2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
İnşallah canım midem bulanacak mutfağa giremem
Oy kuzum çok küçük müş sağlık olsun Allah yardımcımız olur elbette inşaallah
Hayatta napacam ne yedirecem nasıl karnını doyurcam yaa ilkinde ayağa zor kalkıyordum sence bakabilir miyim. Kaynanamın gelmesini istemiyorum

Ankara'da olan var mı?

Benim ki 30 aylık beter çağında :)laf anlamıyor başım Dönüyor bittim ben ama yinede çok mutluyum kalp atışını duyarsam dahada mutlu olacam sen gittin mı canım Dr a

Gitmedim canım 1 2 hafta sonra giderim. Benimki 12 aylık

sizinkiler küçükmüş benim danam kasımda 4 ü bitirecek inşallah çalışınca anca cesaret ettim ilk hamileliğimde 2 yaşına gelmeden 2. yi yaparım diyordum 4 oldu anca kendimi topladım :)

sizinkiler küçükmüş benim danam kasımda 4 ü bitirecek inşallah çalışınca anca cesaret ettim ilk hamileliğimde 2 yaşına gelmeden 2. yi yaparım diyordum 4 oldu anca kendimi topladım :)
Herşey nasip kısmet canım hayırlısı böyleymiş bende doğumdan sonra hiç korunmadım nasip bu aya oldu

İnşallah canım midem bulanacak mutfağa giremem

Hayatta napacam ne yedirecem nasıl karnını doyurcam yaa ilkinde ayağa zor kalkıyordum sence bakabilir miyim. Kaynanamın gelmesini istemiyorum
ben 6 ay yataktan kalkamadım serumla geçti 9 ay kusmalarım devam etti ilk 6 ay 13 kilo vermiştim hep o yüzden korktum kızıma bakamam üzülür beni o halde görse diye napalım rabim onların hayrına belki güç verir ilki gibi kötü olmayız bellimi olur ::)

Ankara'daki kizlar sakin ama sakin Koru Hastanesine gitmeyin. Gecenlerde orda dogum sirasinda skandal yasanmisti butun gazetelerde yazdi. Allah korusun

Ankara'daki kizlar sakin ama sakin Koru Hastanesine gitmeyin. Gecenlerde orda dogum sirasinda skandal yasanmisti butun gazetelerde yazdi. Allah korusun
nolmuş hiç duymadım ben ilk çocukta koruya gittim düşüncesiz bir doktora geldi çocuk gibi beni azarlamıştı(çok kilolu hamile kalmıştım nasl kiloma dikkat etmemişim diye kalmayanı söylemişti) günlerce ağlamıştım ondan sonrada oraya gitmedim :)

Çalışan anneye zor canım bence iyi yapmışsın
bi yandan deli gibi çocuk isteyip bi yandan deli gibi korktum durdum en sonunda korkunun ecele faydası yok dedim kızım durup durup anne ne zaman kardeşim olcak diye sorup duruyrdu 5 aydır korunmuyorduk kısmet bu ayaymış hoş kan testi yapmadan kesin konuşmakta istemiyorum yarın sabah yaptıracam hayırlısıyla bakalım

Hepsi farklı oluyor canım gebeliklerin inş okadar kötü geçirmezsin. Benim bulantilar çok erken başladı bu sefer inş ilerleyen haftalarda dahada siddetlenmez. Tüm gün süren mide bulantim var akşamüstü hafifliyor. Bide kendi ter korkundan tiksindim. Banyodan çıktıktan bir saat sonra tenimin kokusu aşırı rahatsız ediyor

:) aynı ben kendi kokumdan tiksindim eşimi 2 metre dan yakına yaklaştırmadım hiç sorma iki kardeşe dönmüştük 9 ay :):) bende ilkte kaçıncı haftada başladı bulantım hayırlayamadım bayrama mersine annemlerin yanına gidecektik bulantı başlarsa hiiç gidemem şuan 4 hafta 3 gün gözüküyor bayrama 6-7 haftalık olacak :S zaman göstercek bakalım.seninde bulantın şiddetlenmez inşallah çok kısa sürer

İnş canım hepimiz rahat bir gebelik geciririz.

Aile bebek paketi almis herseyin parasini onceden vermis. Dogum zamani sancilanip hastaneye gitmisler ama hastanede doktor yokmus. Kendi doktoru gelicem gelicem demis gelmemis. Tam 3 saat hic bir kadin dogumcu bulunamamis. Anneyi oyalamak icin hemsireler epidural vermis (aneztezist bile degil), epiduralin etkisi gecince tekrar bir doz daha vermisler. O sirada bir doktor gelmis ama kayit disiymis kacak calisiyomus hastanede. O kizmis bagirmis hemsirelere bu kadar agir epidural verilir mi diye. Bebek tam 5 saat susuz kalmis. Neyse gun sonunda zorlukla bebek dogmus ama ölü olarak, kalp masajlariyla yasatmislar ama beyninde hasar meydana gelmis, su an bebek bir kac aylik yasiyor ama beynindeki hasarlar yuzunden felcliymis ve ömrü de uzun sürmez diyorlar. Cok cok uzuldum okuyunca Allah korusun butun bebekleri

Bugun olmam gerekiyo.sanci var iki gundurlu ama gelen giden yok. Su gibi akıntım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…