2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
TMam sağol dostum
İnşaşlah yazarım mutlaka ben de umut ışığı olurum
Boşver evet takmamak lazım

Sağol amin ben de başka belirti Yok işte bakalım nolcak akışına bırakmak em iyisi başarabilirsek

Bu gece kimse uyuyamamis dogru durust galiba. Ne tarafima donsem rahatsiz olmaktan don don uyuyamadim bu gece. Aman sagima yatmayayim soluma yatayim diyorum rahat edemiyorum. Amaan bir sey olmaz sagima yatayim diyorum yine rahatsiz. Duz sirt ustu o da rahatsiz. Delirdim. Zaten bir tane de canavar gibi sivrisinek dadanmis. Kulagimizin dibinde. Her yerimizi de isirmis. Ona bir tane patlatalim diye gece yarisi ava ciktik sanki. Ama gel gor ki hayvancik nasil ucuyor, hiphizli. Cat burda cat kapi arkasinda. Neyse kayboldu baska yere gitmistir yatalim diyoruz, cat kulagimizin dibinde. Delirtti bizi gece gece. İsiklar acik yattik, artik ona nasil uyumak denirse. Ayh...

Gonlunu ferah tut her sey yolunda gidecek, cok guzel bir kavusma anı olacak insaallah. Rabbim kolaylik versin, ikinize de saglik afiyet diliyorum.

Bu hafta bende başlıyorum normal Doğum desteklemek için

Yürüyüş
Merdiven çıkmak
Pilates topunda hafif zıplama yada daire çizmek
Seks
Hırma
Ananas
Ahududu çayı
Adaçayı
Bir de Abese suresi 20. Ayeti çok okumayı tavsiye ediyorlar.

***Sümmessebiile yesserah***

Aslinda 18-19-20 birlikte de okunabiliyor. Mana butunlugu acisindan.

18. Allah onu hangi şeyden yarattı insan hiç düşünmez mi?
19. Bir nutfeden (spermden) yarattı da onu en güzel şekilde biçime koydu.
20. Sonra ona doğmasında yolu kolaylaştırdı.

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar benim ilk hamileligim de cıkmıştı canım suni sancı verip dogum yapmıştım

Kızlar öksürmekten uyuyamıyorum varmı bir önerisi olan din gece de böyle idim cıldırmak üzereyim
İki kaşık pekmezin içine bi iki damla limon sık canım sabahları aç karnına iç anında etkisini görürsün cocuklara yapıyorum da ven hep işe yarıyor

maşallah canım kuzunu iyi beslemişsin :) ama gerçekten 4 kiloya yakın doğacaksa vajinal dogum seni cidden zorlayabilir :/ gerçi çatı genişliğinde önemli. Inşallah hakkınd hayırlısı olur

bi suredir pekmez bal ceviz falan yemeyi biraktim diye vicdan yapıyodum ama demekki pek onlada alakali diilmis bu seferde acaba bi sorunmu varda iri diye dusunmeye basladim ve annemde doktorumda ayni seyi soyluyo sezeryan ol rahat rahat diye ama ben bilemiyorum

Canim bazi kvler gelini kiskanir ilgiyi uzerine toplamak ister seninkide o modellerden galiba

gunlerimiz cok yakin, bana da 40.haftayi doldurursan 4 kiloyu bukur dio. sana kilosunu soyledi mi? kafa capi daha onemli 37.hafta da cati muayenesi yapacagim dedi bakalim hayirlisi..

3450 gr boyunu sordum ne anne karninda ne dogunca boyu olculmuyo basi falan ayri olculuyo dedi.Bende cati yapar ve sonuc alirim diyodum ama 29 unda tekrar gidicem o zamana kadar aksi bi durum olmazsa ins bakicaz duruma

Canım günaydın idrarda protein gebelik zehirlenmesine yol acıyor tabi miktarı önemli gazla olduğu zaman acil sezeryan ile bebeği alıyorlar arkadasım aynı durumu 32. Hafta yaşadı bebeği aldılar sen nasılsın ellerde yüz felci şişme falan varmı canım

Canim sezeryan tamamen doktorun el becerisine bagli bisey bunyeden bunyeyede degisebilir tabi istisnai durumlar ama sezeryanda anne karnj belli bir surede acilip kapatilmasi gerekiyo bu sure uzarsa skinti o zaman gaz dolumu falan fazla oluyo annede cok zorlaniyo ama iyi bi cerrahin elinde sezeryan normal dogumdan daha kolay olabiliyo bence

Masalll92 idrarda protein preaklampsi başlangıcı. Protein atimına bağlı olarak tansiyon yükselir, bebeğin beslenmsi yavaşlar. Tek tedavi gebeliğin sonlandırılması dır. Bu süreçte seni de bebeği de olumsuz etkilemez. Sadece doğum mecburen sezaryen olur. İnşallah bugün çıkmaz protein de normal doğum yaparsın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Yine epidural sezeryan mı olacaksın canım? Ya aslında dr normal sezeryan önermem dedi.
Canim doktoruma cok guveniyorum hic sormadim.nasil yapilcak die benim doktorum tum ekibiyle geliyor anestezi uzmanini falan getiriyor hastaneye sonraki kontrolumde soylerse yazarim

Bunu bilmiyordum canım Doğumdan önce okunuyor dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…