Kafamı kaldıramıyorumGunaydin arkadaslar nasilsiniz susam taneleriniz nasil sizi uzmuyolar demi
Merhaba canım :)hatırladım canım :) hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) ben bu ay hastalandım :) iki ay ara vericem kpss ye denk gelmesin diye :) Ekimden sonra korunmayı bırakırız artik inşallah :) bebeğin nasıl iyi mı :) biz 9 gün sonra 1 yaşına giriyoruz :)Emel mrb ekim annelerindenim hatirladinmi bilmiyorum bendün hamile oldugumu öğrendim cnm
Ben de tutmustu :)) normalde sekerden ve tatlidan nefret eden ben, daha gebe oldugumu ogrenmeden tatli istemeye baslamistim. Gordugum zaman icim kalkan serbetli tatlilari kilo bazinda tukettim. Ovunmuyorum, yanlisti tabi ki ama hakim olamiyordum kendime.Kizlar onceki bebislerde tatli eksi aserme olaylari tuttu mu kiz erkek cinsiyette
ben hic asermedim yaa.. Midemin bulandigi zamanlar kesinlikle tatli gormeye dusunmeye dayanamiyordum. Ee haliyle insan midesi bulanirken tatli eksi yer.. Sonuc oglum oldu ama asermesiz..Kizlar onceki bebislerde tatli eksi aserme olaylari tuttu mu kiz erkek cinsiyette
Ben tatlı severim ama hiç tatlı istemedi canım. Sürekli turşu suyu, şalgam suyu ve çiğköfte istedi canım. Herkes kesin kızın olacak diyordu ama oğlum oldu. Tutmadı yani. Bu sefer bi şey istemiyor canım, tabi şimdilikKizlar onceki bebislerde tatli eksi aserme olaylari tuttu mu kiz erkek cinsiyette
Inşallahkolaylikla ustesinden gelirsin insallah.. Yaninda kimsenin olmamasi bi yandan iyi bi yandan kotu.. İstedigin gibi alistiracaksin. Ve rutinlerin oturdukca bu kadar kolaymiymis diyeceksin..
Yanlış anlamanı istemem canım.Sen çocuklarına iyi davranıyor olabilirsin.beş parmagın beşi bir değil.biz tüp bebek yaptıranlar okadar uğraş veriyoruzki olması için iğneler,ilaçlar, stresimi söylemiyorum, acısını hiç.bende arkadaşa katılıyorum açıkcası bazı insanlar hırsları için çocuklarını kullanır iyi davranmaz ama bizim içimiz acır onlqra bakarBen bu muhabbete çok karşıyım yanlış anlamayın lütfen . Her bebek çok kıymetlidir ister hemen olsun ister ilaçla tedaviyle olsun. Benim dördüncü bebeğim ve haberim bile yokken hamile kalmışim ama okadar degerliki bende dayanamayıp hemen gittim doktora. Arkadaşların burda demek istediği boşa stres yapmamak için. gidenlerin ki değerli gitmeyenlerin değersiz demek istemiyorlar yani. Her anne bebeği için en iyisini ister kimi ilaç kullanır kimi kullanmaz herkesin kendi tercihi diye düşünüyorum . Birbirimize mudahele etmeden saygı çerçevesinde düşüncelerimizi belirtmeliyiz bence. Hepimiz aynı donemdeyiz birbirimizi en iyi biz anlarız.
Ben de tutmustu :)) normalde sekerden ve tatlidan nefret eden ben, daha gebe oldugumu ogrenmeden tatli istemeye baslamistim. Gordugum zaman icim kalkan serbetli tatlilari kilo bazinda tukettim. Ovunmuyorum, yanlisti tabi ki ama hakim olamiyordum kendime.
Hatta bir gun inat ettim yemegeyecegim diye, iki uc tuttum kendimi.. sonra dayanamadim ve o baklavayi agzima attigim an aglamaya basladim :)))
Sonuc: erkek :) tatliyi yiyip hakkiyi aldim kucagima.
Tabi aldigim 23 kilo da cabasi :))
ben hic asermedim yaa.. Midemin bulandigi zamanlar kesinlikle tatli gormeye dusunmeye dayanamiyordum. Ee haliyle insan midesi bulanirken tatli eksi yer.. Sonuc oglum oldu ama asermesiz..
Kızımda çok hatırlamıyorum ama oğlumda çok acı yedim. Müthiş acı yedim. Acı kesmedi acı üstüne acı yedim. :) sonuç erkek:)
Ben tatlı severim ama hiç tatlı istemedi canım. Sürekli turşu suyu, şalgam suyu ve çiğköfte istedi canım. Herkes kesin kızın olacak diyordu ama oğlum oldu. Tutmadı yani. Bu sefer bi şey istemiyor canım, tabi şimdilik
Tsk ederim emelcim rabbim sanada hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin benim kizimda 10 ay 11 günlük oldu masallah pasama da ya zaman ne çabuk geciyo opuyorum çok cnm senide oglusudaMerhaba canım :)hatırladım canım :) hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) ben bu ay hastalandım :) iki ay ara vericem kpss ye denk gelmesin diye :) Ekimden sonra korunmayı bırakırız artik inşallah :) bebeğin nasıl iyi mı :) biz 9 gün sonra 1 yaşına giriyoruz :)
Canım ben asla tüp bebek olanları kendimle aynı tutmam. Arkadaşın ilk mesajı beni rahatsız ettiği için böyle bir açıklama yaptım kendimce. Sizlerde yanlış anlamayın lütfen. Ama degerlinin zıttı degersizdir ben buna takıldım sadece rahat evlat sahibi oluyoruz diye uzulmuyoruz değer vermiyoruz anlamına gelmez bunu belirtmek istemiştim. Belki arakdas öyle demek istemedi belki ben yanlış anladım ama heralde hormonlardanYanlış anlamanı istemem canım.Sen çocuklarına iyi davranıyor olabilirsin.beş parmagın beşi bir değil.biz tüp bebek yaptıranlar okadar uğraş veriyoruzki olması için iğneler,ilaçlar, stresimi söylemiyorum, acısını hiç.bende arkadaşa katılıyorum açıkcası bazı insanlar hırsları için çocuklarını kullanır iyi davranmaz ama bizim içimiz acır onlqra bakar
Hayırlı haberlerle gel canim iyi sonuçlarla geleceksin Allah'ın izniyleSaat 10 da randevum var kızlar dualarınızı bekliyorum
bendede tutmuştu normalde turşu pek sevmem tüketmem ama hamileliğimin ilk haftalarında 2 tabak turşu yemişliğim war kendime hakim olamıyordum resmen yedikçe yiyesim geliyordu tabi o ilk haftalardan sonra bulantıdan ne tatlı ne ekşi canım çekmemişti :)Kizlar onceki bebislerde tatli eksi aserme olaylari tuttu mu kiz erkek cinsiyette
sen beslenmene dikkat ettikten sonra 4 aya kadar sorun olmaz ama sen beslenemiyorsan vitamin minerak kalsiyum ihtiyacını gideremiyorsan anca o zaman sorun olurKızlar aranızda çocuğu olup hala emziren var mı benim kızım 16 aylık ebe hemen sütten kes zararı sana çökersin dedi ama kıyamıyorum bir de bizimki sütçü biraz çok üzülür var mı benim gibi olan
5+4 teyim şükür öğürme değil ama hafiften bulantım başlıyo gibi haftayada şehirdışına çıkacaktım inşallah kötü olmam walla stres oldumKızlar 5+3 de bulantı öğürme başlar mı ? Erken değil mi ? Tansiyon düşer mi Böyle soğuk soğuk terler gibi olunuyor mu ?
rabbimin izniyle hayırlı haberlerini bekliyorum canımSaat 10 da randevum var kızlar dualarınızı bekliyorum