2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar hamile kaldıktan sonra özel sigorta yaptırırsak ozel hastanelerin kamlanyalarindan faydalanabiliyor muyuz bi fikri olan var mı? Sanki özel sigortalar sgk dan daha avantajlı gibi geldi bana belli başlı hastanelerde ama çok da bilgim yok acikası.

Canım az önce bendede oldu
Ve bende çok korkuyorum
Dediğin gibi peçeteyi dolduracak kadar
Koyu kahve
İnşallah bir sıkıntı yoktur
Canlar kahverengi akıntı eski kanama demek diye biliyorum panik yapmayın doktorunuza başvurun. Önce moral Allahın izniyle bisicik olmaz ins, hemen hemen tüm hamilelerde oluyor doktorunuza görünün içiniz rahatlasin.

Canlar kahverengi akıntı eski kanama demek diye biliyorum panik yapmayın doktorunuza başvurun. Önce moral Allahın izniyle bisicik olmaz ins, hemen hemen tüm hamilelerde oluyor doktorunuza görünün içiniz rahatlasin.
Çok korkuyorum inan
Sordum hemşireme
Açık kırmızıa dönerse gel yazmış
Ama ben bi doktora gitsemmi

kan testi sonucum 6701,7 çıktı doktor görünmez sınırda dedi haftaya tekrar çağırdı
Benim de 6800lerde idi ilk bhcg sonucum, vajinal de de görünmedi, haftasına gittim kese göründü kalp atışı görünmedi, haftasına gittim ben 7 hesaplarken 6+5 dedi kalp atışını da gördük çok şükür.

Merhaba ,

Bende bugün doktor kontrolüne gittim ve 5 hafta 4 günlük olmuşuz yalnız doktordan geldikten sonra açık kahverengi lekelenme olmuş tekrar doktoru aramadım düşük tehlikesi yok dedi sabah artarsa gideceğim bende tekrardan kasık ağrılarım çok fazla oluyor onlar için normal dedi.

Hoşgeldin canimm

Çok korkuyorum inan
Sordum hemşireme
Açık kırmızıa dönerse gel yazmış
Ama ben bi doktora gitsemmi
Evet kırmızı ve pembe onemli diye biliyorum ben de. Zaten cok mantikli taze kan kirmizi olur kahverengi eski kanama daha yeni cikiyor bedeninden demek yerlesme kanamasi olabilir. Moralini bozma nolur yat dinlen. onlar şimdi her hissettigimizden etkileniyorlar bak dr un da demiş zaten üzülme. Geçmezse gidersin ama geçecek önce sen inan dua et

Eğer özel sağlık sigortasının doğum teminatını kullanmak istiyorsan, hamile kalmadan ortalama 1 yıl öncesinden yaptırman gerekiyor doğum masraflarının %100 karşılanması için.

Bunun dışında özel sağlık sigortalarının yatarak poliçesi oluyor. Doktor muayenelerinde ve tahlillerde indirim alıyorsun, doğum dışı bir ameliyat , operasyon geçirdiğinde ise %100 karşılıyor. Yatarak poliçesine ayakta poliçesi de eklenirse, muayene ücretinin sadece %20 sini ödüyorsun.

Benim son 3 sendir yatarak poliçem var. Sgk geçen bir hastanede doktor muayenesine sgk mı kullanarak 80 veriyorum. Sgk geçmeyen 1. Kategori özel hastanede ise, 120 ile 200 arası doktor muayene ücretine oranla değişiyor fiyat. Tabi bu noktada doktor kalitesi çok fark ediyor, en kötü doçent muayenesi olmuş oluyorsun.

Canım az önce bendede oldu
Ve bende çok korkuyorum
Dediğin gibi peçeteyi dolduracak kadar
Koyu kahve
İnşallah bir sıkıntı yoktur
insallah sorun olmaz. Moralim alt ust oldu.. Yapilcak dunya kadar is var. En onemlisi oglum var. Olece durdurcada icten ice yiyorum kendimi..

kızlar herkese merhaba :) ben de ilk defa hamile kaldım çok heyecanlıyım :) ayın 11nde değerim 75ti. doktor ümitlenme çok sevinme daha çok erken fln dedi ne olduğunu anlayamadım zaten. 2 gün sonra özel bir hastaneye gittim değerim 460 çıkmış ama kese yok. zaten daha erken dedi haftaya salı falan anca gözükür dedi onu bekliyorum. son adetim 2 temmuz ama hamile kaldığım gün 23 temmuz. bu durumda bebiş ne kadarlık oluyor? normalde adetten 14 gün sonrası yumurtlama olur ama sanırım benim döngüm biraz uzun. bu yüzden aklım biraz karışık. siz 5+2 ya da 4+3 diye nasıl net söyleyebiliyorsunuz :) doktorunuz mu söyledi? normale göre hesaplayamıyorum çünkü ben :/

Kizlar kahve rengi akinti normal.yerlesme kanamasi deniyor ilk gebeligimde de bundada oldu
beklenen dogum tarihlerimiz ayni sayilir. Ne zaman oldu yerlesme kanamasi sende cnm.. Adet zamani yada bikac gun sonra olabilir yaziyo nette. Bat 4 agustostu benim 12 gun gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…