Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yapmayin kizlar, hersey saglikla beybi ne zaman isterse o zaman olsun:)Aynen canım bu gün 4 te uyandım stresten Kafayı yedim
Bulanti bende de hic yok. Yani olabilir de olmayabilir de. Her gebelik farkli bir karakter sonucta. Yani kesinlikle boyle seyler yasanacak diye bir kural yok takma hic kafanaKızlar 7+3 günlük hamileyim ama hıc bulantı Yok normal mi erken mi?bulantı sağlıklı gebelik diye soylentı var doğruluğu var mı bunun??
Elhamdülillah cok iyiyim rabbim bozmasin bu mutlulugumuzuSağol canım sen nasılsın
Her kafadan ses çıkınca ister istemez takılıyor Heyecanla bulantıyı bekliyorumBulanti bende de hic yok. Yani olabilir de olmayabilir de. Her gebelik farkli bir karakter sonucta. Yani kesinlikle boyle seyler yasanacak diye bir kural yok takma hic kafana
Amin canımElhamdülillah cok iyiyim rabbim bozmasin bu mutlulugumuzu
Ay ins hic olmaz bulantinin nesini brkleyeceksin . Ne guzel iste kusmak cok kotu biseu ya. Bazilari hic bulanti yasamazmisKızlar 7+3 günlük hamileyim ama hıc bulantı Yok normal mi erken mi?bulantı sağlıklı gebelik diye soylentı var doğruluğu var mı bunun??
Naıl yapılıyor bu çin takvimi?:)Bende cin takvimi erkek dio da iste hayirlisi bi kizim var rabnim saglikli erkek evlat versin insssss:)))) ama kiz olsa da cok sevinecegim evlat iste
Eger google'larsaniz bir cok sitede gorebilirsiniz.Naıl yapılıyor bu çin takvimi?:)
Her kafadan ses çıkınca ister istemez takılıyor Heyecanla bulantıyı bekliyorum
Canım niye bekliyorsun İnanki okadar kötü biseyki. Tüm gün bulantı yaşıyorum ne yediğim yemek yemek ne içtiğim su su. İnş hiç bulantin olmadan rahat bir gebelik geçirirsin olmak zorunda değil rahat ol. Benim bulantilar 4.haftada basladiBulantısı olanlar ne zaman başladı!!!???
Google'a yaz canım çin takvimi hesaplama diye ilk çıkan site kendi otomatik hesaplıyor. Benim kız çıktı hadi hayirlisiNaıl yapılıyor bu çin takvimi?:)
benim sikayetlerim 6+0 da basladi. 3 gundur bulantim var. Ama yiyebiliyorum birseyler. Ama yediklerim sankli girtlagimda duruyor öğ dememle cikacak gibi. Onceki gebeligimde cok daha gunlerim olmustu sanirim 8 ile 10. Haftalar arasi daha zorlayacak.Kızlar 7+3 günlük hamileyim ama hıc bulantı Yok normal mi erken mi?bulantı sağlıklı gebelik diye soylentı var doğruluğu var mı bunun??
Bulantısı olanlar ne zaman başladı!!!???
Canım ilk defa duruyorum ama sanmıyorum bende 7+5im benimde arada bir oluyor bulantim. Şey sen keseyi veya kalp atsini duydun mu acabaKızlar 7+3 günlük hamileyim ama hıc bulantı Yok normal mi erken mi?bulantı sağlıklı gebelik diye soylentı var doğruluğu var mı bunun??
Bana da crinone icin 12. Haftaya kadar dedi bugunKuzum jeli 12 haftaya kadar estrofemi kalp atışını duyana kadar dedi hemşire
Henüz kilo almadım hedefim 20.haftaya kadar max 3 kilo almak . Zaten kilolu hamile kaldım 30.haftalardan sonra kilolar istemsizce geliyor çünkü ozamani düşünüp buzamandan biraz dikkat etmek lazım.Bulantilar nasil bayanlar? Bende bulanti hic yok ama acayip derecede uyku hali var atamadim bi turlu. Bir de acayip dengesiz bir ruh hali icerisindeym cok fazla duygusal inis cikis yasiyorum. Sabirsizlik da had safhada.. Bu arada sey sorucam doktorum 12. Haftaya kadar max 1 kilo alinabilir dedi sizde nasil durumlar? Az once tatli ihtiyacimi tahin pekmez ile giderdim cok pismanim
JelKizlar bu kullandığınız nel nedir yahu herkes kullaniyor. Hic bilgim yok da. Kanama icin flnmi
Evet kalp atışını duyduk dr herşey yolunda dedı.Canım ilk defa duruyorum ama sanmıyorum bende 7+5im benimde arada bir oluyor bulantim. Şey sen keseyi veya kalp atsini duydun mu acaba