Evet bugün aldırdım yarın öğrenecem sonucu... Seninle doğum tarihlerimiz aynıymış :)))Siz yarin mi ogreniceksiniz hcgyi ben 14 agustosta kan testi yaptirdim 1403 cikti
Evet :) hayirlisiyla guzel haberler alalim insallah sonucu alinca yazarsaniz sevinirimEvet bugün aldırdım yarın öğrenecem sonucu... Seninle doğum tarihlerimiz aynıymış :)))
Tabi canım yazarım :) Sen ultrasonda baktırdın mı? Ben bugün baktırdım keseyi göremedi doktorEvet :) hayirlisiyla guzel haberler alalim insallah sonucu alinca yazarsaniz sevinirim
Yok ben henuz baktiramadim daha kucuk ondan gozukmemistir.bende bekliyorum bu sebeple eşim şehir disinda onu bekliyorum.hemde 6. Haftada gitmek istiyorum.Tabi canım yazarım :) Sen ultrasonda baktırdın mı? Ben bugün baktırdım keseyi göremedi doktor(
Benim sat 16 temmuz Bende keseyi göremeyeceğimizi düşünüyorum strese girmek istemiyorum şimdi bayram sonrası gidicem doktorabenim sat 15 temmuzdu canım. Ne kadar yakınmış birbirine doğum tarihimiz :)
Evet en guzeli bayram sonrasi olabilir kalp atisi dahi duyulabilirBenim sat 16 temmuz Bende keseyi göremeyeceğimizi düşünüyorum strese girmek istemiyorum şimdi bayram sonrası gidicem doktora
canım o bende adet tarihimden 2 gün önce başladı daha düne kadar vardı.normal adetin ne kadar sürüyorsa o kadar ara ara oluyor sanırım aynıyız aramızda seninle fazla birşey yok herhaldeKızlar bide adet olacak gibi arada ağrısı olan varmı
Bugün bende oldu
Korktum
sizinkiler küçükmüş benim danam kasımda 4 ü bitirecek inşallah çalışınca anca cesaret ettim ilk hamileliğimde 2 yaşına gelmeden 2. yi yaparım diyordum 4 oldu anca kendimi topladım :)
Hangi koru acaba? Geçen yıl Sincan koruda doğum yaptım da memnundum benAnkara'daki kizlar sakin ama sakin Koru Hastanesine gitmeyin. Gecenlerde orda dogum sirasinda skandal yasanmisti butun gazetelerde yazdi. Allah korusun
MaşAllah çok Sevindim canım. Yarında ben gideceğim darısı başına insAllahBugün doktora gittim sadece kese göründü arkadaşlar tahlil istedi bir de.. sonuçlarını almaya gittiğimde kalp atışını da duyarız inşallah... bu arada ben de folidoce kullanıyorum..
Hosgeldincanim . Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllahMerhabalar bende 4 hafta 3 gunluk hamileyim bir gun oldu ogreneli. Sadece kan testi ile sonucu ogrendik. Beta hcg 1403,42 seklinde yaziyo. Son adet tarihime gore benim hafta hesabim 4 henuz muayeneye gidemedik.Rabbim Hayirlisiyla saglikla kavusmayi nasip eylesin evlatlarimiza
.amin insallah hepimize inşallahHosgeldincanim . Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah
acaba haftaya cuma doktora gitsek kalp atışı duyulurmu :) annemler mersinde bi ultrason görüntüsü alıp anne torununa baksana diyip göstermeyi düşünüyorum tabi ilk etapta o kızımdan bahsettiğimi sanacak ama bakalım :)bende 4+ 4 üm canim bugun
çoğu doktor tekrarlamayabiliyor bate hcg yi kızımda da sadece ilk öğrendiğimde bakılmıştı çoğu arkadaş sık sık baktırıyor ama gördüğüm kadarıyla.Benim de 10 Ağustosta 175 çıkmıştı. Bugün tekrardan aldırdığım kanın sonucunu ancak yarın öğrenebileceğim.. Çok merak ediyorum yükselmiş mi diye.. Doktor sana bi kez daha gel demedi mi? Beta hcg n yükselmiş mi diye kontrol etmesi lazım...
senden dahaaaa kiloluyum bende tam diyete karar verdim 4 aydır denemeler başarısız olunca tam birşeyler oturacaktıki hamile kaldığımı öğrendim kaç kiloyla doğuma gideceğimi tahmin bile edemiyorumKızlar kilolu hamile kalan varmı . Ben tam diğer gebeligimden olan kilolarimi vermek için diyete spora başladım hamile kalmisim.. 163 boy 80kilogebeliklerimin hepsinde 68 ile baslayip 93ile doğuma girmistim. Bu seferde 93 u geçmemem lazım.
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin benimde tahmini dogum 21 nisanMerhaba kızlar ben de cok yeniyim daha. Dün vajinal ultrasonla keseyi gorduk şükür insallah kalp atislarini da duyariz. Tahmini doğum 21 nisanmis. Güzel bir hamilelik gecirelim inss.