2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim ilkonce telas yapma. Burada birisinin daha acikligi vardi ama problemsiz devam etti. Hem acilman olsa bile sezaryen yapabilirsin hem de belki hic gerek kalmadan iki ikinmada cikacak. Normal dogum cok zor olur diye kafanda sartlama

Saolun kizlar iyiki varsiniz valla.

Canım nekadar du geldi tahmini olarak. Cok gecmiş olsun
Valla nasil tarif ediyim ..cok agedersiniz ben sürekli altima 3 kat havlu kagit koyuyorum o tamamen ıslaktı ama böle şarıl şarıl degil bilmiyomki..ebe idrarda kacirmis olabilirsin dedi...hayirlisi bakalim

Öncelikle geçmiş olsun. Hiç korkma cnm
Ben bundan 3 hafta önce nstde sancı ve 1 cm açıklıkla erken doğum riski yaşadım ama şükürler olsun ki hala dogurmadim. Açıklıgim hala 1cm

Bazen benim de oluyor canım dr iltihap ta olabilir demişti oyuzden sordum

1 cm açıklık çok değil takma kafana hemen hemen hepimiz 1 cm açıklık vardır. Sen bide 38. Haftadasın Doğum vaktin gelmiş bile:
yarına kadar suyun gelirde yine sabah gider seseryan olursun açıklık var diye zorla normal yaptırmazlar güzelde dinlen

İstanbul Avrupa yakası 3200 sezeryan.
ben devlette doğum yapacagim benim iki dogumum özelde oldu bunuda devlette inşallah ben kist tedavisi olacakken hamile kaldim onun icin hastanemi birakmadim .. özele gittim benden arti amaliyat parası alacaklarmış bende devlette yapmaya karar verdim hayirlisi ile sağlığıyla inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur..

Pekmezin içine karabiber karıştırıp ye canım

amin canım inşallah çok gğzel bir Doğum olur yengem 3.doğumunu devlette yaptı.
Keşke diğer 2 devlette yapsaydım dedi

Bugün hastaneye gittik kızçem 2650 olmuş maşşalah gelisimi hala önde suyu vs herseyi iyi .nts temiz cıktı ama aralıgın son haftası bile gelebilir dedi ama neden öyle dedi anlamadm benim 20 ocak normalde doğummum gelisim önde diyemi acaba ? Sordum neden böyle birsey dediniz diye herseye hazırlıklı olmak gerek dedi ama yine de anlamadım bianda sancın olur vs falan diye düsündü herhalde.

Çayı muayenesi iki parmakla kontrol değil mi başka bişeylede bakıyorlar mı

İri bebeklerde ve suyu fazla olanlarda erken Doğum riski oluyor o yüzden öyle demiştir

Ettafta doğum yapan veya duyduğum kişiler hiç 40 hafta beklemedi ya 38 ya 37,5 herşey de normal ilerliyordu sağlıkla al kucağına inşallah

Çayı muayenesi iki parmakla kontrol değil mi başka bişeylede bakıyorlar mı
8
Evet iki parmakla muayene ..kimseyi korkutmak istemiyorum belkide cok kolay bisey ..sorunlu olan benim canim bacagimi acamiyorum ben kocama bile zor ..hatta evlendigimde 3 ay acamadim ..aslinda rahat olabilsem bi rahat olabilsem hersey olup biticek zaten biliyorum ama o anda yine panikliyorum ..siz korkmayın yani

Rutin uyarı canım
Oğlum 3550 şuanda doktor buna rağmen erken gelir demiyor mesela.
Senşn doktorunda panik yapmaman için hazırlıklı olmanı söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…