TMam sağol dostumHayir denemedim cunku sikildim urun karmasasindan. Bella b, lierac, bio oil ve zeytinyagi kullandim. Itiraf edeyim ki catlaklari farkedene kadar cok duzenli kullanamadim. Farkettigimde cok yenilerdi ama hic bi urun daha belirginlesmesine engel olamadi. Ama daha fazla catlak olusmasina engel olmus mudur tam emin degilim. Mutlaka yarari olmustur diye dusunuyorum. Su andaysa amaan ben duzenli kullaniyorum urunleri artik catlarsa da catlasin ne yapayim modundayim
Sana tek bisey soyleyebilirim sakin hamilelik belirtilerine takilma ve kendini dinleme. Zaten adet oncesi de hamilelik oncesi de belirtiler o kadar ayni ki bu da kaderin bize bi cilvesi olsa gerek.
Ben kendi adima senin gibi hic umudum kalmadigi bir zaman hic belirti yasamadan hamile kaldigimi soyleyebilirim.
Guzel haberler alirsan bizimle paylasmayi unutma
Sağol amin ben de başka belirti Yok işte bakalım nolcak akışına bırakmak em iyisi başarabilirsekAllah'tan umut kesilmez.
Benim yumurtlama gününe denk geldiği için adet günümün yolunu gözledim.
Geleceği güne degin ateşim çıktı usudum midem arada bunaldı aşırı tepkiler veriyordum ara ara tuhaf bi halde idim hı regl olurken benim hic gogsum acımazdi ağrıdi kaç kez. 1 . Yada 2. Günü idrar testi yaptım sonuç belli oldu. Sonra kan testi yaptım. Kesinlik kazandı fln fln.
Rabbim gonlunuze gore versin.
Ne diyelim veren O alan O
Gonlunu ferah tut her sey yolunda gidecek, cok guzel bir kavusma anı olacak insaallah. Rabbim kolaylik versin, ikinize de saglik afiyet diliyorum.Ben dr dan geldim suyum çok fazlalaşmış bebegin cigerlerne doluyormuş bana yarın sabaha sezeryan dedi
Büyük ihtimalle küvöze de girermiş daha dünyaya gelmeden küvözde yer ayırdılar oğluma cok moralim bozuk
Dün gece sabaha kdar uyuyamamıştım zaten karnım öatlayacak gibiydi
Bir de Abese suresi 20. Ayeti çok okumayı tavsiye ediyorlar.Bu hafta bende başlıyorum normal Doğum desteklemek için
Yürüyüş
Merdiven çıkmak
Pilates topunda hafif zıplama yada daire çizmek
Seks
Hırma
Ananas
Ahududu çayı
Adaçayı
Hayırlı sabahlar benim ilk hamileligim de cıkmıştı canım suni sancı verip dogum yapmıştımGünaydın mesajlarınızı görünce anaaa ben daha hiç uyumadım ne günaydını dedimm. Sonra saate baktım ki gerçekten sabah olmuş.
Gece baya bi ağrım vardı. Normalde bebeğimi hep kaburgamın altında ve mide tarafımda hissederdim ama gece göbek deliğimden aşşağısında hareket ediyordu. Hatta baya bi ağrım vardı. Acaba bebek doğum kanalınamı girdi?
Buarada idrarında protein çıkan oldumu? Sabah yine doktora gidip idrar vermem gerekiyor. Eğer hâlâ protein varsa ne olur? Bir bilgisi olan varmı kızlar.
İki kaşık pekmezin içine bi iki damla limon sık canım sabahları aç karnına iç anında etkisini görürsün cocuklara yapıyorum da ven hep işe yarıyorKızlar öksürmekten uyuyamıyorum varmı bir önerisi olan din gece de böyle idim cıldırmak üzereyim
maşallah canım kuzunu iyi beslemişsin :) ama gerçekten 4 kiloya yakın doğacaksa vajinal dogum seni cidden zorlayabilir :/ gerçi çatı genişliğinde önemli. Inşallah hakkınd hayırlısı olur
Benim kv biraz değişik canım normalde beraber oturmuyoz bana yardıma geldi ama anı anını tutmuyor canı isterse cok güzel iş yapıyor bugün mutfaktaydım eşim kızdı dr ayakta kalma demedi mi sna diye geldim oturdum kv ay aman ayaklarım ayakta duramıyor um demeye başladı çayı kp der servis etti kendiyle beni yarıştırıyor: )
gunlerimiz cok yakin, bana da 40.haftayi doldurursan 4 kiloyu bukur dio. sana kilosunu soyledi mi? kafa capi daha onemli 37.hafta da cati muayenesi yapacagim dedi bakalim hayirlisi..
ya bende düşündüm ama onları kesince bedenlerini bilemem gibi geliyor
Canım günaydın idrarda protein gebelik zehirlenmesine yol acıyor tabi miktarı önemli gazla olduğu zaman acil sezeryan ile bebeği alıyorlar arkadasım aynı durumu 32. Hafta yaşadı bebeği aldılar sen nasılsın ellerde yüz felci şişme falan varmı canımGünaydın mesajlarınızı görünce anaaa ben daha hiç uyumadım ne günaydını dedimm. Sonra saate baktım ki gerçekten sabah olmuş.
Gece baya bi ağrım vardı. Normalde bebeğimi hep kaburgamın altında ve mide tarafımda hissederdim ama gece göbek deliğimden aşşağısında hareket ediyordu. Hatta baya bi ağrım vardı. Acaba bebek doğum kanalınamı girdi?
Buarada idrarında protein çıkan oldumu? Sabah yine doktora gidip idrar vermem gerekiyor. Eğer hâlâ protein varsa ne olur? Bir bilgisi olan varmı kızlar.
Ameliyat olması. Yani sonucta yapıyoruz senelerce de yaptık ama sizi uyutup bir an önce cocugu almak için acele ediyoruz cocuga da gecmesin diye dedi bunu daha farklı sekilde söyledi ama şimdi sezeryan yapacak olanlar da vardır. Hatta ben sezeryanda gaz olayını sordum bizde yaşanmıyor dedi. Her seyin normali iyi ama tabi mecbur kaldıgımız durumda anne ve bebek saglıgını tehlikeye atmayıp sezeryan yapıyoruz dedi. Sezeryan daha kolay bütün dr lar için dedi. Aslında nasıl oldugu önemli değil tabiki de Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Ama ben sezeryandan korkuyorum nedense.
Canim doktoruma cok guveniyorum hic sormadim.nasil yapilcak die benim doktorum tum ekibiyle geliyor anestezi uzmanini falan getiriyor hastaneye sonraki kontrolumde soylerse yazarimYine epidural sezeryan mı olacaksın canım? Ya aslında dr normal sezeryan önermem dedi.
Bir de Abese suresi 20. Ayeti çok okumayı tavsiye ediyorlar.
***Sümmessebiile yesserah***
Aslinda 18-19-20 birlikte de okunabiliyor. Mana butunlugu acisindan.
18. Allah onu hangi şeyden yarattı insan hiç düşünmez mi?
19. Bir nutfeden (spermden) yarattı da onu en güzel şekilde biçime koydu.
20. Sonra ona doğmasında yolu kolaylaştırdı.
Aynen canım ne zaman benle ilgili bir konu olsa hemen hastalanıyor: )Canim bazi kvler gelini kiskanir ilgiyi uzerine toplamak ister seninkide o modellerden galiba