2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kizlar az once kahverengi peceteyi dolduracak kadar bi akintim oldu. Devam etmiyor suan ama kasiklarim agriyor. Dr. Aradim artarsa yada pembe kirmizi olursa gel dedi. Cok korkuyorum. Daha once hic boyle birsey yasamadim..

Kizlar az once kahverengi peceteyi dolduracak kadar bi akintim oldu. Devam etmiyor suan ama kasiklarim agriyor. Dr. Aradim artarsa yada pembe kirmizi olursa gel dedi. Cok korkuyorum. Daha once hic boyle birsey yasamadim..
yerleşme kanaması diye birşey var ama bilmiyorum canım inşallah bi daha olmaz ve yerleşme kanamasıdır sadece

biz güzel düşünelim be canım kontrole ne zaman gideceksin?
dun gittim hersey normaldi. Sali gunu gidicem kalp atisi icinde. Bugun 5 +5 teyiz.
Başka ağrın sızın yada şikayetin varmı canım
aslinda kendimi dinledikce kasikta sizim sizim agrim var. Ama onemsencek derecede degil. Fakat benim agri esigim yuksek. Suni sanciyi 8 saat verdiler dr sen nasil dayandin dedi yooook biraz sancidi sadece dedim.. Ama dun dr dan sonra ikea ya gittik . Oglumun odasina alincaklar vardi. Bilen bilir ki ikea adami carpar. Girisi var cikisi yok. Orada cok fazla yoruldum

Canim bol su iç bi defada hızla içilmiş su serum etkisi yaparmış bnm dr um öyle derdi

Hayatım ayağının altına yastık koy bol bol dinlen

Pembe olursa progestan veriyorlarda bilmiyorum yaşamadım ben daha öncede.Birsey yoktur inşallah bazen gebeliğin ilerleyen zamanlarinda da oluyor öyle enfeksiyon varsa

Merhabalar herkese,

Yıl 2011- 29 Haziran idi. Gebelik testinde çift çizgiyi gördükten 10 dk sonra, 2012 Mart Anneleri başlığına hamileyim yazmıştım. Aradan tam 6 sene geçti, canım kızım 5.5 yaşına geldi. Son 3 senedir, her gün çok şiddetli kardeş isteğine galiba bu ay son verdik :)

SAT 'a göre bugün 5 haftalık hamileyim. Haftaya inşallah keseyi görmek nasip olacak

2012 Mart anneleri grubundan ömürlük dostluklara sahip oldum, ailecek görüştüğümüz, çocuklarımızın beraber büyüdüğü. Umarım bu gruptan da böyle dostluklar kuranlarımız olacaktır.

Herkese bu uzun yolda huzurlu ve sağlıklı günler dilerim.

Kızlar şükür keseyi gördük ama daha bebeği goremedik. Daha beta hcg ye gore de daha gorememiz normal dedi. Haftaya pers. Cagirdi
Kaç çıktı canım beta? Benim de 5.30da randevum var geçen hafta keseyi görmüştüm bakalım inşallah duyarız kalp atışını
oy maşallah, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

Merhaba hayırlı olsun hamileliginiz diyelim.
Ben de geçen yıl 2017 Şubat annelerinden çok güzel arkadaşlar edindim grubumuz var her gün konuşuyoruz bebeklerimiz beraber büyüyor.
Umarım sorunsuz çok güzel hamilelik geçirir tartışmasız arkadaşlıklar kurariz.

Kızlar hangi şehirde ne kadar ödüyorsunuz dra? Ben Konya'da 75 ödüyorum.

Canım az önce bendede oldu
Ve bende çok korkuyorum
Dediğin gibi peçeteyi dolduracak kadar
Koyu kahve
İnşallah bir sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…