2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhabalar bende 4 hafta 3 gunluk hamileyim bir gun oldu ogreneli. Sadece kan testi ile sonucu ogrendik. Beta hcg 1403,42 seklinde yaziyo. Son adet tarihime gore benim hafta hesabim 4 henuz muayeneye gidemedik.Rabbim Hayirlisiyla saglikla kavusmayi nasip eylesin evlatlarimiza
Hosgeldincanim . Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah

:KK12::bicak:Günaydın kızlar sabah bir mide ağrısı ve yanması ile uyandım hayır olsun bakalım.dün annem geldi evi temizledik biraz yoruldum bide bu belirtiler 1 gün var 1 gün yok

Benim de 10 Ağustosta 175 çıkmıştı. Bugün tekrardan aldırdığım kanın sonucunu ancak yarın öğrenebileceğim.. Çok merak ediyorum yükselmiş mi diye.. Doktor sana bi kez daha gel demedi mi? Beta hcg n yükselmiş mi diye kontrol etmesi lazım...
çoğu doktor tekrarlamayabiliyor bate hcg yi kızımda da sadece ilk öğrendiğimde bakılmıştı çoğu arkadaş sık sık baktırıyor ama gördüğüm kadarıyla.

Kızlar kilolu hamile kalan varmı . Ben tam diğer gebeligimden olan kilolarimi vermek için diyete spora başladım hamile kalmisim.. 163 boy 80kilo :KK43: gebeliklerimin hepsinde 68 ile baslayip 93ile doğuma girmistim. Bu seferde 93 u geçmemem lazım. :dua:
senden dahaaaa kiloluyum bende tam diyete karar verdim 4 aydır denemeler başarısız olunca tam birşeyler oturacaktıki hamile kaldığımı öğrendim kaç kiloyla doğuma gideceğimi tahmin bile edemiyorum :KK43: rabbim sağlık sıhhat versin hepimize

X