Canım hoşgeldin aramızawalla bu ay bende anormallik vardı zaten bir aydır hep hassas hep alıngan ve ağlaktım aşırı halsiz bitkin kasık ağrılarım hiç bitmedi ve 1 haftadır göğüslerime dokunamıyorum :) ama çocuk düşünmeye başladığımdandır psikolojikmen bu belirtileri yaşadığımdan vücudum beni kandırıyor sandım ve adetimi bekledim resmen dün gebelik testinin sonucunu gördükten sonra bile kendi kendime hadi canımmm dedim :)
inanmıyorum çok acı birşey buAile bebek paketi almis herseyin parasini onceden vermis. Dogum zamani sancilanip hastaneye gitmisler ama hastanede doktor yokmus. Kendi doktoru gelicem gelicem demis gelmemis. Tam 3 saat hic bir kadin dogumcu bulunamamis. Anneyi oyalamak icin hemsireler epidural vermis (aneztezist bile degil), epiduralin etkisi gecince tekrar bir doz daha vermisler. O sirada bir doktor gelmis ama kayit disiymis kacak calisiyomus hastanede. O kizmis bagirmis hemsirelere bu kadar agir epidural verilir mi diye. Bebek tam 5 saat susuz kalmis. Neyse gun sonunda zorlukla bebek dogmus ama ölü olarak, kalp masajlariyla yasatmislar ama beyninde hasar meydana gelmis, su an bebek bir kac aylik yasiyor ama beynindeki hasarlar yuzunden felcliymis ve ömrü de uzun sürmez diyorlar. Cok cok uzuldum okuyuncaAllah korusun butun bebekleri
bende 28 gunde bir oluyordum. 28. Gun meraktan test yaptim aninda cift cizgi belirdi. Ama hic belirti falan yoktu. Sadece gogsumde sut iniyo gibi agri oluyodu. Sıkıncada sut geldi. Test sonucundan sonra ertesi gun kasik agrilari karin agrisi bas donmesi goz kararmasi basladi.Kızlar normal adet tarihim 17 Temmuz.ama 28 günde bir oluyorum .yani bu gün olmam gerek normalde ama hamile olduğum için inşaallah olmayacam.adet belirtiside yok şükür.sizin adet gününüzde belirti varmıydı yokmuydu ?
ya bilemiyorum gop medical bana ticarethane gibi geliyor. Nedense suslu puslu otel havasinda bi hastane yapmislar ama guven vermiyor... Daha once sultanciftligindeydi oradan tasindilar. Kadin dogumdan kimse memnun degildi. Simdi kadroyu baya bi yenilemisler ama yinede birseyler eksik.. Gecen yil arkadasim 8 haftalik bebegini kaybetti. 3 gunde bir dr. Gidiyordu oraya. Ama dr 8. Haftada bebek 2 haftadir hic gelismemis kalbi atmiyor dedi aldilar.. Devamli kontrolde olan hastanin 2 haftadir geloeyen bebegini fark etmediniz mii.. Ama whatsup nosu vermekle 24 saat yazabilirsiniz demekle olmuyor iste..Canım ben bugün dra gidicem belki keseyi görürüz diye gop medical park a gidicem drdan memnun kalırsam söylerim
Ozelden ozele fark var ama hepsi iyi yada hepsi kotu diyemeyiz.inanmıyorum çok acı birşey buallahım o anneye sabrını versin çok kötü oldum ya böyle hastaneninde...sinirlerim tavan yaptı ben devlet hastanesine gidicem doğumu lokman hekimde yaptım pişmanım bu defa özele gitmem
ben zaten devlet hastanesinde çalışıyorum :) o yüzden gerek duymuyorum diyelim :)Ozelden ozele fark var ama hepsi iyi yada hepsi kotu diyemeyiz.
Kuzum tam olarak kaç haftalıksın alttan duyulabilir mi acaba bu haftalardaKizlar doktordan geldim. Kesemiz olusmus yerli yerinde. Dis gebelik falan yok. Suanlik normal cok sukur. Haftaya cagirdi kalp atisi icin.. Oglumun bana vurmasini ve kucaga almami sordum. Cok dikkat et dedi. Asla karnina darbe almamaya calis kucak olayinida 20.haftaya kadar bitir dedi..
Benim burda sorduğum belirti adet Günü'nde adet belirtisi varmıydı demek istedim canım.benimde baş dönmem Göğüs ucu koyulaşması akıntı arada bir bulantı var ama bunlar hamilelik belirtisibende 28 gunde bir oluyordum. 28. Gun meraktan test yaptim aninda cift cizgi belirdi. Ama hic belirti falan yoktu. Sadece gogsumde sut iniyo gibi agri oluyodu. Sıkıncada sut geldi. Test sonucundan sonra ertesi gun kasik agrilari karin agrisi bas donmesi goz kararmasi basladi.
ya bilemiyorum gop medical bana ticarethane gibi geliyor. Nedense suslu puslu otel havasinda bi hastane yapmislar ama guven vermiyor... Daha once sultanciftligindeydi oradan tasindilar. Kadin dogumdan kimse memnun degildi. Simdi kadroyu baya bi yenilemisler ama yinede birseyler eksik.. Gecen yil arkadasim 8 haftalik bebegini kaybetti. 3 gunde bir dr. Gidiyordu oraya. Ama dr 8. Haftada bebek 2 haftadir hic gelismemis kalbi atmiyor dedi aldilar.. Devamli kontrolde olan hastanin 2 haftadir geloeyen bebegini fark etmediniz mii.. Ama whatsup nosu vermekle 24 saat yazabilirsiniz demekle olmuyor iste..
5+3 cnm .. Alttan muayene teklif bile etmedi dr. Direk haftaya gel dedi.Kuzum tam olarak kaç haftalıksın alttan duyulabilir mi acaba bu haftalarda
evet vardi sanki adet olacakmisim gibi kasiklarimda sizi oluyordu. Ara ara bazen hala ediyor hatta..Benim burda sorduğum belirti adet Günü'nde adet belirtisi varmıydı demek istedim canım.benimde baş dönmem Göğüs ucu koyulaşması akıntı arada bir bulantı var ama bunlar hamilelik belirtisi
Canım adet tarihime göre 5+2 de çağırdı beni tüp bebek merkezi. Kalp atışı için alttan duyulur dediler.ama transfer tarihine göre 6+2 oluyor .o sebepten 5+2 de duyulur mu alttan demek istedim5+3 cnm .. Alttan muayene teklif bile etmedi dr. Direk haftaya gel dedi.
evet vardi sanki adet olacakmisim gibi kasiklarimda sizi oluyordu. Ara ara bazen hala ediyor hatta..
İnsAllah görürsün canım bizi de haberdar et lütfen bende çarşamba günü gideceğim İnsAllah. Benimde bugün arada bir bulanıyor midem bazen de başım dönüyor. Ama bebislerimiz iyi sağlıklı olsun da gerisi önemli degilYarin kalp atisi ivin gidicem 6+4 oluyo yarin... Kese ve yolk kesesi gordu bebis gorunmedi daha belki bu sefer gorur duyarim... Midem 3 gundur fena bulandikca limon yiyorum insallah zarari yoktur buzdolabini acamiyorum
Ben 5+3 te gittim kalp atisini duyamadi alttanCanım adet tarihime göre 5+2 de çağırdı beni tüp bebek merkezi. Kalp atışı için alttan duyulur dediler.ama transfer tarihine göre 6+2 oluyor .o sebepten 5+2 de duyulur mu alttan demek istedim
hic bilemiyorum. Hamilelik suresince hic alttan muayene olmadim. Zorunlu olmadikcada tercih etmeyecegim. Kizani fazla pirkalamaaaa gerek yok..Canım adet tarihime göre 5+2 de çağırdı beni tüp bebek merkezi. Kalp atışı için alttan duyulur dediler.ama transfer tarihine göre 6+2 oluyor .o sebepten 5+2 de duyulur mu alttan demek istedim
Tekrar ne zaman a çağır dı canım seniBen 5+3 te gittim kalp atisini duyamadi alttan
ben 6 ay su içemedim o duyguyu iyi bilirim ama rabbime çok şükür bana ayranı sevdirdi sadece onu içebildim birine sudan tiksindim diyince şaşırıyordu :)Su içtikten sonra midem bulanıyor buda bugün başladıbu sıcakta oğlanı aşıya götürdüm yavrum çok ağladı bende öldüm sıcaktan yol üstü a101e girip serinledim ayyy ne güzeldi
Ayyy canım âlemsinSu içtikten sonra midem bulanıyor buda bugün başladıbu sıcakta oğlanı aşıya götürdüm yavrum çok ağladı bende öldüm sıcaktan yol üstü a101e girip serinledim ayyy ne güzeldi
Evet insan tuhaf tuhaf şeylerden tiksiniyor hamileyken.ben 6 ay su içemedim o duyguyu iyi bilirim ama rabbime çok şükür bana ayranı sevdirdi sadece onu içebildim birine sudan tiksindim diyince şaşırıyordu :)