2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Anammm o daha vahşmmiş sana da gelecek mi canım

İnşAllah bebek oluncada böyle olmaz: (

Çok geçmiş olsun ıhlamur limon nane kaynatıp bal karıştırıp içmiştim ve sıcak buhar tutmuştum yüzüme rahatlatmıştı bayaa ama yine de doktora gitmen en iyisi inşallah hemen toparlanırsın

Çok geçmiş olsun ıhlamur limon nane kaynatıp bal karıştırıp içmiştim ve sıcak buhar tutmuştum yüzüme rahatlatmıştı bayaa ama yine de doktora gitmen en iyisi inşallah hemen toparlanırsın
Sağolasın bunların hepsini yaptım yrn gideceğim. Hasta şekilde doğum olmasından korkuyorum :/

Sağolasın bunların hepsini yaptım yrn gideceğim. Hasta şekilde doğum olmasından korkuyorum :/

Haftanı göremiyorum ama büyük ihtimalle risksiz bir haftadasın hiç korma o kadar çok kişi var ki hamilelikte rahatsızlanan ve maaşallah hiç birşey olmuyor sadece ateşine dikkat et o zaman da parol veriyor doktorlar sen bu geceyi rahat geçirmeye bak uykun gelmesi için sıcak süt de içebilirsin boğazını da yumuşatır

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugun bende bi enerji bi enerji bi ton iş yaptım hiç bi yerim agrımadı sanki hamile degil işim gibi rahat hissediyorum kendimi acaba dogum öncesi bi rahatlama geliyor ya o bu mu

Kızlar spinal veya epidural sezeryan fiyatlarını bilen var mı sigorta indirimli veya indirimsiz
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugun bende bi enerji bi enerji bi ton iş yaptım hiç bi yerim agrımadı sanki hamile degil işim gibi rahat hissediyorum kendimi acaba dogum öncesi bi rahatlama geliyor ya o bu mu

Doğuma yakın hamileler kendini çok enerjik hissedermiş diye duymuştum söylenti olduğunu moral için söylendiğini sanırdım gerçek mi acaba yine de çok yormasaydın kendini :)

Fiyatlar arasında uçurum var

Sen en azından il söyle ona göre yazsın arkadaşlar ya da yazalım :)

Çok geçmiş olsun, ılık ballı süt denesen işe yarar mı acaba, benim boğazımı genelde yumuşatır, bi de iyi uyumana yardımcı olur belki. Ama balı süt sıcakken değil de ılıkken koymak gerekiyor, toksik etkisi olmasın diye. Suyu da ılık içersen daha rahat edersin.

Her doktorun her hastanenin farkli ben 6 bin odeyecegim toplam doktorum disardan gelecek

37 yi dolduruyorum canım. Yani boğazlarım şiş ve eklemlerim bu kadar halsizken ikinamam bile o yüzden :)

Çok teşekkür ederim. Birde süt içerim yatmadan şuan herşeyi yapmaya hazırım o kdr kötü ki boğazlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…