Hindistan cevizi yağı denedin mi cnm?Ben galiba ilk hazirlayanlardanim canim. Bebek cantam ok. Kendi cantama bigun oncesinden koyacagim ufak tefek seyler var artik makyaj, kozmetik vs. Sen listeni hazirla gerisi sadece cantaya yerlestiriyorsun o kadar. Listeye karar vermek bende daha uzun surdu
Canim ben catlaklari ilk yakaladigimda hemen lieraca abandim ama artik inanmiyorum gecirdigine. Bir kere o catlak olusumu basladiysa varolanlari gecirmiyorsun da ancak yenilerinin olusumunu engelliyorsun gibi sanki.
Beni su ara en tatmin eden ve uzun sureli nemlendiren urun halis zeytinyagi oldu
Ben 8 yil once epidural sezeryan oldum.cok basarili ve rahat gecirdim.....Kızlar sezeryanı daha önce bayılmadan belden aşagı uyusturmalı yapan oldu mu hiç?
Tatlim cogu kisi 2500 dogum yapio gereksiz evham yaptirmis kv denbence zayif degil baksana bu uygulama da bile 2.5 kilo gozukuyor. hayir bu kv leri de anlamiyorum nasil da biliomus 35.hafta kilosunu? moral bozma bence gayet iyi.
Hım en iyisi 0-3 ayları keseyim diğerlerini de doğunca kullanmaya başladıklarımı keserim öyle olur...canım her beden den bir tane ayır kesme bazısının yakasında basılı oluyor öyle varsa ondan ayir sonra diğerlerini onu baz alarak ölçersin. ben yıkar yıkamaz 6. aydan büyük olanlari direkt hurca kaldırdım zaten. 0 6 ayları da dolabının bi kısmını 03 ay bir kısmını 3 6 ay olarak böldüm.
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar
Sağol canımBelli olmaz ki canım kişiden kişiye değişir
Benim hiç olmadı mesela belirtim hiç yoktu ağrı sancı hiç bi şey
Bi başkası 5 gün önce yaşayabilir
Bi başkası 1 gün önce
kızlar doğum yapan arkadaşları etiketleyip günlük liste olarak bebeğine kavuştu yazilsa yani kucağına aldı diye bildirim yapilsa doğum yapanları kaçırmamış oluruz müsait olan arkadaşlar ne olur bir el atin
H Hayrosgiller
yanne
suan ilk aklima gelen böyle liste devam etse
erkencisin :) daha gece yeni başlıyoriyi geceler herkese
erkencisin :) daha gece yeni başlıyor
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Bunu duyduguma sevindim çünkü epidural sezeryan cok duymamıstım açıkçası. Çok önermedi normal sezeryanı cünkü@deryali08 epidural sezaryen oldu. Cok memnundu.
chiLL canim cigerine su gittigi icin onlem olsun die alicaklar bebegini kuvoze. Metak etme saglikla kucagina alicaksin insallah.
Yine epidural sezeryan mı olacaksın canım? Ya aslında dr normal sezeryan önermem dedi.Ben 8 yil once epidural sezeryan oldum.cok basarili ve rahat gecirdim.....
Canım pekmez ye. İçebilirsen zwytinyağı iç 1 yemek kaşıgı cok yumusatıyor bogazı en iyi zeytinyagı öneririm geçmiş olsunKızlar öksürmekten uyuyamıyorum varmı bir önerisi olan din gece de böyle idim cıldırmak üzereyim
Hayir denemedim cunku sikildim urun karmasasindan. Bella b, lierac, bio oil ve zeytinyagi kullandim. Itiraf edeyim ki catlaklari farkedene kadar cok duzenli kullanamadim. Farkettigimde cok yenilerdi ama hic bi urun daha belirginlesmesine engel olamadi. Ama daha fazla catlak olusmasina engel olmus mudur tam emin degilim. Mutlaka yarari olmustur diye dusunuyorum. Su andaysa amaan ben duzenli kullaniyorum urunleri artik catlarsa da catlasin ne yapayim modundayimHindistan cevizi yağı denedin mi cnm?
Sana tek bisey soyleyebilirim sakin hamilelik belirtilerine takilma ve kendini dinleme. Zaten adet oncesi de hamilelik oncesi de belirtiler o kadar ayni ki bu da kaderin bize bi cilvesi olsa gerek.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum