- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
Kızlar Dr hcg bakmadı önemli olan ultrasonda görmen dedi.herkeste hcg artışı farklı olurmuş bir daha test yok doktorculuk oynama dedi
Ya hep diyorum biz hcg ler yuzunden psikopat olduk. Keseyi beklemek en guzeli. Ama tup bebek olunca iste insan dayanamiyoBenim Dr Um tüp bebek merkezinin bölüm başkanı yani Prof .kimyasal gebelik diyen Bulunduğum Şehirdeki Dr normal uzman Dr.neye göre kimyasal Demiş dedi.beta hcg si berbat olup ultrasonda kanlı canlı çok bebek gördüm ben dedi.iyi beslen stresten uzak dur dedi
çok şükür canım senin adına çok sevindim desene 1 haftadır kendini boş yere strese sokmuşsun evet stres hepimize yasak arkadaşlar.Kızlar Dr hcg bakmadı önemli olan ultrasonda görmen dedi.herkeste hcg artışı farklı olurmuş bir daha test yok doktorculuk oynama dedi
Kizlarr cinsiyeti merak ediyomusunuz:) karbonat testini deneyeniniz var mi yada bildiginiz baska bisi var mi
Kızlar Dr hcg bakmadı önemli olan ultrasonda görmen dedi.herkeste hcg artışı farklı olurmuş bir daha test yok doktorculuk oynama dedi
cin takvimi oglumda tuttu bunda tutmaz insallah.. Erkek gosteriyor.. Amaaaaaan cinsiyet sonucta onemli degil. Saglikli olsunda.. Mini minnos dogsun cuk cuk emsin. Dudaklari acik kafayi sallayip meme aramalari yok mu ahhhhhhhTek bildiğim çin takvimi doğru yapılınca tutuyor deniliyor.oglumda tuttu bu kez kız diyor ama benim için farketmez oğlumla araları 15 ay kadar olacağı için sadece bazen erkek olsa daha iyi anlaşırlar geliyor
Amin canm inşallah bende stresliyim Perşembe ye kadarda rahatlayamıcam.Sağol kuzum darısı hep beraber sağlıklı hayırlı doğumlarımıza inşaallah
cin takvimi oglumda tuttu bunda tutmaz insallah.. Erkek gosteriyor.. Amaaaaaan cinsiyet sonucta onemli degil. Saglikli olsunda.. Mini minnos dogsun cuk cuk emsin. Dudaklari acik kafayi sallayip meme aramalari yok mu ahhhhhhh
Bende cin takvimi erkek dio da iste hayirlisi bi kizim var rabnim saglikli erkek evlat versin insssss:)))) ama kiz olsa da cok sevinecegim evlat isteTek bildiğim çin takvimi doğru yapılınca tutuyor deniliyor.oglumda tuttu bu kez kız diyor ama benim için farketmez oğlumla araları 15 ay kadar olacağı için sadece bazen erkek olsa daha iyi anlaşırlar geliyor
maşallah çok güzel bi duygu o heyecanın tarifi yok rabim bizlerede vakti gelince nasip etsin inşallahKizlar az once kalp atisini dinledim. Pir pir atan kalbi de gordum:)
6+2 deyim. Rahatladim valla. Darisi basiniza.
ben cinsiyeti ne olursa olsun 1 tane daha dusunuyorum. 2. Cocugum olacak insallah 30. Da dogum gunumden 1 ay once kismetse kucagima alcam. Digeride bekler artik 5 sene falan.. Ama kiz cocugun yeri ayri. Kiz aileyi derler toplar bi arada tutar birlestirir .. Yarin obur gun kardeslerine anne olur abilerine bile olur... Ama maalesef erkeklerimiz gunumuzde bole degil. Hanimkoylu desem yeri.. Hee basta esim.. Kimseye lafim yok. Anasindan babasindan uzagiz ayda yilda bir gorusuruz. Sorunumuz yok memlekette olduklarindan. Ama kizlar oyle degil..bende sizler gibi aradayım kızım var oğlum olsun istiyorum ama kızım kız kardeşsiz kalsın istemiyorumda rabbim hangisini verse çok seviineceğim kesin ikisinide istiyorum :) oğlum olursa bir kız için bir çocuk daha düşünebilirim :) bendekide ne cesaretse şuan 34 yaşındayım annem gibi 40-41 de final yaparım artık
Kiz erkek hiç farketmez. Hayırlı evlat olsun bence. Düşünceniz çok saçma.ben cinsiyeti ne olursa olsun 1 tane daha dusunuyorum. 2. Cocugum olacak insallah 30. Da dogum gunumden 1 ay once kismetse kucagima alcam. Digeride bekler artik 5 sene falan.. Ama kiz cocugun yeri ayri. Kiz aileyi derler toplar bi arada tutar birlestirir .. Yarin obur gun kardeslerine anne olur abilerine bile olur... Ama maalesef erkeklerimiz gunumuzde bole degil. Hanimkoylu desem yeri.. Hee basta esim.. Kimseye lafim yok. Anasindan babasindan uzagiz ayda yilda bir gorusuruz. Sorunumuz yok memlekette olduklarindan. Ama kizlar oyle degil..
tabii ki hayirli evlat olmasi.. Herkesin fikri kendine . benim dusuncemin size sacma geldigi kadar,sizin dusuncenizde bence sacma!!Kiz erkek hiç farketmez. Hayırlı evlat olsun bence. Düşünceniz çok saçma.
Valla aglamamak icin zor durdummaşallah çok güzel bi duygu o heyecanın tarifi yok rabim bizlerede vakti gelince nasip etsin inşallah
Hangi dusuncemin saçma olduğunu belirtin lütfen hayırlı evlat mi demem? Gerçi katilmissinizda . Aynen öyle herkesin fikri kendine. Rabbim hepimize kızında erkeginde hayirlisini versin. Cinsiyet pek önemli degiltabii ki hayirli evlat olmasi.. Herkesin fikri kendine . benim dusuncemin size sacma geldigi kadar,sizin dusuncenizde bence sacma!!