- 22 Kasım 2016
- 847
- 736
- 35
canim bak senin icin oturdum sayfim :) son adet tarihini 1.gününden itibaren 35. gun gördum ben keseyiKizlar keseyi görmek içi adetin kaçıncı günü gittiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bak senin icin oturdum sayfim :) son adet tarihini 1.gününden itibaren 35. gun gördum ben keseyiKizlar keseyi görmek içi adetin kaçıncı günü gittiniz
Canım adet tarihime göre 6+1 ultrasona göre 6+5 te gittim kalp atışı yoktu. Ama bu haftalarda görende var. Goremezsen sıkıntı yapma.Günaydın kalp atışını duyan arkadaşımız var mıydı acaba? Kaçta duydunuz ben perşembe doktora gideceğim 6+3'de. Duymam mümkün mü acaba diye merak ettim.
Amin canım :) prensesi op yerime :)Tsk ederim emelcim rabbim sanada hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin benim kizimda 10 ay 11 günlük oldu masallah pasama da ya zaman ne çabuk geciyo opuyorum çok cnm senide oglusuda
Kizlar onceki bebislerde tatli eksi aserme olaylari tuttu mu kiz erkek cinsiyette
doktora gittim kese gözüktü 5+3 adet tarihime göre, 4+6 ultrasona göre ,yolculuğa engel bir durum yok denize girilebilir aşırı terleme normal baş dönmesi normal arada bir gelen şiddetli kasık ağrıları normal ve idrar yolumda enfeksiyon varmış tüh bitki çayını sormayı unuttum
hepsine değildir herhalde canım yaBitki çayına karşılar canım doktorlar
Kızlar aranızda çocuğu olup hala emziren var mı benim kızım 16 aylık ebe hemen sütten kes zararı sana çökersin dedi ama kıyamıyorum bir de bizimki sütçü biraz çok üzülür var mı benim gibi olan
Kızlar aranızda çocuğu olup hala emziren var mı benim kızım 16 aylık ebe hemen sütten kes zararı sana çökersin dedi ama kıyamıyorum bir de bizimki sütçü biraz çok üzülür var mı benim gibi olan
doğuma kadar uygun değil canım çünkü meme ucu hassasiyeti oluyor ve bu erken doğuma sebebiyet veriyor son 2 ay meme ucuna dokunma bile der doktorlar emzirme hususu ilk 4 ay en uygunu çünkü çocuğa memeyi bıraktırmazsa bu defa yeni doğan bebeğin sütü azalacak bölüşmek isteyecekEmziriyorum.Hic bitkinlik hissetmiyorum.Kesme bence .Yemene icmene vitamin takviyesine devam etmen yeterli zaten doğuma kadar 2 yaşında olacak sonra da isterse ara ara emer kendi bırakır
Canım ne yaptın ne dedi drSaat 10 da randevum var kızlar dualarınızı bekliyorum
Sizinle günümüz aynı. Perşembe gideceğiz bakalım kese görmeye nasip olursaKizlar keseyi görmek içi adetin kaçıncı günü gittiniz
:)) benimki de iki yasini bitirmek uzereydi. Bigun geceden mememe siyah goz kalemi surdum. Sabah acti bakti simsiyah gordu aaa pis olmus kizim artik sut yok demekki dedim. Tamam dedi. Ertesi gun yine sordu. Dedim hatirlasana pis olmustu. Haa evet dedi bi daha da meme istemedi. 2 yasina dogru kocaman cocuk oluyolar tamamen dudak tiryakisi olduklari icin ve eglence amacli emmek istiyolar.20 aylık Ken sütten kestim çünkü artık oyun olsun diye emiyordu.sofradan kalkıp emmek istiyordu.zaten doğduğundan beri gece çok uyanan bir bebekti.sütten kestiğim anda geceleri uyumaya başladı.meme uç kısmına koli bandı yapıştırdım arada bir değiştirdim tabi.memeye baktıkça emmek istedikce bitti oğlum kalmadı dedim.birkac gün sonra ısrar etmekten vazgeçti.hem yeme içmesi de daha düzene girdi.
benimki öyle kolay olmamıştı 25 aylık olmasına rağmer sabır taşı sürmüştüm apacı bişey yaklaşık 1 ay boyunca habire açtırıp emmeye çalştı acı artık süt yok dememe rağmen çünkü fena bağımlıydı kızım 2 yaşında olmasına rağmen saat başı meme emiyordu ama var ya ben ondan çok sarsıldım:):)) benimki de iki yasini bitirmek uzereydi. Bigun geceden mememe siyah goz kalemi surdum. Sabah acti bakti simsiyah gordu aaa pis olmus kizim artik sut yok demekki dedim. Tamam dedi. Ertesi gun yine sordu. Dedim hatirlasana pis olmustu. Haa evet dedi bi daha da meme istemedi. 2 yasina dogru kocaman cocuk oluyolar tamamen dudak tiryakisi olduklari icin ve eglence amacli emmek istiyolar.
Ben calistigim icin sadece sabah ve aksam emebiliyodu. 1,5 yasindan sonra is yerinde sagmayi da birakmistim cunku. Ondan kolay birakti benimki demekki.benimki öyle kolay olmamıştı 25 aylık olmasına rağmer sabır taşı sürmüştüm apacı bişey yaklaşık 1 ay boyunca habire açtırıp emmeye çalştı acı artık süt yok dememe rağmen çünkü fena bağımlıydı kızım 2 yaşında olmasına rağmen saat başı meme emiyordu ama var ya ben ondan çok sarsıldım:)
AynenDadli merak ediyorum seni
ben 2 yaşına kadar ücretsiz izin almıştım canım 24 aylıkken işe başladım 1 ay daha devam ettirdim gündüz kreşe braktığımda arabadan inmeden emiyordu kreştan aldığımda arabaya binince yine emiyordu :) eve gittikten sonrada saat başı zilloşum ya şuanh 4 olcak önünde giyinecek olsam saldırıyo resmen öpecem diyo hahahahhahaBen calistigim icin sadece sabah ve aksam emebiliyodu. 1,5 yasindan sonra is yerinde sagmayi da birakmistim cunku. Ondan kolay birakti benimki demekki.