2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
inşallah herşey yolundadır daha önce 2 kimyasal gebeliğim var korkuyorm.sen gittin mi doktora canım
Beta değerin katlanıyorsa herşey yolundadır bence. Gitmedim Can'ım Bayram'dan sonra gitmeyi istiyorum ilk gebeliğimde senin yaşadığın olayı yaşadım bende kese görünmedi doktor sessizleşti kese oluşmamış dedi bir hafta sonra gittim herşey yolundaydı sen moralini bozup strese sokma bebeğini

Genelde kız çocukta bulantı olur derler oğluma hamileyken hiç bulantı yaşamadım inşll busefer hafif bulantılarla tatlı bir kızım olur benimde :emir_bebek:
yok yaa koz erkek farketmiyor bu bulanti olayinda.. Oglumda 7 13 haftalar arasi yattim ac gezdim.. Acim acim diye inledim hic birsey yiyemedim. Kokuyu birakin gormeye hatta yemek dusunmeye bile dayanamiyordum. İnstagramda bile takip ettigim yemek sayfalarini hatta yedigini ictigini paylasan tum arkadaslarimi sildim

yok yaa koz erkek farketmiyor bu bulanti olayinda.. Oglumda 7 13 haftalar arasi yattim ac gezdim.. Acim acim diye inledim hic birsey yiyemedim. Kokuyu birakin gormeye hatta yemek dusunmeye bile dayanamiyordum. İnstagramda bile takip ettigim yemek sayfalarini hatta yedigini ictigini paylasan tum arkadaslarimi sildim
hah işte beni anlattın ve bu durum 7. aya kadar devam etti bende :) tv de bi tabak yemek görsem lavaboya koştum o derece

Hastanedeym şimdi bekliyorum İnsAllah gözükür kesede bebegimde . Dua edin canlarim
Merakla bekliyoruz tatlım duydun mu kalp atışını miniğinin☺️☺️
Genelde kız çocukta bulantı olur derler oğluma hamileyken hiç bulantı yaşamadım inşll busefer hafif bulantılarla tatlı bir kızım olur benimde :emir_bebek:
yok canım her gebelikte farklı oluyor, kızı erkeğiolmıyır sanırım. Benim oğlumda bulantım çok fenaydı, 5 kilo vermiştim.şimdi bulantım var ama az az çok şükür

Kızlar şükür keseyi gördük ama daha bebeği goremedik. Daha beta hcg ye gore de daha gorememiz normal dedi. Haftaya pers. Cagirdi

Merhaba kizlar benimde istahimin masallahi var boyum 173 65 kiloyla hamile kaldim ama 2 kilo almisim hemen oglumda 4 kilo vermistim ilk 3 ay sanirim baya kilo alcm.bunda insan midesi bulansin istermi ben istyrmki fazla.yemiyeym diye bu arada anevita verdi doktorum folik aced eczacida yeni bi urun cok.faydali diye methetti bilmiyorm artik

Benim de 10 Ağustosta 175 çıkmıştı. Bugün tekrardan aldırdığım kanın sonucunu ancak yarın öğrenebileceğim.. Çok merak ediyorum yükselmiş mi diye.. Doktor sana bi kez daha gel demedi mi? Beta hcg n yükselmiş mi diye kontrol etmesi lazım...
yok canim bazi doktorlar ilk gebelik degeri hcg yuksek baslamissa tekrar kan istemiyorlar. bugun doktora gittim cok şukür 7 mm kese goruldu karimdan ultrsound ile :)

Merhaba Can'ım seni 2015 haxiran annelerinden hatırlıyorum ikinci çocukta da beraberiz demek . Senin İlk hamileliğin zor geçmişti diye hatırlıyorum inşllh busefer rahat bir gebelik olur hepimiz için
Merhaba cnm evet hayirli olsun senin de bebegin:)
Malesed benim her gebeligim oyle olacak.... yani 12. Haftada yine ameliyat olacak.

Dadli Dadli normal canım bence
Sürekli belirti bekliyoruz bizde :)
Bende dün adet olacakmışım gibi oldu baya
Çok korktum
Ayy ne bilim baş dönmem geçti .bulantım oluyordu bazen o da yok oldu gibi.göğüslerim zaten hiç acımadı sadece uçları koyulaştı .bilemedim offffff randevu günüm gelse

Kızlar kilolu hamile kalan varmı . Ben tam diğer gebeligimden olan kilolarimi vermek için diyete spora başladım hamile kalmisim.. 163 boy 80kilo :KK43: gebeliklerimin hepsinde 68 ile baslayip 93ile doğuma girmistim. Bu seferde 93 u geçmemem lazım. :dua:

Beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçir karbonhidrat tüketimini azaltarak sağlıklı olanlara yönelöeliyiz hepimiz. Hamile iken kilo verenler bile var özellikle ilk üç ayda. 12-15 kg alsanız çok bir sorun olmaz. Dikkat edersen başarırsın.

acaba haftaya cuma doktora gitsek kalp atışı duyulurmu :) annemler mersinde bi ultrason görüntüsü alıp anne torununa baksana diyip göstermeyi düşünüyorum tabi ilk etapta o kızımdan bahsettiğimi sanacak ama bakalım :)
bugun doktora gittim canim ben tahmini dogum 22 nisan karindan ultrasonla bakti kese anca gorulsu. kalp atisi icin iki hafta sonra gel dedi.
belki bir umut haftaya cuma 10 gun sonra oluyor belki duyulabilir :)

X