2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hindistan cevizi yağı denedin mi cnm?

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar

Hım en iyisi 0-3 ayları keseyim diğerlerini de doğunca kullanmaya başladıklarımı keserim öyle olur...

Belli olmaz ki canım kişiden kişiye değişir

Benim hiç olmadı mesela belirtim hiç yoktu ağrı sancı hiç bi şey

Bi başkası 5 gün önce yaşayabilir

Bi başkası 1 gün önce

Canım aralarda olursa kaybolur

İlk mesaj düzenleme imkanı var ya oraya eklenmesi gerekiyor

1.. hayrosgiller
2. TurkuazM
3. Deryali
4. Yanne
5. Prenses
6. Nev_ra
7. Chill olacak Allahın izniyle

Kızlar öksürmekten uyuyamıyorum varmı bir önerisi olan din gece de böyle idim cıldırmak üzereyim

Ya o kadar yorulup ediyorum. Akşam uyurum gece uyanık kalmam diye ama ne hikmetse erken uyuyorum 1 saat olmadan uyanıyorum ve geri uyuyamıyorum.
Pfff

Allah'tan umut kesilmez.
Benim yumurtlama gününe denk geldiği için adet günümün yolunu gözledim.
Geleceği güne degin ateşim çıktı usudum midem arada bunaldı aşırı tepkiler veriyordum ara ara tuhaf bi halde idim hı regl olurken benim hic gogsum acımazdi ağrıdi kaç kez. 1 . Yada 2. Günü idrar testi yaptım sonuç belli oldu. Sonra kan testi yaptım. Kesinlik kazandı fln fln.
Rabbim gonlunuze gore versin.
Ne diyelim veren O alan O

Hindistan cevizi yağı denedin mi cnm?
Hayir denemedim cunku sikildim urun karmasasindan. Bella b, lierac, bio oil ve zeytinyagi kullandim. Itiraf edeyim ki catlaklari farkedene kadar cok duzenli kullanamadim. Farkettigimde cok yenilerdi ama hic bi urun daha belirginlesmesine engel olamadi. Ama daha fazla catlak olusmasina engel olmus mudur tam emin degilim. Mutlaka yarari olmustur diye dusunuyorum. Su andaysa amaan ben duzenli kullaniyorum urunleri artik catlarsa da catlasin ne yapayim modundayim

Sana tek bisey soyleyebilirim sakin hamilelik belirtilerine takilma ve kendini dinleme. Zaten adet oncesi de hamilelik oncesi de belirtiler o kadar ayni ki bu da kaderin bize bi cilvesi olsa gerek.
Ben kendi adima senin gibi hic umudum kalmadigi bir zaman hic belirti yasamadan hamile kaldigimi soyleyebilirim.
Guzel haberler alirsan bizimle paylasmayi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…