2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar 7+3 günlük hamileyim ama hıc bulantı Yok normal mi erken mi?bulantı sağlıklı gebelik diye soylentı var doğruluğu var mı bunun??

Kızlar 7+3 günlük hamileyim ama hıc bulantı Yok normal mi erken mi?bulantı sağlıklı gebelik diye soylentı var doğruluğu var mı bunun??
Bulanti bende de hic yok. Yani olabilir de olmayabilir de. Her gebelik farkli bir karakter sonucta. Yani kesinlikle boyle seyler yasanacak diye bir kural yok takma hic kafana:KK66:

Her kafadan ses çıkınca ister istemez takılıyor Heyecanla bulantıyı bekliyorum

Bulantısı olanlar ne zaman başladı!!!???
Canım niye bekliyorsun İnanki okadar kötü biseyki. Tüm gün bulantı yaşıyorum ne yediğim yemek yemek ne içtiğim su su. İnş hiç bulantin olmadan rahat bir gebelik geçirirsin olmak zorunda değil rahat ol. Benim bulantilar 4.haftada basladi
Naıl yapılıyor bu çin takvimi?:)
Google'a yaz canım çin takvimi hesaplama diye ilk çıkan site kendi otomatik hesaplıyor. Benim kız çıktı hadi hayirlisi

benim sikayetlerim 6+0 da basladi. 3 gundur bulantim var. Ama yiyebiliyorum birseyler. Ama yediklerim sankli girtlagimda duruyor öğ dememle cikacak gibi. Onceki gebeligimde cok daha gunlerim olmustu sanirim 8 ile 10. Haftalar arasi daha zorlayacak.

Bulanti konusuna gelince onceki gebeligimde bulanti sikayeti ile gittigimde dr. Bulanti saglikli gebeligin en buyuk belirtisi dedi.ama israrlada tam tersi dogru degildir dedi. Bulanti yoksa sagliksiz demek degil ki sahitiz etrafimizda da bisuru kisi var bulantisi olmayan.. Ama bulanti varsa iyidir dedi..

Bulantısı olanlar ne zaman başladı!!!???

Canım ilk defa duruyorum ama sanmıyorum bende 7+5im benimde arada bir oluyor bulantim. Şey sen keseyi veya kalp atsini duydun mu acaba

Bulantilar nasil bayanlar? Bende bulanti hic yok ama acayip derecede uyku hali var atamadim bi turlu. Bir de acayip dengesiz bir ruh hali icerisindeym cok fazla duygusal inis cikis yasiyorum. Sabirsizlik da had safhada.. Bu arada sey sorucam doktorum 12. Haftaya kadar max 1 kilo alinabilir dedi sizde nasil durumlar? Az once tatli ihtiyacimi tahin pekmez ile giderdim cok pismanim:KK43:
Henüz kilo almadım hedefim 20.haftaya kadar max 3 kilo almak . Zaten kilolu hamile kaldım 30.haftalardan sonra kilolar istemsizce geliyor çünkü ozamani düşünüp buzamandan biraz dikkat etmek lazım.

X