2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Emin ol dış gebelik olsa hissederdin canım ben dış gebelik geçirmiş birisiyim . kıyaslanamaz hamilelikle, ne acılar çektim ben .. Gerçekten anlardın .. Yinede kişiden kişiye değişen bir durum görünür görünmez karından bakıldığı zaman daha zor.. Kiloluysan daha geç görülebilir .. Walla belirti belirti dedim sabah namazı zamanı uykumdan uyandım öğüre öğüre yere yığıldım tansiyonum düştü hiç de güzel bir duygu değildi endişelendim şuan da bulantim devam ediyor .
çok geçmiş olsun canım, teşekkür ederim içimi rahatlattın.

Oğluma hamileylen bulantılarım 7. haftada başlamıştı, ciddi anlamda hiç bir belirtim yok şu an. Hafif bir halsizlik o kadar. O halsizliği ve yorgunluğu da gece memede uyuyan oğluma bağlayabiliriz sanırım :)

Kilolu değilim ama dediğin gibi bu bünyeye göre çok değişken. Bakalım, bekliyorum öyle cumartesiyi.

Ben de çarşamba gideceğim 6+4 te tahlil sonuçlarını almaya o zaman duyarım diye umuyorum inşallah..

keseyi 5+3 te net gördüm ultrasondan sen de görebilirsin inşallah ama istersen bir kaç gün daha ertele..
Canım çalıştığım için cumartesi günü harici kontrole gidemem. Hatta önümüzdeki hafta ofiste yalnız olacağım, hiç gidemem.
Bir sonraki cumartesi de bayrama denk geliyor. O yüzden ufak da olsa görsem diye umut ediyorum.

İnşallah sen de duyarsın kalp atışlarını :)

o masallah canım, ben bugun verecegım bakalım, benım 17 temmuz son adet dongum degıskenlık gosterıyor 30 ıle 34 arası, 31 farzedıp bugun kan verıcem 5 gun gecıkme olmus olcak sanırım adetımın 16, gunu ovulasyon pik yapmıştı ordan hesaplarsam gecikme 5 gun oluyo
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin :) buraya da yaz olur mu?

kalplerasi kalplerasi evet canım, malesef bu doğru bilinen bir yanlış. Göğüs ucu uyarılmasıyla ortaya çıkan kasılma, zaten halihazırda bir erken doğum riski yoksa hiç bir risk içermiyor. Şöyle düşün orgazm olduğumuz zaman bile salgılanan oksitosin ve kasılma meme ucu uyarısındakinden daha çok. Bu durumda hamilelik boyunca cinsel ilişkinin yasaklanması gerekirdi ama sağlıklı giden bir gebelikte cinsellik yasak değil.
ben meme ucuyla alakalı son 2 ay için konuşmuştum en bastan değil ki ilişkinin son ayı ilişkiyi uygun görmeyen çok uzman var ha 40 haftası dolmuşsa doğumu tetiklesin diye cinsel ilişkiyi önerende ben sağlık bakanlığında çalışyorum etrafım sağlıkçı dolu zaten :) .emzirme hususu ucu açık aynı ramazan orucu gibi ilk 4 ay bebek anneden beslendiğinden emzirmesinde bi mahsur yoktur ama yeterli besleniyorsa ( ha beslenmesede bebeğe birşey olmaz ama annedeki vitamin mineral değerleri çok düştüğünden sorun olabilir) sonraki aylar bebekler bizim aldığımız besinlerdende besleniyor .ben şahsen doğum olmadan sütten kesme işleminin bitirilmesi taraftarıyım anneyede yazık rabbim bu bedenleri bize emanet vermiş kymetini bilmeli onu zora sokmamalıyız diye düşünüyorum.

Merhaba;
Benim de sat a göre doğumum 21 nisan gözüküyor.Cumartesi 5+0 da karından 10 mm kese gözüktü,28'inde kalp atışı için gideceğiz.

Kizlar keseyi görmek içi adetin kaçıncı günü gittiniz

Günaydın kalp atışını duyan arkadaşımız var mıydı acaba? Kaçta duydunuz ben perşembe doktora gideceğim 6+3'de. Duymam mümkün mü acaba diye merak ettim.

Kızlar bugün itibariyle 4+3 oldum. Cumartesi kese için kontrole gideceğim. Sat'a göre 5+0 olacak ama ultrason sonucuna ne çıkar bilmiyorum. Oğlumda sat ve ultrason ölçümleri tutmamıştı birbirini oğlum öndeydi.

Neyse, kese görmek için gideceğiz ama bana nedense erken gibi geliyor. Görür müyüm sizce keseyi?
ben 5+3 te keseyi gordum bugun 6+3 te kalp atisoni duyduk cok sukur..

Arkadaşlar desteğinizden dolayı hepinizden Allah Razı olsun.dr bu gün 5+0 olarak haftasıyla uyumlu gebelik kesesini gördü.yolk sac ta oluşmuş.ama bebeği şuan göremeyiz daha çok küçük dedi.bayramdan sonra ayın 5 inde bebeği ve kalp atışını kesin görürüz inşaallah dedi.herşey yolunda dedi:nazar::halay:

Benim Dr Um tüp bebek merkezinin bölüm başkanı yani Prof .kimyasal gebelik diyen Bulunduğum Şehirdeki Dr normal uzman Dr.neye göre kimyasal Demiş dedi.beta hcg si berbat olup ultrasonda kanlı canlı çok bebek gördüm ben dedi.iyi beslen stresten uzak dur dedi

Benim Dr Um tüp bebek merkezinin bölüm başkanı yani Prof .kimyasal gebelik diyen Bulunduğum Şehirdeki Dr normal uzman Dr.neye göre kimyasal Demiş dedi.beta hcg si berbat olup ultrasonda kanlı canlı çok bebek gördüm ben dedi.iyi beslen stresten uzak dur dedi
Gözün aydın :)

X