Benim oğlum 14 aylık, emzirmeye devam ediyorum ve edeceğim de :)Kızlar aranızda çocuğu olup hala emziren var mı benim kızım 16 aylık ebe hemen sütten kes zararı sana çökersin dedi ama kıyamıyorum bir de bizimki sütçü biraz çok üzülür var mı benim gibi olan
İlk gebeliğim kalp atışı olmadığı için 10. haftaya kadar beklenip sonlandırılmıştı. O yüzden çok tedirginimCanım adet tarihime göre 6+1 ultrasona göre 6+5 te gittim kalp atışı yoktu. Ama bu haftalarda görende var. Goremezsen sıkıntı yapma.
hepsine değildir herhalde canım ya
doğuma kadar uygun değil canım çünkü meme ucu hassasiyeti oluyor ve bu erken doğuma sebebiyet veriyor son 2 ay meme ucuna dokunma bile der doktorlar emzirme hususu ilk 4 ay en uygunu çünkü çocuğa memeyi bıraktırmazsa bu defa yeni doğan bebeğin sütü azalacak bölüşmek isteyecek
Vajinal mi yoksa karından mı gözüktüdoktora gittim kese gözüktü 5+3 adet tarihime göre, 4+6 ultrasona göre ,yolculuğa engel bir durum yok denize girilebilir aşırı terleme normal baş dönmesi normal arada bir gelen şiddetli kasık ağrıları normal ve idrar yolumda enfeksiyon varmıştüh bitki çayını sormayı unuttum
Vajinal ultrasonda görülebilir ancak benceKızlar bugün itibariyle 4+3 oldum. Cumartesi kese için kontrole gideceğim. Sat'a göre 5+0 olacak ama ultrason sonucuna ne çıkar bilmiyorum. Oğlumda sat ve ultrason ölçümleri tutmamıştı birbirini oğlum öndeydi.
Neyse, kese görmek için gideceğiz ama bana nedense erken gibi geliyor. Görür müyüm sizce keseyi?
karından canım makine biraz eskiydi geçen hafta yeni makinayla bakılmıştı minik ama netti bugün belli belirsiz bi kese gözüküyordu o da makinadan dolayıVajinal mi yoksa karından mı gözüktü
Hayır bu kanıtlanmış bir şey göğüs ucu doğuma sebebiyet vermiyor.cok bilinen bir yanlış olduğu ortaya cikti.Ayrica emzirme de tek meme veriyorsun memeye bebek emdikce süt artıyor yani her bebeğe bir meme gibi .zaten bir yaşından sonra ek.gida olarak veriliyor anne sütü.Benim doğum sonuna ve doğum sonrası emziren çok tanıdığım.var 41 .haftada suni sanciyla doğum yaptı mesela bir arkadaşım.Sadece biz gereksiz korku yapıyoruz
Ben 3 kere verdim, gebeliği çok başında yakaladığım için. 24-83-306 olarak çıktı sonuçlarım. Doktorum tekrar test istemedi, bu cumartesi için kontrole çağırdı.kızlar kac defa kan verdınız bende bugun kan verecegım
Ben 3 kere verdim, gebeliği çok başında yakaladığım için. 24-83-306 olarak çıktı sonuçlarım. Doktorum tekrar test istemedi, bu cumartesi için kontrole çağırdı.
Bende 5+0 da karından göründü ama kucuk ..Kızlar bugün itibariyle 4+3 oldum. Cumartesi kese için kontrole gideceğim. Sat'a göre 5+0 olacak ama ultrason sonucuna ne çıkar bilmiyorum. Oğlumda sat ve ultrason ölçümleri tutmamıştı birbirini oğlum öndeydi.
Neyse, kese görmek için gideceğiz ama bana nedense erken gibi geliyor. Görür müyüm sizce keseyi?
Hcg artışlarım güzel olmasına rağmen nedense adapte olamadım hamileliğe kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Küçük de olsa keseyi görürsem biraz moda girerim diye düşünüyorum.Bende 5+0 da karından göründü ama kucuk ..
Son adet tarihim 21 Temmuz. Benim döngüm 24 günde bir. Normalde 14 Ağustosta adet olmam gerekiyordu.son adet tarıhın ne canım, 306 hangı gun cıktı
Ben de çarşamba gideceğim 6+4 te tahlil sonuçlarını almaya o zaman duyarım diye umuyorum inşallah..Günaydın kalp atışını duyan arkadaşımız var mıydı acaba? Kaçta duydunuz ben perşembe doktora gideceğim 6+3'de. Duymam mümkün mü acaba diye merak ettim.
keseyi 5+3 te net gördüm ultrasondan sen de görebilirsin inşallah ama istersen bir kaç gün daha ertele..Kızlar bugün itibariyle 4+3 oldum. Cumartesi kese için kontrole gideceğim. Sat'a göre 5+0 olacak ama ultrason sonucuna ne çıkar bilmiyorum. Oğlumda sat ve ultrason ölçümleri tutmamıştı birbirini oğlum öndeydi.
Emin ol dış gebelik olsa hissederdin canım ben dış gebelik geçirmiş birisiyim . kıyaslanamaz hamilelikle, ne acılar çektim ben .. Gerçekten anlardın .. Yinede kişiden kişiye değişen bir durum görünür görünmez karından bakıldığı zaman daha zor.. Kiloluysan daha geç görülebilir .. Walla belirti belirti dedim sabah namazı zamanı uykumdan uyandım öğüre öğüre yere yığıldım tansiyonum düştü hiç de güzel bir duygu değildi endişelendim şuan da bulantim devam ediyor .Hcg artışlarım güzel olmasına rağmen nedense adapte olamadım hamileliğe kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Küçük de olsa keseyi görürsem biraz moda girerim diye düşünüyorum.
Bir de nedense dış gebelik ihtimali korkutuyor beni. çevremde birden fazla böyle örnekle karşılaştım. Ufak da olsa olması gereken yerde bir görsem içim rahat edecek.
Çok tsk ederim cnm sagolasincanim bak senin icin oturdum sayfim :) son adet tarihini 1.gününden itibaren 35. gun gördum ben keseyi
Son adet tarihim 21 Temmuz. Benim döngüm 24 günde bir. Normalde 14 Ağustosta adet olmam gerekiyordu.
11 ağustos: 24 (battan 3 gün önce)
13 ağustos: 83 (battan 1 gün önce)
16 ağustos: 306 (battan 1 gün sonra)