Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaninnnnnnnnnnnnnnn çok minişmiş daha isteyerekmi oldu beraber büyürler artık :) allah kolaylıklar versin benimki 4 yaşında ben bile korkuyorum7 aylık :)
yerleşme kanaması diye birşey var ama bilmiyorum canım inşallah bi daha olmaz ve yerleşme kanamasıdır sadeceKizlar az once kahverengi peceteyi dolduracak kadar bi akintim oldu. Devam etmiyor suan ama kasiklarim agriyor. Dr. Aradim artarsa yada pembe kirmizi olursa gel dedi. Cok korkuyorum. Daha once hic boyle birsey yasamadim..
amaninnnnnnnnnnnnnnn çok minişmiş daha isteyerekmi oldu beraber büyürler artık :) allah kolaylıklar versin benimki 4 yaşında ben bile korkuyorum
yerlesme daha erken olmuyor muydu.. Bilemedim simdi insallah oledir.. Oglumda hic olmamisti cunkuyerleşme kanaması diye birşey var ama bilmiyorum canım inşallah bi daha olmaz ve yerleşme kanamasıdır sadece
biz güzel düşünelim be canım kontrole ne zaman gideceksin?yerlesme daha erken olmuyor muydu.. Bilemedim simdi insallah oledir.. Oglumda hic olmamisti cunku
Başka ağrın sızın yada şikayetin varmı canımyerlesme daha erken olmuyor muydu.. Bilemedim simdi insallah oledir.. Oglumda hic olmamisti cunku
dun gittim hersey normaldi. Sali gunu gidicem kalp atisi icinde. Bugun 5 +5 teyiz.biz güzel düşünelim be canım kontrole ne zaman gideceksin?
aslinda kendimi dinledikce kasikta sizim sizim agrim var. Ama onemsencek derecede degil. Fakat benim agri esigim yuksek. Suni sanciyi 8 saat verdiler dr sen nasil dayandin dedi yooook biraz sancidi sadece dedim.. Ama dun dr dan sonra ikea ya gittik . Oglumun odasina alincaklar vardi. Bilen bilir ki ikea adami carpar. Girisi var cikisi yok. Orada cok fazla yoruldumBaşka ağrın sızın yada şikayetin varmı canım
Birlikte buyurler canim masallahh7 aylık :)
Canim bol su iç bi defada hızla içilmiş su serum etkisi yaparmış bnm dr um öyle derdidun gittim hersey normaldi. Sali gunu gidicem kalp atisi icinde. Bugun 5 +5 teyiz.
aslinda kendimi dinledikce kasikta sizim sizim agrim var. Ama onemsencek derecede degil. Fakat benim agri esigim yuksek. Suni sanciyi 8 saat verdiler dr sen nasil dayandin dedi yooook biraz sancidi sadece dedim.. Ama dun dr dan sonra ikea ya gittik . Oglumun odasina alincaklar vardi. Bilen bilir ki ikea adami carpar. Girisi var cikisi yok. Orada cok fazla yoruldum
Hayatım ayağının altına yastık koy bol bol dinlendun gittim hersey normaldi. Sali gunu gidicem kalp atisi icinde. Bugun 5 +5 teyiz.
aslinda kendimi dinledikce kasikta sizim sizim agrim var. Ama onemsencek derecede degil. Fakat benim agri esigim yuksek. Suni sanciyi 8 saat verdiler dr sen nasil dayandin dedi yooook biraz sancidi sadece dedim.. Ama dun dr dan sonra ikea ya gittik . Oglumun odasina alincaklar vardi. Bilen bilir ki ikea adami carpar. Girisi var cikisi yok. Orada cok fazla yoruldum
Kizlar az once kahverengi peceteyi dolduracak kadar bi akintim oldu. Devam etmiyor suan ama kasiklarim agriyor. Dr. Aradim artarsa yada pembe kirmizi olursa gel dedi. Cok korkuyorum. Daha once hic boyle birsey yasamadim..
Kaç çıktı canım beta? Benim de 5.30da randevum var geçen hafta keseyi görmüştüm bakalım inşallah duyarız kalp atışınıKızlar şükür keseyi gördük ama daha bebeği goremedik. Daha beta hcg ye gore de daha gorememiz normal dedi. Haftaya pers. Cagirdi
oy maşallah, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımMerhabalar herkese,
Yıl 2011- 29 Haziran idi. Gebelik testinde çift çizgiyi gördükten 10 dk sonra, 2012 Mart Anneleri başlığına hamileyim yazmıştım. Aradan tam 6 sene geçti, canım kızım 5.5 yaşına geldi. Son 3 senedir, her gün çok şiddetli kardeş isteğine galiba bu ay son verdik :)
SAT 'a göre bugün 5 haftalık hamileyim. Haftaya inşallah keseyi görmek nasip olacak
2012 Mart anneleri grubundan ömürlük dostluklara sahip oldum, ailecek görüştüğümüz, çocuklarımızın beraber büyüdüğü. Umarım bu gruptan da böyle dostluklar kuranlarımız olacaktır.
Herkese bu uzun yolda huzurlu ve sağlıklı günler dilerim.
Merhabalar herkese,
Yıl 2011- 29 Haziran idi. Gebelik testinde çift çizgiyi gördükten 10 dk sonra, 2012 Mart Anneleri başlığına hamileyim yazmıştım. Aradan tam 6 sene geçti, canım kızım 5.5 yaşına geldi. Son 3 senedir, her gün çok şiddetli kardeş isteğine galiba bu ay son verdik :)
SAT 'a göre bugün 5 haftalık hamileyim. Haftaya inşallah keseyi görmek nasip olacak
2012 Mart anneleri grubundan ömürlük dostluklara sahip oldum, ailecek görüştüğümüz, çocuklarımızın beraber büyüdüğü. Umarım bu gruptan da böyle dostluklar kuranlarımız olacaktır.
Herkese bu uzun yolda huzurlu ve sağlıklı günler dilerim.
Kızlar hangi şehirde ne kadar ödüyorsunuz dra? Ben Konya'da 75 ödüyorum.
Canım pazartesi gittim gözükmedi cuma çağırdı.bakalım gözükecekmi sen ne zaman gideceksinSen kese için gittin mi canım
Canım az önce bendede olduKizlar az once kahverengi peceteyi dolduracak kadar bi akintim oldu. Devam etmiyor suan ama kasiklarim agriyor. Dr. Aradim artarsa yada pembe kirmizi olursa gel dedi. Cok korkuyorum. Daha once hic boyle birsey yasamadim..
Evet canım ilk gibi heyecanlıyım yine :) Sana tek tavsiyem gercekten güvendiğin ve seni anlayan bir doktorla ilerle doktor gercekten cok önemliYaa benim ilk olacak Allah izin verirse demek ki kaçıncı hamilelik olursa olsun tedirginlik heyecan hep aynı desene gerçekten geçmiyor sanki günler