- 6 Temmuz 2010
- 1.512
- 1.100
cok guzel degil mi.duydugun bi sesten bu kadar mutlu oluyorsan kucagina aldigindaki sevincini dusunsene .. Sıkı sıkı sarilip insanin icine sokasi geliyooValla aglamamak icin zor durdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok guzel degil mi.duydugun bi sesten bu kadar mutlu oluyorsan kucagina aldigindaki sevincini dusunsene .. Sıkı sıkı sarilip insanin icine sokasi geliyooValla aglamamak icin zor durdum
sivri cikis yapmaniza gerek yok aslinda . Sacma diye yazmaniz sivri bi cikis geldi bana. Gerek yoktu. Katiliyorsaniz fikrime begenirseniz katilmiyorsaniz okur gecersiniz..Hangi dusuncemin saçma olduğunu belirtin lütfen hayırlı evlat mi demem? Gerçi katilmissinizda . Aynen öyle herkesin fikri kendine. Rabbim hepimize kızında erkeginde hayirlisini versin. Cinsiyet pek önemli degil
Asla sivri bir çıkış değildi. Ama kiz olsun erkek olsun dememiz yerine hayırlı olsun dememiz lazım ha ondan sonra tabi gonnlumuzden geçen olsun tabikide İnsAllah.sivri cikis yapmaniza gerek yok aslinda . Sacma diye yazmaniz sivri bi cikis geldi bana. Gerek yoktu. Katiliyorsaniz fikrime begenirseniz katilmiyorsaniz okur gecersiniz..
Kırmak istemedim sadece bende sizin gibi düşüncemi belli ettim . Kusura bakmayınsivri cikis yapmaniza gerek yok aslinda . Sacma diye yazmaniz sivri bi cikis geldi bana. Gerek yoktu. Katiliyorsaniz fikrime begenirseniz katilmiyorsaniz okur gecersiniz..
peki o zaman sorun yok..Kırmak istemedim sadece bende sizin gibi düşüncemi belli ettim . Kusura bakmayın
Benim bulantim yemek yedikten sonra kusmaya sonuçlanıyor malesef . Bende de aşırı derecede sinir oluyor ondan sonrada çok sinirliyim diye sürekli ağlama isteği. Eşimi bu aralar istemsizce kiriyorum yani. Kiloya gelirsek 2 kiloya yakın aldım şimdiden. Ve normalde abur cubura daha duskundum şimdi hiç canım çekmiyor sadece yemek yiyorum.Bulantilar nasil bayanlar? Bende bulanti hic yok ama acayip derecede uyku hali var atamadim bi turlu. Bir de acayip dengesiz bir ruh hali icerisindeym cok fazla duygusal inis cikis yasiyorum. Sabirsizlik da had safhada.. Bu arada sey sorucam doktorum 12. Haftaya kadar max 1 kilo alinabilir dedi sizde nasil durumlar? Az once tatli ihtiyacimi tahin pekmez ile giderdim cok pismanim
7+ kacsin canım. Kese falan gördün muBulantilar nasil bayanlar? Bende bulanti hic yok ama acayip derecede uyku hali var atamadim bi turlu. Bir de acayip dengesiz bir ruh hali icerisindeym cok fazla duygusal inis cikis yasiyorum. Sabirsizlik da had safhada.. Bu arada sey sorucam doktorum 12. Haftaya kadar max 1 kilo alinabilir dedi sizde nasil durumlar? Az once tatli ihtiyacimi tahin pekmez ile giderdim cok pismanim
75-158 -1196-1649nasıl cıkmıs canım hcg senın
Aynen canım bu gün 4 te uyandım stresten Kafayı yedimYa hep diyorum biz hcg ler yuzunden psikopat olduk. Keseyi beklemek en guzeli. Ama tup bebek olunca iste insan dayanamiyo
Aynen canım Öldüm Öldümçok şükür canım senin adına çok sevindim desene 1 haftadır kendini boş yere strese sokmuşsun evet stres hepimize yasak arkadaşlar.
Sağol canımGozunaydin
Kuzum jeli 12 haftaya kadar estrofemi kalp atışını duyana kadar dedi hemşireAmin canm inşallah bende stresliyim Perşembe ye kadarda rahatlayamıcam.
Sen şimdi fitil yada jel kullanıyormusun ne kadar kullanıcaz daha acaba
Inşaallah Perşembe günü seninde güzel haberlerini alırız canımAmin canm inşallah bende stresliyim Perşembe ye kadarda rahatlayamıcam.
Sen şimdi fitil yada jel kullanıyormusun ne kadar kullanıcaz daha acaba
Sağol canım sen nasılsınDadli cok sevindim.cnm
Ay ne güzel maşallah kuzuya.amin canımKizlar az once kalp atisini dinledim. Pir pir atan kalbi de gordum:)
6+2 deyim. Rahatladim valla. Darisi basiniza.
Aynen abur cubura ben de duskundum ayrica sigara da kullaniyordum kestim ogrendigimden beri ama cok zorlaniyorum aklima geliyor hep. Ben de oyle kirici oluyorum esime karsi ama o da durumu bildiginden hep alttan aliyor sagolsun. Simdiden bursuru kitap almis kendine pek merakli:)Benim bulantim yemek yedikten sonra kusmaya sonuçlanıyor malesef . Bende de aşırı derecede sinir oluyor ondan sonrada çok sinirliyim diye sürekli ağlama isteği. Eşimi bu aralar istemsizce kiriyorum yani. Kiloya gelirsek 2 kiloya yakın aldım şimdiden. Ve normalde abur cubura daha duskundum şimdi hiç canım çekmiyor sadece yemek yiyorum.
Keseyi gorduk evet ama bakalim hayirlisi saglikla insallah. Ben aslinda 6+2 ym neden burda 7 anlamadim7+ kacsin canım. Kese falan gördün mu