- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
normal bik kaç güne gözükür ama haftaya gidersen keseyi görürsün inşallahMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdimsizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm
Hcg degerin kac. Belki gec döllenme olmustur. Ben mesela gecen hamileligim adete bikac gun kala hanile kalmisim. Kese baya gec gorundu hatta doktor dis gebeliktir diye korkutuu. Sonra herkes 6. Haftalarda kalp ayidi duyarken ben 8.haftada anca duyabildim hic korkma bekle. Senin hcg degerini merak ettim amaMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdimsizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm
Bugun 5 hafta oldu ama erken basladi cok normalde 7. Haftada baslardi bulantilar canim dr. Ikizden suphelendi benim ondanda olabilir dedi hayirlisi insallah.. hic bisey yiyesim yok canim hic bisey cekmiyor cubuk kraker iyi geliyor amahemen mideni doldurmaya bak boş mide daha çok bulanıyor çünkü.
kaç haftalıktı canım senin ya 2. çocuk ama kaçıncı haftada bulantımın başladığını hatırlayamıyorum bayramda şehir dışına çıkacam ama bulantım başlarsa durum zora girecek :)
Hic uzulme daha cok kucuk 1 hafta daha bekle gorunur insallaahMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdim sizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm
en azından birşeylerin iyi gelmesi güzel canım bana hiç birşey iyi gelmemişti eve stıkla bir sürü çubuk kraker :) yapcak bişey yok 7 ise tamda bayram haftası of yaaaa walla ne hayaller kurdum yüzecem gezecem diye gidemezsem kızım çok üzülür allahtan inşallah kötü olmam başlamaz bulantıBugun 5 hafta oldu ama erken basladi cok normalde 7. Haftada baslardi bulantilar canim dr. Ikizden suphelendi benim ondanda olabilir dedi hayirlisi insallah.. hic bisey yiyesim yok canim hic bisey cekmiyor cubuk kraker iyi geliyor ama
öğleden sonra test sonucunu alacağım inşallah değerlerin normal çıkarHcg degerin kac. Belki gec döllenme olmustur. Ben mesela gecen hamileligim adete bikac gun kala hanile kalmisim. Kese baya gec gorundu hatta doktor dis gebeliktir diye korkutuu. Sonra herkes 6. Haftalarda kalp ayidi duyarken ben 8.haftada anca duyabildim hic korkma bekle. Senin hcg degerini merak ettim ama
ultrason görüntüsü verirse foto yolla bize :)Hastanedeym şimdi bekliyorum İnsAllah gözükür kesede bebegimde . Dua edin canlarim
güzel haberlerinizi bekliyorum kızlaröğleden sonra test sonucunu alacağım inşallah değerlerin normal çıkar
Tamam İnsAllah canimultrason görüntüsü verirse foto yolla bize :)
güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar
canım ben daha haftaya salı gideceğim.keseyi dün gördük zaten daha. haftaya haber ederim inşallahh. sen de bana haber etInsallah canim yarin ki durumu yazarsan sevinirim merak ederim :)
Doğru canım olabilirC
canım o bende adet tarihimden 2 gün önce başladı daha düne kadar vardı.normal adetin ne kadar sürüyorsa o kadar ara ara oluyor sanırım aynıyız aramızda seninle fazla birşey yok herhalde
Teşekkür wderim canım bakayım netten hemen sen hangi ilçedesinMerhaba gop medical park nilay karaca kese gormek icin gittim cok guler yuzlu ilgiliydi devam edicem insallah icime sindi
Göremeyebilirsin hemen. Panik yapma. İlerleyen günlerde görürsün inşallah.Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdimsizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm
Merhaba Can'ım seni 2015 haxiran annelerinden hatırlıyorum ikinci çocukta da beraberiz demek . Senin İlk hamileliğin zor geçmişti diye hatırlıyorum inşllh busefer rahat bir gebelik olur hepimiz içinHcg degerin kac. Belki gec döllenme olmustur. Ben mesela gecen hamileligim adete bikac gun kala hanile kalmisim. Kese baya gec gorundu hatta doktor dis gebeliktir diye korkutuu. Sonra herkes 6. Haftalarda kalp ayidi duyarken ben 8.haftada anca duyabildim hic korkma bekle. Senin hcg degerini merak ettim ama
inşallah canım sen kaçıncı haftada gördünGöremeyebilirsin hemen. Panik yapma. İlerleyen günlerde görürsün inşallah.
Geç döllenme olabilir Can'ım bir süre bekle öyle git doktorlar can sıkıcı şeyler söylüyorlar sonra moralini bozma boşu boşunaMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kese görünmedi adetim 8gün geçti kan testi verdim sizce görünmemesi normal mi çok üzgünüm
inşallah herşey yolundadır daha önce 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorm.sen gittin mi doktora canımGeç döllenme olabilir Can'ım bir süre bekle öyle git doktorlar can sıkıcı şeyler söylüyorlar sonra moralini bozma boşu boşuna
5+4 de keseyi gördüm ben.inşallah canım sen kaçıncı haftada gördün
Genelde kız çocukta bulantı olur derler oğluma hamileyken hiç bulantı yaşamadım inşll busefer hafif bulantılarla tatlı bir kızım olur benimdeBugun 5 hafta oldu ama erken basladi cok normalde 7. Haftada baslardi bulantilar canim dr. Ikizden suphelendi benim ondanda olabilir dedi hayirlisi insallah.. hic bisey yiyesim yok canim hic bisey cekmiyor cubuk kraker iyi geliyor ama