2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Hangi dusuncemin saçma olduğunu belirtin lütfen hayırlı evlat mi demem? Gerçi katilmissinizda . Aynen öyle herkesin fikri kendine. Rabbim hepimize kızında erkeginde hayirlisini versin. Cinsiyet pek önemli degil
sivri cikis yapmaniza gerek yok aslinda . Sacma diye yazmaniz sivri bi cikis geldi bana. Gerek yoktu. Katiliyorsaniz fikrime begenirseniz katilmiyorsaniz okur gecersiniz..

sivri cikis yapmaniza gerek yok aslinda . Sacma diye yazmaniz sivri bi cikis geldi bana. Gerek yoktu. Katiliyorsaniz fikrime begenirseniz katilmiyorsaniz okur gecersiniz..
Asla sivri bir çıkış değildi. Ama kiz olsun erkek olsun dememiz yerine hayırlı olsun dememiz lazım ha ondan sonra tabi gonnlumuzden geçen olsun tabikide İnsAllah.

Kırmak istemedim sadece bende sizin gibi düşüncemi belli ettim . Kusura bakmayın

Bulantilar nasil bayanlar? Bende bulanti hic yok ama acayip derecede uyku hali var atamadim bi turlu. Bir de acayip dengesiz bir ruh hali icerisindeym cok fazla duygusal inis cikis yasiyorum. Sabirsizlik da had safhada.. Bu arada sey sorucam doktorum 12. Haftaya kadar max 1 kilo alinabilir dedi sizde nasil durumlar? Az once tatli ihtiyacimi tahin pekmez ile giderdim cok pismanim:KK43:

Bulantilar nasil bayanlar? Bende bulanti hic yok ama acayip derecede uyku hali var atamadim bi turlu. Bir de acayip dengesiz bir ruh hali icerisindeym cok fazla duygusal inis cikis yasiyorum. Sabirsizlik da had safhada.. Bu arada sey sorucam doktorum 12. Haftaya kadar max 1 kilo alinabilir dedi sizde nasil durumlar? Az once tatli ihtiyacimi tahin pekmez ile giderdim cok pismanim:KK43:
Benim bulantim yemek yedikten sonra kusmaya sonuçlanıyor malesef . Bende de aşırı derecede sinir oluyor ondan sonrada çok sinirliyim diye sürekli ağlama isteği. :deli: Eşimi bu aralar istemsizce kiriyorum yani. Kiloya gelirsek 2 kiloya yakın aldım şimdiden. Ve normalde abur cubura daha duskundum şimdi hiç canım çekmiyor sadece yemek yiyorum.:oops:

7+ kacsin canım. Kese falan gördün mu

Benim bulantim yemek yedikten sonra kusmaya sonuçlanıyor malesef . Bende de aşırı derecede sinir oluyor ondan sonrada çok sinirliyim diye sürekli ağlama isteği. :deli: Eşimi bu aralar istemsizce kiriyorum yani. Kiloya gelirsek 2 kiloya yakın aldım şimdiden. Ve normalde abur cubura daha duskundum şimdi hiç canım çekmiyor sadece yemek yiyorum.:oops:
Aynen abur cubura ben de duskundum ayrica sigara da kullaniyordum kestim ogrendigimden beri ama cok zorlaniyorum aklima geliyor hep. Ben de oyle kirici oluyorum esime karsi ama o da durumu bildiginden hep alttan aliyor sagolsun. Simdiden bursuru kitap almis kendine pek merakli:)

X