2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet aynen oyle ama ben yine de ocak ayi bir gelsin oyle yapmak dusuncesindeyim. Saglikli, sihhatli olsun ve Allah nasip etsin 2018li olsun insaallah. :KK48:

Bende ocak çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum ya 40ı geçer ve gelmezse diye.

Günaydın bugünde uyandığımda halen içimde bir yavru var :KK70: malum artık her gece doguruyorum rüyaları başladı

Dün gece 40 geçmiş hala yok deli gibi ağlıyorum..
sancım yok açılmam yok

Kızlar benim bebiş 2 gündür hiç durmuyor. Sürekli hareket halinde. Ne zaman uyuyor anlamadım. Hiperaktif bir çocuk mu geliyor yoksa? Sizde de aynı mı? Bu kadar çok hareketli oluşu normal mi acaba
canım benim bebede aynı
bide artık direk yumruk atıyor:KK70::KK70:
ama iki gündür ben yoruluyorum
oda yoruluyor galiba
bu yüzden uyuyor:KK30:

Kızlar hayırlı akşamlar yarın pcden girerim ama tabloyayı mı ekleyim yoksa aşağıya mı yazalım çünkü tabloda ekli olmayan arkadaşlar var birde evde küçük çocuk olunca pcyi açmak zor oluyor durmuyor yaramaz oğlum oyüzden geç eklenmiş oluyor ayrıyetten tam doğum yaptıkları günü de mi yazalım yoksa sadece nickleri bebiş Smile mi koyalım :emir_bebek:
beni de ekler misin canım tabloya

Ruyamdaki aglamam uyandirdi uykumdan az once, bebegim bebegim diye diye gozumden yas gelerek agladim uyaninca da. Dogmus bebegim ama dogum kismini gormedim. Sonra kucagima aliyorum o da benim kokumu duyunca aglar gibi hickirir gibi oluyor. Ben de yasliyorum gogsume onun hickirigiyla ben de basliyorum aglamaya. Yani hem o aci cekiyor gibi geliyor ona uzulerek, hem de guzel bir kavusma ani olarak agliyorum. O sanki boyle annecim diyor ben de bebegim bebegim diye diye sarilip agliyorum. Cok degisik bir duyguydu anneligi hissettim sanki. İlk defa gordum bebegimle bir ruya.

annemde doktorumda sezeryan öneriyor demişsin ya anne içgüdüsel olarak evladını düşünüyor. Doktorun neden normal Doğum konusunda desteklemiyor bir sıkıntı mı var diye merak ettim.

Bebek biraz iri zorlanabilirsin diyo bide ben hamileliğimin basinda depresyon rahatsizligi geçirdim ve ilac kullandim normal dogum kolay bi olay degil kotu etkilenebilirsin diyo kiii bundan bende korkmuyo diilim bide doktorumuz sezeryan konusunda cidden cok iyi bi doktor 2 gune normal yasantina donebiliyosun kafam karisik :KK43:

Benim bu ikinci doğumum ilki malesef uzun hikaye ama sezeryan olmustum. Çünkü 36 da çatı muaynesine girdim orda zaten asla normal yapamicagimi anlamıştım. Sonra 38 de kanama ile gittim ben sezeryan olcam deyip hiç çatı bile baktirmadim korkudan. Normal doğum yapan annelerin önünde saygı ile eğiliyorum asla sezeryan iyidir demiyorum. Ama anne hissiyatı candır diyorum biraz bile kuşkunuz varsa korkuyosaniz sadece normal diye diretmemek gerek biz doktorlarimizı onlara güvendıgimiz için seçiyoruz onların kararlarına guvenmeliyiz bence.Ama sezeryan la ilgilide hiç sknti çekmedim ilk sezeyanimin üstüne sadece 14 ay olmasına rahmen hala da bu koca karnıma rahmen hiçbir sorunum yok. İkisininde ağrısı sağlıkla kucagimiza verilince unutulur yeterki onlar sağlıkla dogsunlar. Yaşadıklarımdan sonra size tavsiyem bosverinnnn sezeryan normal akışına bırakın o an doktorunuza ve kendi cesaretinize göre seçersiniz ve doğar bebişler yeterki sağlıkla dogsunlar kucagimizda evimize dönsünler

Bebek biraz iri zorlanabilirsin diyo bide ben hamileliğimin basinda depresyon rahatsizligi geçirdim ve ilac kullandim normal dogum kolay bi olay degil kotu etkilenebilirsin diyo kiii bundan bende korkmuyo diilim bide doktorumuz sezeryan konusunda cidden cok iyi bi doktor 2 gune normal yasantina donebiliyosun kafam karisik :KK43:

İri bebek kendini daha kolay ittiği için Doğum daha kolay oluyor tabi buna annenin Rahmi de önemli ..

ama diğer dediklerin için bir şey diyemem evet çok kolay değil. Depresyona girmene sebep olur mu bir şey diyemem..
Hakkında hayırlısı olsun canım doktoruna güveniyorsan dediklerini dinle mutlaka

İri bebek kendini daha kolay ittiği için Doğum daha kolay oluyor tabi buna annenin Rahmi de önemli ..

ama diğer dediklerin için bir şey diyemem evet çok kolay değil. Depresyona girmene sebep olur mu bir şey diyemem..
Hakkında hayırlısı olsun canım doktoruna güveniyorsan dediklerini dinle mutlaka

Amiin insallah hepimiz icin hayirlisi olsun

Bikac gündür inanilmaz mide bulantilarim ve kusma basladi bende hamileligimin ilk zamanlarındaki gibi bi basta bi sonda olmasi normalmi boyle ya :KK43:

X