- 12 Kasım 2012
- 653
- 539
Bendede cok kucukler var surekli degistirirz mis gibi olurlar buyurse 1 2 tane daha buyuk duran var onlari giyer olmadi bi avm bize 5 dakka babasiyla iner aliriz gibiİnsanlardan gelicek olanlara guvenemem gelirmi ne zaman gelir :)) o yuzden herseyini aldim ama minnaklardan fazla aldim galiba giyemicek
Aminn canimm insaAllah.Merhaba kızlar, bebişlerimize kavuşmamıza çok az kaldı inşallah.Ben acayip heyecanlıyım doktor normal doğum gözüküyor bir aksilik çıkmazsa dedi. Yarın nst ye giricem bakalım. Dün aşırı baş dönmesi yaşadım tansiyonum yükseldi.Son günler biraz sıkıntılı geçiyor bende. Hastane çantamı hazırladım kapıda bekletiyorum. Hergün hurma yiyorum normal doğumu kolaylaştırır diye. Allahım hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
Bu arada kuzular hickiriyormu sizinde bizim son zamanlarda en rutin hareketi. Bide yuruyus yapiyormusunuz ben hic cikmiyorm esimde pinpirik yollarda buz diyo.evdeki hareketle ne kadar acilmam olur Allaha emanet siz dogum hazirliklari icin neler yapiyorsunuz