2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim ilkonce telas yapma. Burada birisinin daha acikligi vardi ama problemsiz devam etti. Hem acilman olsa bile sezaryen yapabilirsin hem de belki hic gerek kalmadan iki ikinmada cikacak. Normal dogum cok zor olur diye kafanda sartlama

sonlara yaklaşmışsın 1 cm açıklıkla 1 hafta bekleyen var hiç merak etme zaten yarın gidecekmişsin eğer sancı başlarsa anlarsın zaten herkesin bünyesi farklı tek yapman gereken rahat olman ve yüksek moralli olman ne kalmış şurada biranda kolaylıkla herşey olup biter inşallah şimdiden şans ve dua seninle olsun yarın hayırlı haberlerle inşallah

Canım şartlandırma kendini akışına bırak. Normal doğum seni psikolojik olarak kötü etkileyecekse bunu mutlaka doktoruna belirt ve doğum şekline karar ver. 1cm açıklık zaten oldukça az. Doğum eylemi 8-10 arası cm açıklık ister. Doğumdan sonra bebeğine psikolojisi sağlam bir anne gerekir bunu unutma. Çevresel tüm faktörlere kulağını kapatıp kendi rahat edeceğin yöntemi seç. Her şey çok güzel olacak sen güçlü bir annesin. Endişe etme canım. Bugünkü sahneyi de lütfen tekrar anımsayıp bebeğini strese sokma olur mu?
Saolun kizlar iyiki varsiniz valla.

Canım nekadar du geldi tahmini olarak. Cok gecmiş olsun :KK43:
Valla nasil tarif ediyim ..cok agedersiniz ben sürekli altima 3 kat havlu kagit koyuyorum o tamamen ıslaktı ama böle şarıl şarıl degil bilmiyomki..ebe idrarda kacirmis olabilirsin dedi...hayirlisi bakalim

Meraba kizlar..ben simdi acilden geldim cok tuaf hissediyorum kendimi...
Aksam yerimden kalkinca wcye gitme ihtiyacim oldu gittim bide ne görüyüm baya baya ıslanmış altım nasil oldu anlamadim ölee ne coktu ne de az icim rahat etmedi suyum mu akti acaba diye gittim hemen ..ebe muayne etmem lazim dedi bölece ilk defa muayene oldum cok heycanladim bacaklarim titredi cok zor gecti muayene o yuzden :KK43: 1cm aciklik var dedi allahim heycan ölücektim nst de bişi cıkmadı ama ..sonra bidaha bez gibi bisey koyup beklettiler sızıntı ne var ne yok..doktorum gönderdi geri eve sabah yine gel dedi ..
Halaa bacaklarim titriyoo bu gece nasil uyuyacam bilmiyorum ..
Sizce dogum başladimi 1 cm acilmayla bisey olurmu...ben normal doguramam yaaa muayene bile olamadim bacagimi acamiyorum ben afedersiniz ebe elini cok zor soktu benim yüzumden...tup bebek tedavilerinde de islemler yapilirken hep hafif anesteziyle yaptiriyodum ilk defa canli canli offff allahim yardim etsinn bu gece sabahlar olmaz bana artikk

Öncelikle geçmiş olsun. Hiç korkma cnm
Ben bundan 3 hafta önce nstde sancı ve 1 cm açıklıkla erken doğum riski yaşadım ama şükürler olsun ki hala dogurmadim. Açıklıgim hala 1cm

Saolun kizlar iyiki varsiniz valla.

Valla nasil tarif ediyim ..cok agedersiniz ben sürekli altima 3 kat havlu kagit koyuyorum o tamamen ıslaktı ama böle şarıl şarıl degil bilmiyomki..ebe idrarda kacirmis olabilirsin dedi...hayirlisi bakalim
Bazen benim de oluyor canım dr iltihap ta olabilir demişti oyuzden sordum

Aksam yerimden kalkinca wcye gitme ihtiyacim oldu gittim bide ne görüyüm baya baya ıslanmış altım nasil oldu anlamadim ölee ne coktu ne de az icim rahat etmedi suyum mu akti acaba diye gittim hemen ..ebe muayne etmem lazim dedi bölece ilk defa muayene oldum cok heycanladim bacaklarim titredi cok zor gecti muayene o yuzden :KK43: 1cm aciklik var dedi allahim heycan ölücektim nst de bişi cıkmadı ama ..sonra bidaha bez gibi bisey koyup beklettiler sızıntı ne var ne yok..doktorum gönderdi geri eve sabah yine gel dedi ..
Sizce dogum başladimi 1 cm acilmayla bisey olurmu...ben normal doguramam yaaa muayene bile olamadim bacagimi acamiyorum ben afedersiniz ebe elini cok zor soktu benim yüzumden...tup bebek tedavilerinde de islemler yapilirken hep hafif anesteziyle yaptiriyodum ilk defa canli canli offff allahim yardim etsinn bu gece sabahlar olmaz bana artikk

1 cm açıklık çok değil takma kafana hemen hemen hepimiz 1 cm açıklık vardır. Sen bide 38. Haftadasın Doğum vaktin gelmiş bile:
yarına kadar suyun gelirde yine sabah gider seseryan olursun açıklık var diye zorla normal yaptırmazlar güzelde dinlen

İstanbul Avrupa yakası 3200 sezeryan.
ben devlette doğum yapacagim benim iki dogumum özelde oldu bunuda devlette inşallah ben kist tedavisi olacakken hamile kaldim onun icin hastanemi birakmadim .. özele gittim benden arti amaliyat parası alacaklarmış bende devlette yapmaya karar verdim hayirlisi ile sağlığıyla inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur..

Kızlar bana bir karışım bir tarif verin ya. Tam iyileştin dedim dün ev temizliği vardı tabi kapı pencere açık soğuk herneyse bugün bir kalktım boğazlarım inanılmaz şiş. şuana kadar hafiflemesi giderek arttı bütün eklemlerim dökülüyor. acile gidecektim ama yrn polikliniğe gitmeye karar verdim. Ne yapabilirim boğazlarım için. ıhlamur içtim, bal karabiber limon karısımı yaptım. var mı başka şunu ye iç diyebileceğiniz şeyler
Pekmezin içine karabiber karıştırıp ye canım

ben devlette doğum yapacagim benim iki dogumum özelde oldu bunuda devlette inşallah ben kist tedavisi olacakken hamile kaldim onun icin hastanemi birakmadim .. özele gittim benden arti amaliyat parası alacaklarmış bende devlette yapmaya karar verdim hayirlisi ile sağlığıyla inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur..

amin canım inşallah çok gğzel bir Doğum olur yengem 3.doğumunu devlette yaptı.
Keşke diğer 2 devlette yapsaydım dedi

Bugün hastaneye gittik kızçem 2650 olmuş maşşalah gelisimi hala önde suyu vs herseyi iyi .nts temiz cıktı ama aralıgın son haftası bile gelebilir dedi ama neden öyle dedi anlamadm benim 20 ocak normalde doğummum gelisim önde diyemi acaba ? Sordum neden böyle birsey dediniz diye herseye hazırlıklı olmak gerek dedi ama yine de anlamadım bianda sancın olur vs falan diye düsündü herhalde.

Çayı muayenesi iki parmakla kontrol değil mi başka bişeylede bakıyorlar mı

Bugün hastaneye gittik kızçem 2650 olmuş maşşalah gelisimi hala önde suyu vs herseyi iyi .nts temiz cıktı ama aralıgın son haftası bile gelebilir dedi ama neden öyle dedi anlamadm benim 20 ocak normalde doğummum gelisim önde diyemi acaba ? Sordum neden böyle birsey dediniz diye herseye hazırlıklı olmak gerek dedi ama yine de anlamadım bianda sancın olur vs falan diye düsündü herhalde.
İri bebeklerde ve suyu fazla olanlarda erken Doğum riski oluyor o yüzden öyle demiştir

Ettafta doğum yapan veya duyduğum kişiler hiç 40 hafta beklemedi ya 38 ya 37,5 herşey de normal ilerliyordu sağlıkla al kucağına inşallah

Çayı muayenesi iki parmakla kontrol değil mi başka bişeylede bakıyorlar mı
8
Evet iki parmakla muayene ..kimseyi korkutmak istemiyorum belkide cok kolay bisey ..sorunlu olan benim canim bacagimi acamiyorum ben kocama bile zor ..hatta evlendigimde 3 ay acamadim ..aslinda rahat olabilsem bi rahat olabilsem hersey olup biticek zaten biliyorum ama o anda yine panikliyorum ..siz korkmayın yani

Rutin uyarı canım
Oğlum 3550 şuanda doktor buna rağmen erken gelir demiyor mesela.
Senşn doktorunda panik yapmaman için hazırlıklı olmanı söylemiştir.

X