- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
Evet aynen oyle ama ben yine de ocak ayi bir gelsin oyle yapmak dusuncesindeyim. Saglikli, sihhatli olsun ve Allah nasip etsin 2018li olsun insaallah.
Günaydın bugünde uyandığımda halen içimde bir yavru varmalum artık her gece doguruyorum rüyaları başladı
Evet o da sıkıntı.Bende ocak çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum ya 40ı geçer ve gelmezse diye.
Dün gece 40 geçmiş hala yok deli gibi ağlıyorum..
sancım yok açılmam yok
Hımmm şimdi anladım ikisi de aynı bizim hastanede fiyat olarak pardon :)
2700 doğum.
300 fark
canım benim bebede aynıKızlar benim bebiş 2 gündür hiç durmuyor. Sürekli hareket halinde. Ne zaman uyuyor anlamadım. Hiperaktif bir çocuk mu geliyor yoksa? Sizde de aynı mı? Bu kadar çok hareketli oluşu normal mi acaba
beni de ekler misin canım tabloyaKızlar hayırlı akşamlar yarın pcden girerim ama tabloyayı mı ekleyim yoksa aşağıya mı yazalım çünkü tabloda ekli olmayan arkadaşlar var birde evde küçük çocuk olunca pcyi açmak zor oluyor durmuyor yaramaz oğlum oyüzden geç eklenmiş oluyor ayrıyetten tam doğum yaptıkları günü de mi yazalım yoksa sadece nickleri bebiş Smile mi koyalım
beni de ekler misin canım tabloya
tamam canım sağol atayımÖzel mesaj ile bilgilerini melodiye atman gerekiyor canım :)
Aaa uygunmus bende anadolu yakasındayım zorunlu sezeryan 2800 spinal olursa 3300 müs isteğe bağlı sezeryan 3500 normal dogum 2200İstanbul Anadolu yakası genel anestezi 1500 spinal 1900 kızlar hastane adı vermek yasak mı bilmediğim için adını yazamadım
Hangi hastane cok merak ettm hangi ilce yada orası bende istanbulda pendikteyim ama fiyatlar ucukİstanbul Anadolu yakası genel anestezi 1500 spinal 1900 kızlar hastane adı vermek yasak mı bilmediğim için adını yazamadım
annemde doktorumda sezeryan öneriyor demişsin ya anne içgüdüsel olarak evladını düşünüyor. Doktorun neden normal Doğum konusunda desteklemiyor bir sıkıntı mı var diye merak ettim.
Benım de gecen suyun gelıyo acele hastaneye gıtmeye calısıyorum ama nasıl aglıyodum daha cok kucuk diyeGünaydın bugünde uyandığımda halen içimde bir yavru varmalum artık her gece doguruyorum rüyaları başladı
Bebek biraz iri zorlanabilirsin diyo bide ben hamileliğimin basinda depresyon rahatsizligi geçirdim ve ilac kullandim normal dogum kolay bi olay degil kotu etkilenebilirsin diyo kiii bundan bende korkmuyo diilim bide doktorumuz sezeryan konusunda cidden cok iyi bi doktor 2 gune normal yasantina donebiliyosun kafam karisik
İri bebek kendini daha kolay ittiği için Doğum daha kolay oluyor tabi buna annenin Rahmi de önemli ..
ama diğer dediklerin için bir şey diyemem evet çok kolay değil. Depresyona girmene sebep olur mu bir şey diyemem..
Hakkında hayırlısı olsun canım doktoruna güveniyorsan dediklerini dinle mutlaka