2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar günaydın ,
dün doktora gittik.
5+6 lık bebeğimizin kesesi oluşmuş, gayet düzgün , hafta ile orantılıda büyümüş çok şükür

ama kalp atışını duyamadık ,
10 gün sonra randevumuz var .
heyecanlı bekleyişe devam

Günaydın güzel anneler Önceki posttada yazmıştım 3 tüp bebek sonrası kavuştum bebişime haliyle biraz evhamlıyım . Ben transferden 1 hafta önce progestanı alttan fitil olarak başladım günde 3 kez hala devam ediyor . Klinikten bana kahverengi akıntı ve lekenin normal olduğunu , içeride biriken fitilin geleceğini ya da sürekli vajinal fitil yapmaktan tahriş olacağını söylediler . Diğer 2 tüp bebeğimde tam adet günü kahve lekeler ile adete çevirdiği için korkuyorum . Bunda şükür leke filan olmadı . 2 gündür çok açık kahve akıntım oluyor ara ara . Çamaşıra gelen bir şey Yok . Peçeteye silince geliyor . Hemşiremi aradığımda normal bir sıkıntı Yok dedi ama içim içimi kemiriyor . Devamlı bir şey olsa hemen gidip iğne filan yaptıracağım ama o Da Yok . Yedim bitirdim kendimi 2 gündür

Canım çok sevindim adına. Rabbim sana bağışlasın inşallah. Aynı his bende de var. Bulantı var ama kusma olmuyo. Normal yani.

geçmiş olsun canım allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. bende de hemen hemen hergün o his oluyo hatta az önce işte çok kötü bulndı kahvaltı bile yapamadım direk lavaboya gittim. genelde sabahları oluyo .

Stres yok yapma.kendine bunu rahat olmaya calis.lutfen sakin ol olmadi git dra icin rahat eder

Canim.uzulme lutfen sikma canini konuyla ilgili cok bilgim.yok umarim.hersey yolundadir yrn.bilgilendir bizide

Canim doktordan çıktık şimdi. 1000in üzerindeki değeri olcmemis makine dedi. Önemli değil dedi. Karından ultrasonla baktı. 5mm lik keseyi gördü : ) 32 günlük hamileymisim.❤

Günaydın kızlar bir sorum olacak 5+5 günlük hamileyim pazartesi günü keseyi gördük çok şükür ama dün akşamdan beri genital bölgede batma tatzında ağrı var böyle bir şey yaşayan var mı normal mi merak ettim

Aynı şeyi bende düşünüyorum canım ya yaklaşık 5 haftalık gebeyim keseyi de gördük embriyoyu görmedik ama daha çok küçük dedi geçen hafta doktor. Bende hiç mide bulantısı yok. Olmasını istemiyorum tabi ama normal mi değil mi düşünüyorum. Benimde sadece ara ara o da çok az kasık ve bel ağrım oluyor hemen geçiyor.

günaydın ,
mide bulantısı olması gebeliğin net belirtisi değil canım.
benim bugun 6.haftanın ilk günü
doktor , bebek buyuyor mide bulantıların başlayabilir dedi ama başlamayabilirde dedi.
benimde bgune kadar tek belirtim ara ara olan kasık ağrılarım

Normalmiş canim bende de oluyordu doktora sordum normal olduğunu söyledi
Bu arada herkese günadııııııığğğğğğnnnn

İnşallah sağlıklı bi şekilde canım. Bende kusmadım ama o kusma hissi ara ara oluyor normaldir diye düşünüyprum

Hiç panik yapmayın arkadaşlar.. 2016 nisan annesiyim, hamilelikte hiiiç midem bulanmadı ben de hep endise içindeydim, herkesin bulanıyor benim niye bulanmiyor diye ama şart değilmiş gayet sağlıklı ve rahat bir hamilelik gecirdim.. Su anda 13,5 aylık tatlı bir bebeğim var.. Hepinize saglikli hamilelikler ve bebisler diliyorum..

Kızlar bu arada biz pazartesi günü kalp atışlarını gördük. Ne zaman dinlicez diye sordum doktor 3 aya kadar dinletmiyoruz son araştırmalara göre verilen ışınlar bebeğin kalbini yoruyormuş dedi bende tabi ısrarcı olmadım. Size de böyle bişey d söyledi mi doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…