2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de aynı durumdayım canım

Ben de yürüyüş yapamıyorum canım ama nefes egzersizleri yapmaya çalışıyorum. Herkesin doğum hikayesi birbirinden farklı oluyor.Umarım kolayca doğurabiliriz.

Canim ben nerdeyse son bir aydir bu sekildeyim hic farkinda olmadan surekli bi islaklik oluyo doktorum idrar kaçırdığı mi soyledi isin ilginc tarafı idrarim geldiginde tutabiliyo olmam ama bunu farkedemiyorum bile belki seninkide oyle biseydir moralini bozma

Ben asil onemli noktayi kacirmisim kizlar, kusura bakmayin size de yanlis bilgi vermis gibi oldum. Tesekkurler N nazanca1 duzeltti beni, dedigi gibi videoda eger bebek tersse veya hemoroid sorununuz varsa 36. haftadan sonra yapmayin diyormus o comelme hareketi icin. Boyle bir sorunumuz yoksa devam edebiliriz demek ki. Diger hareketler hep yapilabiliyor zaten.

Kendini kastığın için canın yanmıştır benimde yarın çatı muayenem var hamileliğimden beri ilişki olmadığı için nasıl geçer düşünmek istemiyorum ama saniyelik bişey birde doğumda o kontrolü sık sık yapıyorlar panik durumun varsa illa normal yapıcam diye kendini zorlama canım sezeryandada hemen iyileşiyorlar çok memnun olanlar var normal doğumu zor olup atlatamayanlarda oluyor her Doğum kişiye özel illede normal olmalı diyip kendini strese sokma dua et hakkında hayırlı olan hangisiyse onu yaşa

asıl 36 dan sonra lazım bize
yolu hızlı bulsun hemen çıksın minnoşlar

Evet canim benimkide o yüzden sabah gel dedi iltihap varmi diye kendim bakıcam dedi..yani yinemi muayene olucam demek oluyo bu benim kafa yeni aydı
Bana idrar tahlili yaptı canım bu şekilde ara ara su geldiğini söyledim ama benim ki senden daha azdı yaklaşık yarım cay bardağı kadar oda idrar yollarında iltahap var vajinal bölgeye de geçmiştir dedi fitil verdi ama c katogorisinde olduğu için kullanmadım sadece verdiği antibiyotik i içiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…