- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 45
Onermemesinin sebebi ne canim?Yine epidural sezeryan mı olacaksın canım? Ya aslında dr normal sezeryan önermem dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onermemesinin sebebi ne canim?Yine epidural sezeryan mı olacaksın canım? Ya aslında dr normal sezeryan önermem dedi.
ben de uyuyamiyorum, sinir oluyorummmmmUyuyamıyorum
Ameliyat olması. Yani sonucta yapıyoruz senelerce de yaptık ama sizi uyutup bir an önce cocugu almak için acele ediyoruz cocuga da gecmesin diye dedi bunu daha farklı sekilde söyledi ama şimdi sezeryan yapacak olanlar da vardır. Hatta ben sezeryanda gaz olayını sordum bizde yaşanmıyor dedi. Her seyin normali iyi ama tabi mecbur kaldıgımız durumda anne ve bebek saglıgını tehlikeye atmayıp sezeryan yapıyoruz dedi. Sezeryan daha kolay bütün dr lar için dedi. Aslında nasıl oldugu önemli değil tabiki de Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Ama ben sezeryandan korkuyorum nedense.Onermemesinin sebebi ne canim?
Ben dr unun genel anesteziyle yapilan sezaryen yerine epidural anestezi ile yapilan sezaryeni tavsiye ettigini anladim da o yuzden sordum. Anladigim kadariyla normal dogum ve sezaryen karsilastirmasi yapmis. Normal mi sezaryen mi sorusu cidden ara ara hepimizin kafasini karistiran bi konu olsa da umarim iki turlusunde de carcabuk iyilesirizAmeliyat olması. Yani sonucta yapıyoruz senelerce de yaptık ama sizi uyutup bir an önce cocugu almak için acele ediyoruz cocuga da gecmesin diye dedi bunu daha farklı sekilde söyledi ama şimdi sezeryan yapacak olanlar da vardır. Hatta ben sezeryanda gaz olayını sordum bizde yaşanmıyor dedi. Her seyin normali iyi ama tabi mecbur kaldıgımız durumda anne ve bebek saglıgını tehlikeye atmayıp sezeryan yapıyoruz dedi. Sezeryan daha kolay bütün dr lar için dedi. Aslında nasıl oldugu önemli değil tabiki de Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Ama ben sezeryandan korkuyorum nedense.
Normal yapmalısın diyor ama olur da belirli şartlardan sezeryan olursa bu da epidural diyor. Senin belli mi canım sen nasıl yapmayı planlıyorsunBen dr unun genel anesteziyle yapilan sezaryen yerine epidural anestezi ile yapilan sezaryeni tavsiye ettigini anladim da o yuzden sordum. Anladigim kadariyla normal dogum ve sezaryen karsilastirmasi yapmis. Normal mi sezaryen mi sorusu cidden ara ara hepimizin kafasini karistiran bi konu olsa da umarim iki turlusunde de carcabuk iyilesiriz
Canim çok geçmiş olsun bir belirtin var mıydı idrarla alakalı bende çok korkuyorum ya Allah şifa versin inşallah geçer hemen
Ben hem yastan hem de bizim sipanin bizi bekletme suresinden vs sezaryen yapicam canim. Epidural olayini dusunmustum ama benim bel fitigim oldugu icin onu da gozume kestiremedim ve genel anesteziyle olacak. Yine de dr umla oturup bu konular hakkinda son bir kez konusucam. Umarim hepimiz min sikintiyla atlatiriz bu sureciNormal yapmalısın diyor ama olur da belirli şartlardan sezeryan olursa bu da epidural diyor. Senin belli mi canım sen nasıl yapmayı planlıyorsun