bi enerji bi enerji bi ton iş yaptım hiç bi yerim agrımadı sanki hamile degil işim gibi rahat hissediyorum kendimi acaba dogum öncesi bi rahatlama geliyor ya o bu mu
gittim evet iyiz haftaya cumaya sezeryan olabilirim o güne kadar bişey olmassa nasip bakalım pazartesi salı yine görüşcezNe yaptın canım gittin mi bugun dr a
Geçmiş olsun canım amniyon sıvısı mıymıs gelen :)gittim evet iyiz haftaya cumaya sezeryan olabilirim o güne kadar bişey olmassa nasip bakalım pazartesi salı yine görüşcez
Ay inşallah tersine çıkar erken doğurmayayım ya zamanında gelsin hiç hazır değilim ve korkuyorum galiba birde tek başımayım evde eşim vardiyalı.. siparşler gelir gelmez çantamı hazırlayayım bari bu gazla...Benim de rüyamda cerenkar doğuruyordu:)
Dogum cantamı iki ay önceden hazır ettim  bugun de aynıyım hiç agrımaz sızım yok hayır olur inşallahgünümüz yakın ama bende yok daha enerji bakalım. ama burda okudum doğum öncesi bir enerji geliyormuş onu ev işleri ile harcamamak gerek doğum çantası vs hazırlıklara ve doğuma bırakmak gerek gibi...
ben de de aynı durum geçerli hemde baya fark var arasında sorunca fazladan 1 ebe gerekiyormuş o yüzden dendi..Kızlar benım dogum yapacağım hastanede de normal daha pahalı garip degil mi
canım genel spinal yada epidural nasıl olmuştun?Benim bu ikinci doğumum ilki malesef uzun hikaye ama sezeryan olmustum. Çünkü 36 da çatı muaynesine girdim orda zaten asla normal yapamicagimi anlamıştım. Sonra 38 de kanama ile gittim ben sezeryan olcam deyip hiç çatı bile baktirmadim korkudan. Normal doğum yapan annelerin önünde saygı ile eğiliyorum asla sezeryan iyidir demiyorum. Ama anne hissiyatı candır diyorum biraz bile kuşkunuz varsa korkuyosaniz sadece normal diye diretmemek gerek biz doktorlarimizı onlara güvendıgimiz için seçiyoruz onların kararlarına guvenmeliyiz bence.Ama sezeryan la ilgilide hiç sknti çekmedim ilk sezeyanimin üstüne sadece 14 ay olmasına rahmen hala da bu koca karnıma rahmen hiçbir sorunum yok. İkisininde ağrısı sağlıkla kucagimiza verilince unutulur yeterki onlar sağlıkla dogsunlar. Yaşadıklarımdan sonra size tavsiyem bosverinnnn sezeryan normal akışına bırakın o an doktorunuza ve kendi cesaretinize göre seçersiniz ve doğar bebişler yeterki sağlıkla dogsunlar kucagimizda evimize dönsünler
yok değilmiş ..idrar kaçırıyomuşum malum bebeğimin kafası bibuçuk hafta büyük bide tam orda baskı yapıyo zatenGeçmiş olsun canım amniyon sıvısı mıymıs gelen :)
ben önce erken dedim sonradan da iş yoğunluğu vs oldu erteleye erteleye bu vakit oluverdi birdaha olursa erken olması daha iiDogum cantamı iki ay önceden hazır ettim  bugun de aynıyım hiç agrımaz sızım yok hayır olur inşallah