- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
Anladım canım ben 1-2 yudum elma sirkesini 1 su bardağı suya damlattım onunla gargara da rahatlatıyor birazzencefil kasılma yapıyor dediler benimde zaten kasılmalarım oluyor o yüzden içmiyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım ben 1-2 yudum elma sirkesini 1 su bardağı suya damlattım onunla gargara da rahatlatıyor birazzencefil kasılma yapıyor dediler benimde zaten kasılmalarım oluyor o yüzden içmiyorum artık
evet canım bende yapıyordum aklıma getirdigin iyi oldu onu da yapayım çok iyi antibakteriyelAnladım canım ben 1-2 yudum elma sirkesini 1 su bardağı suya damlattım onunla gargara da rahatlatıyor biraz
Anammm o daha vahşmmiş sana da gelecek mi canımKızlar yatın kalkın da kaynanalarınıza dua edin bence benim görümcem iki ay önce Doğum yaptı kaynanam kısının yanına gitti doğal olarak Sonra kendi kaynanası görümcesi kaynı falan da geldi ev curcuna onu da geçtim en kötüsü su ki kaynanam tam iki aydır görümcem ile birlikte yatıyor ve görümcem anne artık tel kalabilirim dediğin de de kızına trip atıyor
İnşAllah bebek oluncada böyle olmaz: (Bende cok buyuk alma getiren cok olur dediler diye rahatim ama ne zaman getirirlerki mevludunu beklerlerse yandik ben nisan gibi yaprim havalar yumusayinca
O korku bendede var biraz bide illa normal diyorum bazen karnima bakiyorum nasil cikacaksin sen diye
Malesef oyle olabiliyorlar benimkide kendine hic dikkat etmiyo sabah ilk isi aciyo cami karsisinda oturuyo.ictigi sular buz gibi sonra ben hastayim bogazim yok midem napcam bilmiyorum ama evde yeni dogan bebek oldugundada kis vakti ole cam acilirmi ya
Kızlar bana bir karışım bir tarif verin ya. Tam iyileştin dedim dün ev temizliği vardı tabi kapı pencere açık soğuk herneyse bugün bir kalktım boğazlarım inanılmaz şiş. şuana kadar hafiflemesi giderek arttı bütün eklemlerim dökülüyor. acile gidecektim ama yrn polikliniğe gitmeye karar verdim. Ne yapabilirim boğazlarım için. ıhlamur içtim, bal karabiber limon karısımı yaptım. var mı başka şunu ye iç diyebileceğiniz şeyler
Sağolasın bunların hepsini yaptım yrn gideceğim. Hasta şekilde doğum olmasından korkuyorum :/Çok geçmiş olsun ıhlamur limon nane kaynatıp bal karıştırıp içmiştim ve sıcak buhar tutmuştum yüzüme rahatlatmıştı bayaa ama yine de doktora gitmen en iyisi inşallah hemen toparlanırsın
Sağolasın bunların hepsini yaptım yrn gideceğim. Hasta şekilde doğum olmasından korkuyorum :/
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugun bende bi enerji bi enerji bi ton iş yaptım hiç bi yerim agrımadı sanki hamile degil işim gibi rahat hissediyorum kendimi acaba dogum öncesi bi rahatlama geliyor ya o bu mu
Kızlar spinal veya epidural sezeryan fiyatlarını bilen var mı sigorta indirimli veya indirimsiz
Doğuma yakın hamileler kendini çok enerjik hissedermiş diye duymuştum söylenti olduğunu moral için söylendiğini sanırdım gerçek mi acaba yine de çok yormasaydın kendini :)
Gelecek canım gelmes mi ama benim avantajım ben annemde kalıyorum şuan Doğumdan Sonra bir süre de Burda olucamAnammm o daha vahşmmiş sana da gelecek mi canım
Kızlar bana bir karışım bir tarif verin ya. Tam iyileştin dedim dün ev temizliği vardı tabi kapı pencere açık soğuk herneyse bugün bir kalktım boğazlarım inanılmaz şiş. şuana kadar hafiflemesi giderek arttı bütün eklemlerim dökülüyor. acile gidecektim ama yrn polikliniğe gitmeye karar verdim. Ne yapabilirim boğazlarım için. ıhlamur içtim, bal karabiber limon karısımı yaptım. var mı başka şunu ye iç diyebileceğiniz şeyler
Her doktorun her hastanenin farkli ben 6 bin odeyecegim toplam doktorum disardan gelecekKızlar spinal veya epidural sezeryan fiyatlarını bilen var mı sigorta indirimli veya indirimsiz
Doğuma yakın hamileler kendini çok enerjik hissedermiş diye duymuştum söylenti olduğunu moral için söylendiğini sanırdım gerçek mi acaba yine de çok yormasaydın kendini :)
37 yi dolduruyorum canım. Yani boğazlarım şiş ve eklemlerim bu kadar halsizken ikinamam bile o yüzden :)Haftanı göremiyorum ama büyük ihtimalle risksiz bir haftadasın hiç korma o kadar çok kişi var ki hamilelikte rahatsızlanan ve maaşallah hiç birşey olmuyor sadece ateşine dikkat et o zaman da parol veriyor doktorlar sen bu geceyi rahat geçirmeye bak uykun gelmesi için sıcak süt de içebilirsin boğazını da yumuşatır
Çok teşekkür ederim. Birde süt içerim yatmadan şuan herşeyi yapmaya hazırım o kdr kötü ki boğazlarım :)Çok geçmiş olsun, ılık ballı süt denesen işe yarar mı acaba, benim boğazımı genelde yumuşatır, bi de iyi uyumana yardımcı olur belki. Ama balı süt sıcakken değil de ılıkken koymak gerekiyor, toksik etkisi olmasın diye. Suyu da ılık içersen daha rahat edersin.
Canım benim hastanemde dogum ucreti ne ise üzerine epidural istersen 750 tl yada 800 tl tam hatirlamiyorum fark katıyor üstüne.Kızlar spinal veya epidural sezeryan fiyatlarını bilen var mı sigorta indirimli veya indirimsiz
Fiyatlar arasında uçurum var
Sen en azından il söyle ona göre yazsın arkadaşlar ya da yazalım :)
Canım benim hastanemde dogum ucreti ne ise üzerine epidural istersen 750 tl yada 800 tl tam hatirlamiyorum fark katıyor üstüne.
Ben istanbuldayım 3500 ama spinal ya da epidural olunca fark oluyor mu onu sormadım