2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Alttan mı muayene etti doktorun.

insallah sorun olmaz. Moralim alt ust oldu.. Yapilcak dunya kadar is var. En onemlisi oglum var. Olece durdurcada icten ice yiyorum kendimi..
Canım doktora geldim
Neolur neolmaz kanama kabul edelim dedi düşük önleyici iğne yapacaklar
Şükür kesede sıkıntı yok
Bide bizde kan uyuşmazlığı var
Onunda iğnesini yapacaklar 3 ay koruyormuş bu iğne
Sende doktora git istersen

aradim ozellikle gelmene gerek yok dedi kirmizi gelmedikce. Bilemedim simdi.. Kasik agrimda var aslinda.. Doktorun muayene saatide bitti. Gitsem baska dr muayene edecek. Birsey sorucam alttan mi muayene ettiler

kızlar herkese merhaba :) ben de ilk defa hamile kaldım çok heyecanlıyım :) ayın 11nde değerim 75ti. doktor ümitlenme çok sevinme daha çok erken fln dedi ne olduğunu anlayamadım zaten. 2 gün sonra özel bir hastaneye gittim değerim 460 çıkmış ama kese yok. zaten daha erken dedi haftaya salı falan anca gözükür dedi onu bekliyorum. son adetim 2 temmuz ama hamile kaldığım gün 23 temmuz. bu durumda bebiş ne kadarlık oluyor? normalde adetten 14 gün sonrası yumurtlama olur ama sanırım benim döngüm biraz uzun. bu yüzden aklım biraz karışık. siz 5+2 ya da 4+3 diye nasıl net söyleyebiliyorsunuz :) doktorunuz mu söyledi? normale göre hesaplayamıyorum çünkü ben :/

Canım sağlık ocağında hcg yaptırdım düşük çıktı biraz.diğer tahliller özelde yapılmıştı fark edebilirmiş.bende şimdi özelde tekrarlatıyorum testi .dua edin lütfen iyi çıksın sonuç.

Canım gitmişken keseye de baktır istersen rahatlarsın. Kanı aynı yerde vermek önemli canım ne kadar fark var arada

amiin inşallah canım tek duamız sağlıkla hayırla gelmeleri gerçekten bu değer işinden pek birşey anlamıyorum çok farklı umarım 1 hafta sonra keseyide kalp atışını da görürüm

aradim ozellikle gelmene gerek yok dedi kirmizi gelmedikce. Bilemedim simdi.. Kasik agrimda var aslinda.. Doktorun muayene saatide bitti. Gitsem baska dr muayene edecek. Birsey sorucam alttan mi muayene ettiler
Banada kendi doktorum kırmızı olursa gel dedi ama ben panik yaptım
Kendi doktorun uzakta biraz
Yakında biyere gittim
Karından baktı cnm
Benimde bel ağrım var arada adet sancısı gibi
Allahım korusun

bende farkli yerlerde yaptirdim . Olmasi gereken araliklar farkli gozukuyor.. Ama sonucun cok ta farkli cikmamasi lazim.. Ozeller cunku harbiden isin abartisina kaciyor. Tum tahlillerimle gittim doktora . Sadece 2 tane tahlil eksik dedi 100 tl.. Peki ya 5 kagit dolusu tahlili yaptirsaydim kac alacaklardi acaba..
Banada kendi doktorum kırmızı olursa gel dedi ama ben panik yaptım
Kendi doktorun uzakta biraz
Yakında biyere gittim
Karından baktı cnm
Benimde bel ağrım var arada adet sancısı gibi
Allahım korusun
ayy bilemiyorum Allahim korusun. Esim aksam 10 da geliyor. Sanci azaldi gibi sanki ama yinede icime kurt dustu iste..

Sorma bende çok tedirgin oldum
İkimizinde 6. Haftanın içinde oldu
İnşallah normaldir

Hayırdır cnm
Benimde sağlık ocağındaki özeldekinden düşüktü
Aynı gün yaptırdım ikisinide
Sağlık ocağındaki 999 özeldeki 1100 çıtı
Haber ver

Canim epidurali anestezist bile yapmamis hemsire yapmis o kadar kotu bir yer yani. Aile bebegin mr sonuclarini paylasmisti hatta bir kac ay once. Hastane sahip bile cikmadi. Bence risk alma baska yere bak.

Gecmis olsun canim. Umarim kanama olmaz bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…