2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Günaydın kalp atışını duyan arkadaşımız var mıydı acaba? Kaçta duydunuz ben perşembe doktora gideceğim 6+3'de. Duymam mümkün mü acaba diye merak ettim.

Günaydın kalp atışını duyan arkadaşımız var mıydı acaba? Kaçta duydunuz ben perşembe doktora gideceğim 6+3'de. Duymam mümkün mü acaba diye merak ettim.
Canım adet tarihime göre 6+1 ultrasona göre 6+5 te gittim kalp atışı yoktu. Ama bu haftalarda görende var. Goremezsen sıkıntı yapma.

doktora gittim kese gözüktü 5+3 adet tarihime göre, 4+6 ultrasona göre ,yolculuğa engel bir durum yok denize girilebilir aşırı terleme normal baş dönmesi normal arada bir gelen şiddetli kasık ağrıları normal ve idrar yolumda enfeksiyon varmış tüh bitki çayını sormayı unuttum

Bitki çayına karşılar canım doktorlar

Emziriyorum.Hic bitkinlik hissetmiyorum.Kesme bence .Yemene icmene vitamin takviyesine devam etmen yeterli zaten doğuma kadar 2 yaşında olacak sonra da isterse ara ara emer kendi bırakır

doktorumu aradım bitki çayı içme dedi poşet çayların içeriğine tam olarak hakim değiliz dedi yeşilçaydada kafein var sadece kendin ıhlamur demleyip içebilirsin dedi pehh bende sürekli bitki çayı içiyordum iyimi

20 aylık Ken sütten kestim çünkü artık oyun olsun diye emiyordu.sofradan kalkıp emmek istiyordu.zaten doğduğundan beri gece çok uyanan bir bebekti.sütten kestiğim anda geceleri uyumaya başladı.meme uç kısmına koli bandı yapıştırdım arada bir değiştirdim tabi.memeye baktıkça emmek istedikce bitti oğlum kalmadı dedim.birkac gün sonra ısrar etmekten vazgeçti.hem yeme içmesi de daha düzene girdi.

Emziriyorum.Hic bitkinlik hissetmiyorum.Kesme bence .Yemene icmene vitamin takviyesine devam etmen yeterli zaten doğuma kadar 2 yaşında olacak sonra da isterse ara ara emer kendi bırakır
doğuma kadar uygun değil canım çünkü meme ucu hassasiyeti oluyor ve bu erken doğuma sebebiyet veriyor son 2 ay meme ucuna dokunma bile der doktorlar emzirme hususu ilk 4 ay en uygunu çünkü çocuğa memeyi bıraktırmazsa bu defa yeni doğan bebeğin sütü azalacak bölüşmek isteyecek

:)) benimki de iki yasini bitirmek uzereydi. Bigun geceden mememe siyah goz kalemi surdum. Sabah acti bakti simsiyah gordu aaa pis olmus kizim artik sut yok demekki dedim. Tamam dedi. Ertesi gun yine sordu. Dedim hatirlasana pis olmustu. Haa evet dedi bi daha da meme istemedi. 2 yasina dogru kocaman cocuk oluyolar tamamen dudak tiryakisi olduklari icin ve eglence amacli emmek istiyolar.

benimki öyle kolay olmamıştı 25 aylık olmasına rağmer sabır taşı sürmüştüm apacı bişey yaklaşık 1 ay boyunca habire açtırıp emmeye çalştı acı artık süt yok dememe rağmen çünkü fena bağımlıydı kızım 2 yaşında olmasına rağmen saat başı meme emiyordu ama var ya ben ondan çok sarsıldım:)

Ben calistigim icin sadece sabah ve aksam emebiliyodu. 1,5 yasindan sonra is yerinde sagmayi da birakmistim cunku. Ondan kolay birakti benimki demekki.

Ben calistigim icin sadece sabah ve aksam emebiliyodu. 1,5 yasindan sonra is yerinde sagmayi da birakmistim cunku. Ondan kolay birakti benimki demekki.
ben 2 yaşına kadar ücretsiz izin almıştım canım 24 aylıkken işe başladım 1 ay daha devam ettirdim gündüz kreşe braktığımda arabadan inmeden emiyordu kreştan aldığımda arabaya binince yine emiyordu :) eve gittikten sonrada saat başı zilloşum ya şuanh 4 olcak önünde giyinecek olsam saldırıyo resmen öpecem diyo hahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…