2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdimsizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm
Hcg degerin kac. Belki gec döllenme olmustur. Ben mesela gecen hamileligim adete bikac gun kala hanile kalmisim. Kese baya gec gorundu hatta doktor dis gebeliktir diye korkutuu. Sonra herkes 6. Haftalarda kalp ayidi duyarken ben 8.haftada anca duyabildim hic korkma bekle. Senin hcg degerini merak ettim ama

Bugun 5 hafta oldu ama erken basladi cok normalde 7. Haftada baslardi bulantilar canim dr. Ikizden suphelendi benim ondanda olabilir dedi hayirlisi insallah.. hic bisey yiyesim yok canim hic bisey cekmiyor cubuk kraker iyi geliyor ama

Bugun 5 hafta oldu ama erken basladi cok normalde 7. Haftada baslardi bulantilar canim dr. Ikizden suphelendi benim ondanda olabilir dedi hayirlisi insallah.. hic bisey yiyesim yok canim hic bisey cekmiyor cubuk kraker iyi geliyor ama
en azından birşeylerin iyi gelmesi güzel canım bana hiç birşey iyi gelmemişti eve stıkla bir sürü çubuk kraker :) yapcak bişey yok 7 ise tamda bayram haftası of yaaaa walla ne hayaller kurdum yüzecem gezecem diye gidemezsem kızım çok üzülür allahtan inşallah kötü olmam başlamaz bulantı

öğleden sonra test sonucunu alacağım inşallah değerlerin normal çıkar

Merhaba Can'ım seni 2015 haxiran annelerinden hatırlıyorum ikinci çocukta da beraberiz demek . Senin İlk hamileliğin zor geçmişti diye hatırlıyorum inşllh busefer rahat bir gebelik olur hepimiz için

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdim sizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm
Geç döllenme olabilir Can'ım bir süre bekle öyle git doktorlar can sıkıcı şeyler söylüyorlar sonra moralini bozma boşu boşuna

Genelde kız çocukta bulantı olur derler oğluma hamileyken hiç bulantı yaşamadım inşll busefer hafif bulantılarla tatlı bir kızım olur benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…