- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
yeşil akıntı iltihaptan olabiliyor canım onu doktoruna danış ilk aylarda iltihap sıkıntılıkızlar yeşil akıntısı olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşil akıntı iltihaptan olabiliyor canım onu doktoruna danış ilk aylarda iltihap sıkıntılıkızlar yeşil akıntısı olan varmı
hadi hayırlı olsunTakvimimi de yapmayı basardigima göre, hadi hayırlısı...
Ankara nin neresindesinAnkara'dayım.
Henüz gitmedim 8.haftayi bekliyorum ilk bebeğimdeki gibi.
Bildiğim kadarıyla 150 civarında ücretler.
dikimevi :) hepimiz bi uçtayız eryaman keçiören dikimeviAnkara nin neresindesin
yani görünmemesi çok normal bi an görünmeyince çok korktum canım 1 hafta sonra çağırdı doktorBenim de 6800lerde idi ilk bhcg sonucum, vajinal de de görünmedi, haftasına gittim kese göründü kalp atışı görünmedi, haftasına gittim ben 7 hesaplarken 6+5 dedi kalp atışını da gördük çok şükür.
Cook teşekkür ederim. Biraz araştırıp en kısa zamanda yaptıracağım galiba, gönlün razı olduğu hastanelerde fiyatlar uçuk çünküEğer özel sağlık sigortasının doğum teminatını kullanmak istiyorsan, hamile kalmadan ortalama 1 yıl öncesinden yaptırman gerekiyor doğum masraflarının %100 karşılanması için.
Bunun dışında özel sağlık sigortalarının yatarak poliçesi oluyor. Doktor muayenelerinde ve tahlillerde indirim alıyorsun, doğum dışı bir ameliyat , operasyon geçirdiğinde ise %100 karşılıyor. Yatarak poliçesine ayakta poliçesi de eklenirse, muayene ücretinin sadece %20 sini ödüyorsun.
Benim son 3 sendir yatarak poliçem var. Sgk geçen bir hastanede doktor muayenesine sgk mı kullanarak 80 veriyorum. Sgk geçmeyen 1. Kategori özel hastanede ise, 120 ile 200 arası doktor muayene ücretine oranla değişiyor fiyat. Tabi bu noktada doktor kalitesi çok fark ediyor, en kötü doçent muayenesi olmuş oluyorsun.
yeşil akıntı iltihaptan olabiliyor canım onu doktoruna danış ilk aylarda iltihap sıkıntılı
Takvimi nasıl yapabilrim yardımcı olur musun?Takvimimi de yapmayı basardigima göre, hadi hayırlısı...
akıntı olabilir sulu renksiz yada açık sarı ama yeşilimdi diyince üşütme iltihaptan olabiliyor diye demiştim canım doktorun sorun yok dediyse tamamdırsordum ama önemli değil dedi canım emin olamadım, olabilir akıntı dıyo
Evet hiç moralini bozma. Burada dolasirken 1000 küsurlarda kese gozukenleri okudukça neler yazıyordum kafamdan. Hele bir de kese göründü kalp atışı alınamayınca Google&kk Prof u oldum boş gebelik mi dersin ne ararsan. Ama cikardigim sonuç şu, her gebelik farkli bende 7 de görünen sende 9 da görünebilir o yüzden kafanı hiç takma. Beklemekten, dua etmekten ve kendimize dikkat etmekten başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok, sağlıkla gelsinler inşallah :)yani görünmemesi çok normal bi an görünmeyince çok korktum canım 1 hafta sonra çağırdı doktor
sıkıntı yapma canım ben de sürekli oluyor ilk gebeliğimde de olmuştu bir sorun olmadı çok şükür..Kizlar az once kahverengi peceteyi dolduracak kadar bi akintim oldu. Devam etmiyor suan ama kasiklarim agriyor. Dr. Aradim artarsa yada pembe kirmizi olursa gel dedi. Cok korkuyorum. Daha once hic boyle birsey yasamadim..
akıntı olabilir sulu renksiz yada açık sarı ama yeşilimdi diyince üşütme iltihaptan olabiliyor diye demiştim canım doktorun sorun yok dediyse tamamdır
arkadaşlar benim ağrı eşiğim çoook düşük resmen 2-3 haftadır kasık ağrım bel ağrım kıvrandırıyor ya kendi bünyemden gıcık olcam nerdeyse .
iğne batması gibi sızlıyıp duruyor kızıma hamileykende olmuştu nstlerde çooook hafif sancıları bile hissedebiliyordum doktorum ağrı eşiğimin çok düşük olduğunu ve daha fazla hissettiğimi söylemiştikasık agrınızı tarif edermisiniz
Kalp atışınıda duyarsın belki23 Ağustos'ta gidecem canım
Kişisel bilgilerim kısmından, muhtemel doğum tarihinizi girin. Oluyor.Takvimi nasıl yapabilrim yardımcı olur musun?