2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Onermemesinin sebebi ne canim?
Ameliyat olması. Yani sonucta yapıyoruz senelerce de yaptık ama sizi uyutup bir an önce cocugu almak için acele ediyoruz cocuga da gecmesin diye dedi bunu daha farklı sekilde söyledi ama şimdi sezeryan yapacak olanlar da vardır. Hatta ben sezeryanda gaz olayını sordum bizde yaşanmıyor dedi. Her seyin normali iyi ama tabi mecbur kaldıgımız durumda anne ve bebek saglıgını tehlikeye atmayıp sezeryan yapıyoruz dedi. Sezeryan daha kolay bütün dr lar için dedi. Aslında nasıl oldugu önemli değil tabiki de Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Ama ben sezeryandan korkuyorum nedense.

Ameliyat olması. Yani sonucta yapıyoruz senelerce de yaptık ama sizi uyutup bir an önce cocugu almak için acele ediyoruz cocuga da gecmesin diye dedi bunu daha farklı sekilde söyledi ama şimdi sezeryan yapacak olanlar da vardır. Hatta ben sezeryanda gaz olayını sordum bizde yaşanmıyor dedi. Her seyin normali iyi ama tabi mecbur kaldıgımız durumda anne ve bebek saglıgını tehlikeye atmayıp sezeryan yapıyoruz dedi. Sezeryan daha kolay bütün dr lar için dedi. Aslında nasıl oldugu önemli değil tabiki de Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Ama ben sezeryandan korkuyorum nedense.
Ben dr unun genel anesteziyle yapilan sezaryen yerine epidural anestezi ile yapilan sezaryeni tavsiye ettigini anladim da o yuzden sordum. Anladigim kadariyla normal dogum ve sezaryen karsilastirmasi yapmis. Normal mi sezaryen mi sorusu cidden ara ara hepimizin kafasini karistiran bi konu olsa da umarim iki turlusunde de carcabuk iyilesiriz :KK66:

Ben dr unun genel anesteziyle yapilan sezaryen yerine epidural anestezi ile yapilan sezaryeni tavsiye ettigini anladim da o yuzden sordum. Anladigim kadariyla normal dogum ve sezaryen karsilastirmasi yapmis. Normal mi sezaryen mi sorusu cidden ara ara hepimizin kafasini karistiran bi konu olsa da umarim iki turlusunde de carcabuk iyilesiriz :KK66:
Normal yapmalısın diyor ama olur da belirli şartlardan sezeryan olursa bu da epidural diyor. Senin belli mi canım sen nasıl yapmayı planlıyorsun

Bu hafta bende başlıyorum normal Doğum desteklemek için

Yürüyüş
Merdiven çıkmak
Pilates topunda hafif zıplama yada daire çizmek
Seks
Hırma
Ananas
Ahududu çayı
Adaçayı

Günaydın mesajlarınızı görünce anaaa ben daha hiç uyumadım ne günaydını dedimm. Sonra saate baktım ki gerçekten sabah olmuş. :KK70:

Gece baya bi ağrım vardı. Normalde bebeğimi hep kaburgamın altında ve mide tarafımda hissederdim ama gece göbek deliğimden aşşağısında hareket ediyordu. Hatta baya bi ağrım vardı. Acaba bebek doğum kanalınamı girdi?

Buarada idrarında protein çıkan oldumu? Sabah yine doktora gidip idrar vermem gerekiyor. Eğer hâlâ protein varsa ne olur? Bir bilgisi olan varmı kızlar.

Normal yapmalısın diyor ama olur da belirli şartlardan sezeryan olursa bu da epidural diyor. Senin belli mi canım sen nasıl yapmayı planlıyorsun
Ben hem yastan hem de bizim sipanin bizi bekletme suresinden vs sezaryen yapicam canim. Epidural olayini dusunmustum ama benim bel fitigim oldugu icin onu da gozume kestiremedim ve genel anesteziyle olacak. Yine de dr umla oturup bu konular hakkinda son bir kez konusucam. Umarim hepimiz min sikintiyla atlatiriz bu sureci :dua:

X