- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 40
Aynen banada öyle dedilerBana da crinone icin 12. Haftaya kadar dedi bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen banada öyle dedilerBana da crinone icin 12. Haftaya kadar dedi bugun
Kizlar bu jeli neden kullanıyorsunuzAynen banada öyle dediler
Kizlar bu jeli neden kullanıyorsunuz
Progestan olmasin. Ben progestan kullaniyorum.Kizlar selam bende nisan annelerinden olacagim insallah gecen hafta persembe gunu kesem gorundu bugun 5+3 teyim ve iki saat once kahverengi bir sivi geldi cok korktum hemen hastaneye gittim ve normal oldugunu soyledi eger renk pembe veya kirmiziya donerse tekrar gel dedi Progynex diye bir ilac verdi cok bulanti yapar eger dayanamazsan vajinadan al ilaci dedi daha once bu ilaci kullanan veya suan kullanmakta olan var mi ??
Tup bebek yapanlar icin canimKizlar bu kullandığınız nel nedir yahu herkes kullaniyor. Hic bilgim yok da. Kanama icin flnmi
Tup bebek yapanlar icinBilen yazsın bu jel ne için herkes mı kullanıyor yada kullanmalı ben 2 çocuğumda da kullanmadım rahatsızlık sonucu mu veriyorlar
Tup bebek yapanlar icin
Yok canim progynex 200 mg ismi ama dedigin gibi progesteron yetersizliginde yaziyor kutusunun uzerinde ayni ilac galiba doktor ne icin vermisti sana ??Progestan olmasin. Ben progestan kullaniyorum.
canim benim benim istahim yok hic bulantimda yok ama. ben hamile kaldigimi ogrendigimden beri 1 kilo verdim. sadece sagalikli beslenmeye calisiyorum. bir kasik keciboynuzi pekmezi yemende bi sikinti olmaz. ama abartma tabi. ilk trimesterda max. 2 kilo alın diyor doktorlar.Bulantilar nasil bayanlar? Bende bulanti hic yok ama acayip derecede uyku hali var atamadim bi turlu. Bir de acayip dengesiz bir ruh hali icerisindeym cok fazla duygusal inis cikis yasiyorum. Sabirsizlik da had safhada.. Bu arada sey sorucam doktorum 12. Haftaya kadar max 1 kilo alinabilir dedi sizde nasil durumlar? Az once tatli ihtiyacimi tahin pekmez ile giderdim cok pismanim
Lekenme var diye verdiYok canim progynex 200 mg ismi ama dedigin gibi progesteron yetersizliginde yaziyor kutusunun uzerinde ayni ilac galiba doktor ne icin vermisti sana ??
Tüp bebek için canımKizlar bu jeli neden kullanıyorsunuz
ya bu birazda yapi meselesi sanki.. Kilo olayini cokta kafaya takmamak lazim.. Bi arkadasima gecen yil hamileydi. Her gun 1 muz 1 yumurta 2ceviz mutlaka ye dedim aaaa onlar cok kalorili dedi ve hep az yiyerek gecirdi hamileligini. Sadece 9-10 kilo almisti 37. Haftasinda 35 hafta ile uyumlu 1800 gr dogum yapti. Bebek gelismemisti 2 hafta geriden geliyodu.. Suan eski kilosunda zaten ama cok pisman..Kızlar aman dikkat şimdiden kilo almayın 3.aya kadar 1-2 kilo normal
öperim tabiki canim sende op pasamiAmin canım :) prensesi op yerime :)
Inşallah görürsün cnm bende cuma yada cumartesi gidicemSizinle günümüz aynı. Perşembe gideceğiz bakalım kese görmeye nasip olursa
Tebrik ederim cnm hayırlı olsunben 5+3 te keseyi gordum bugun 6+3 te kalp atisoni duyduk cok sukur..
Cnm ben 4+5im bugunsen 5 + kaçsin canım
Sana katiliyorum canim, zaten mevzu ne kadar yediginden ziyade ne yedigin. Ben de inanilmaz porsiyonlar yiyordum ama tatliya asiri duskundum. 60 kilo hamile kaldim, 83 kilo doguma gittim..ya bu birazda yapi meselesi sanki.. Kilo olayini cokta kafaya takmamak lazim.. Bi arkadasima gecen yil hamileydi. Her gun 1 muz 1 yumurta 2ceviz mutlaka ye dedim aaaa onlar cok kalorili dedi ve hep az yiyerek gecirdi hamileligini. Sadece 9-10 kilo almisti 37. Haftasinda 35 hafta ile uyumlu 1800 gr dogum yapti. Bebek gelismemisti 2 hafta geriden geliyodu.. Suan eski kilosunda zaten ama cok pisman..
Ben onceki hamileligimde 13 kilo aldim normal hatta az bile ama ne yedim beeeee.. Normalde 2 lokma ile doyan ben hamileyken gozum donuyor. Simdi bile midem bi havada bi garip ayyyy sunuda yesemmi diye gozlerim firliyo..
Ya Benim de gozum donuyor ayni sen gibiyimmmm. Bilmiyorum iyi mi kotu mu ama mesela aksam.okadar yemek meuve yememe rağmen. Gece 12de sanki iftar vakti oruclu gibiydim vallaaaa uyuyamadım acliktannn. Bi kek yedimde bastirdi uyuyabildim...ya bu birazda yapi meselesi sanki.. Kilo olayini cokta kafaya takmamak lazim.. Bi arkadasima gecen yil hamileydi. Her gun 1 muz 1 yumurta 2ceviz mutlaka ye dedim aaaa onlar cok kalorili dedi ve hep az yiyerek gecirdi hamileligini. Sadece 9-10 kilo almisti 37. Haftasinda 35 hafta ile uyumlu 1800 gr dogum yapti. Bebek gelismemisti 2 hafta geriden geliyodu.. Suan eski kilosunda zaten ama cok pisman..
Ben onceki hamileligimde 13 kilo aldim normal hatta az bile ama ne yedim beeeee.. Normalde 2 lokma ile doyan ben hamileyken gozum donuyor. Simdi bile midem bi havada bi garip ayyyy sunuda yesemmi diye gozlerim firliyo..