Ben de aynı durumdayım canımbi suredir pekmez bal ceviz falan yemeyi biraktim diye vicdan yapıyodum ama demekki pek onlada alakali diilmis bu seferde acaba bi sorunmu varda iri diye dusunmeye basladimve annemde doktorumda ayni seyi soyluyo sezeryan ol rahat rahat diye ama ben bilemiyorum
Fiyatlar arasında uçurum var
Sen en azından il söyle ona göre yazsın arkadaşlar ya da yazalım :)
Ben de yürüyüş yapamıyorum canım ama nefes egzersizleri yapmaya çalışıyorum. Herkesin doğum hikayesi birbirinden farklı oluyor.Umarım kolayca doğurabiliriz.Bendede cok kucukler var surekli degistirirz mis gibi olurlar buyurse 1 2 tane daha buyuk duran var onlari giyer olmadi bi avm bize 5 dakka babasiyla iner aliriz gibi
Aminn canimm insaAllah.
Bu arada kuzular hickiriyormu sizinde bizim son zamanlarda en rutin hareketi. Bide yuruyus yapiyormusunuz ben hic cikmiyorm esimde pinpirik yollarda buz diyo.evdeki hareketle ne kadar acilmam olur Allaha emanet siz dogum hazirliklari icin neler yapiyorsunuz
Saolun kizlar iyiki varsiniz valla.
Valla nasil tarif ediyim ..cok agedersiniz ben sürekli altima 3 kat havlu kagit koyuyorum o tamamen ıslaktı ama böle şarıl şarıl degil bilmiyomki..ebe idrarda kacirmis olabilirsin dedi...hayirlisi bakalim
@NehirAsya annenşn sezeryan ol demesini anlarım ama doktorun neden desteklemiyor.
Bir hafta daha yapıp bırakıyım o zaman ben de. Normal doğum için zaten daha çok yuvarlak hareketleri öneriyorlar. Bakalım ya inşallah hepimizin doğumu kolay olurSağol canım cevabın için. Sağlıklı hayırlı doğumlar :)
Anlamadim canim normalimi neden desteklemiyo
Kendini kastığın için canın yanmıştır benimde yarın çatı muayenem var hamileliğimden beri ilişki olmadığı için nasıl geçer düşünmek istemiyorum ama saniyelik bişey birde doğumda o kontrolü sık sık yapıyorlar panik durumun varsa illa normal yapıcam diye kendini zorlama canım sezeryandada hemen iyileşiyorlar çok memnun olanlar var normal doğumu zor olup atlatamayanlarda oluyor her Doğum kişiye özel illede normal olmalı diyip kendini strese sokma dua et hakkında hayırlı olan hangisiyse onu yaşa8
Evet iki parmakla muayene ..kimseyi korkutmak istemiyorum belkide cok kolay bisey ..sorunlu olan benim canim bacagimi acamiyorum ben kocama bile zor ..hatta evlendigimde 3 ay acamadim ..aslinda rahat olabilsem bi rahat olabilsem hersey olup biticek zaten biliyorum ama o anda yine panikliyorum ..siz korkmayın yani
Ben asil onemli noktayi kacirmisim kizlar, kusura bakmayin size de yanlis bilgi vermis gibi oldum. Tesekkurler N nazanca1 duzeltti beni, dedigi gibi videoda eger bebek tersse veya hemoroid sorununuz varsa 36. haftadan sonra yapmayin diyormus o comelme hareketi icin. Boyle bir sorunumuz yoksa devam edebiliriz demek ki. Diger hareketler hep yapilabiliyor zaten.
Bana idrar tahlili yaptı canım bu şekilde ara ara su geldiğini söyledim ama benim ki senden daha azdı yaklaşık yarım cay bardağı kadar oda idrar yollarında iltahap var vajinal bölgeye de geçmiştir dedi fitil verdi ama c katogorisinde olduğu için kullanmadım sadece verdiği antibiyotik i içiyorum şimdiEvet canim benimkide o yüzden sabah gel dedi iltihap varmi diye kendim bakıcam dedi..yani yinemi muayene olucam demek oluyo bu benim kafa yeni aydı
İnşAllah canım sende de aynı inadı yapmaz: )Aynen canım ondan Sonra da ona ihtiyacım olmaz sanırım çok fazla
Evet aynen oyle ama ben yine de ocak ayi bir gelsin oyle yapmak dusuncesindeyim. Saglikli, sihhatli olsun ve Allah nasip etsin 2018li olsun insaallah.asıl 36 dan sonra lazım bize
yolu hızlı bulsun hemen çıksın minnoşlar