Canim artışlar düzenli iki günde ikiye katlanıyor. Alttan muayene ile mi 6000de gözüktü? Ara sira kanamam oluyor lekelenme seklinde buda beni çok korkutuyor.
Yok canım benim ultrasonda gördü ama ultroson net gösteriyordu ama dediğim gibi artışın cok iyiymiş belki de nazlıdır geç yerleşiyordur bebeşin dualarım seninle inşAllah görürsün miniğini :)
Arkadaslar merhaba
6 gundur suren kahverengi lekelenmeler ile beraber adet agrilarina benzer agrilarim var aranizda boyle birsey yasayan varmi.dr bir kereye mahsus proluton depot vur dedi dinlen dedi ama yatmaktan sikildim artik
Arkadaslar merhaba
6 gundur suren kahverengi lekelenmeler ile beraber adet agrilarina benzer agrilarim var aranizda boyle birsey yasayan varmi.dr bir kereye mahsus proluton depot vur dedi dinlen dedi ama yatmaktan sikildim artik
Benim agrilarim adet agrisi gibi bazen cok yogunlasiyo bazen yok.bende p.tesi depot vuruldum ama lekelenme kesilmedi devam ediyo napicm bilmiyorim dr gelme dinlen diyor merak ediyorum neler oluyor icimde
canım ben adetim 7 gün geçtiğinde öğrendim hatta kan bile vermeden direkt üstten gördü doktorum keseyide bebeğide sonradan kesin olsun diye kanda istedi değerim 7000 bin küsürdü düşün yani yanlış hatırlamıyorsam 5+0 da gördük daha kalp atışını dinleyemedk ama bir 10 gün sonra gel dedi
Yok canım benim ultrasonda gördü ama ultroson net gösteriyordu ama dediğim gibi artışın cok iyiymiş belki de nazlıdır geç yerleşiyordur bebeşin dualarım seninle inşAllah görürsün miniğini :)