- 1 Aralık 2016
- 599
- 262
- 34
Canım doğum tarihlerimiz aynı günü gösteriyor ben daha gitmedim doktora kendisi dedi 25 Ağustos'ta gel rahat rahat keseyi de bebeği de görürüz diye sakin ol daha minikler belli ki haftaya görürüz inşallahMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdim sizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm
Bendede aynı durum.korkuyorum bende. Insan midem bulanmıyor diye üzülür mü :) birşeymi var acebaKızlar iki gündür hiç belirtim yok normal mi?
İnşallah duyarsın canım ben daha 5+2 yim 6+4 de kontrolüm var belki ben de o zaman duyarım diye ümit ediyorum:) gerilme ama canım yarına kadar zaman geçmez sonraTamam canım yarın randevum var inşallah soracağım birazda gerginim ya kalp atışını duyarız inşallah yarın 6+1 oluyoruz
Valla geçmiyo zaten canım ya ikinci hamileliğim ama sanırım tekmeleri hissetmeye baslayana kadar rahatlayamayacağımİnşallah duyarsın canım ben daha 5+2 yim 6+4 de kontrolüm var belki ben de o zaman duyarım diye ümit ediyorum:) gerilme ama canım yarına kadar zaman geçmez sonra
çok küçük bi ihtimal ama denemeye değer gibi :) bakalımbugun doktora gittim canim ben tahmini dogum 22 nisan karindan ultrasonla bakti kese anca gorulsu. kalp atisi icin iki hafta sonra gel dedi.
belki bir umut haftaya cuma 10 gun sonra oluyor belki duyulabilir :)
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdim sizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm
gebeliklerde herkesin midesi bulanacak diye birşey yoktur zaten mide hastası olanlar daha ağırlaşır bazılarında tiksinme olur bazıları sadece ögürür bazıları gece gündüz istifra eder inanın bulantınız olmaması bi veli nimet ve hergün bulantım olmasın diye dua ediyorum çünkü çokta çekilesi birşey değil amin ol hayattan soğuyabiliyorsun bence üzülme ve keyfine bak canımBendede aynı durum.korkuyorum bende. Insan midem bulanmıyor diye üzülür mü :) birşeymi var aceba
Sen kese için gittin mi canımBendede aynı durum.korkuyorum bende. Insan midem bulanmıyor diye üzülür mü :) birşeymi var aceba
Yaa benim ilk olacak Allah izin verirse demek ki kaçıncı hamilelik olursa olsun tedirginlik heyecan hep aynı desene gerçekten geçmiyor sanki günlerValla geçmiyo zaten canım ya ikinci hamileliğim ama sanırım tekmeleri hissetmeye baslayana kadar rahatlayamayacağım
Hangi Koru bilmiyorum. Birden fazla oldugunu da bilmiyordum ama kaçak çalışan doktor yüzünden bir bebek felçli şu an ve fazla da yasamaz deniyor. Asıl doktor gelmemis, hemsireler oyalamak icin ustuste epidural vermisler fln. Aman uzak durun bu seferkinde.
ankarada nerede oturuyorsunuzGece okudum durdum bulamadım korktum açıkçası.Ben çok memnun kalmıştım doktorlarından doğum yaptığım doktora gitmeyi düşünüyordum ama evet kaçak muayene ediyorlardı sanki akşamları bı araştırma yapayım teşekkür ederim
ankarada nerede oturuyorsunuz
Merhaba kızlar ne güzel doluşuyor topigimiz. Hepimizde aynı şeyler kese göründü kalp etti. Midem bulandı bulanmadı. Sağlıkla hangi cinsiyeti istiyorsak alırız kucaklarimiza inşallah.
bende eryamandayım sincan koru diyince bizim taraflarda olduğunu düşünmüştüm :)Dikimevi tarafı ama eşim Etimesgutta görev yapıyor o yüzden gitmemiz iyi oluyordu
Allah gönlüne göre versin cümlemizin benimde 2. Hamilelik ilki erkek.hic bulandım olmadı diyebilirim ilkinde bunda başlardan beri hafif hafif var gösterge degil ama bakalim senin ilişki ne zamanlar oldu canim dikkat ettin miGenelde kız çocukta bulantı olur derler oğluma hamileyken hiç bulantı yaşamadım inşll busefer hafif bulantılarla tatlı bir kızım olur benimde
Güldüm valla canim kaç yaşında ilkiBenim iki çocuğa nasıl bakacağım telasindan midem bulanıyor :)
bende eryamandayım sincan koru diyince bizim taraflarda olduğunu düşünmüştüm :)
Güldüm valla canim kaç yaşında ilki