2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Hangi doktora ve hastNeye gitmeyi düşünüyorsunuz acaba?
Yeni taşındım buraya 1 sene önce doğum yaptım siirtte bursaya taşındık 16 günlükken Dr. Gönül doyran hanıma gittim çok memnun kaldım güzel ilgilendi şimdi o doktor özel esentepe hastanesindeymiş oraya gidecem doğumu İstanbul emsey de yapmayı düşünüyorum.

Emsey güzel hastane canım bana çok yakın . çok pahalı olduğu için özel sigortasız altından kalkamam diye ben gitmiyorum. Gidenler memnun ama

merhaba bende aranıza katılayım daha kan değerime baktırmadım 14 temmuz sat idi cuma günü bat tı dün gebelik testi yaptım ikinci çizgiyi gördüm yarında kan verecem bütün değerlerime bakıcam bakalım .ankaradayım allah nasip ederse 2. çocuğum olacak rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah

Hoşgeldin canım allah hayırlı etsin inşallah

Evimi süpürdüm savaşa mı katıldım belli değil ya. terden öldüm resmen oğlumda sağolsun süpürge meraklısı açıyor kapatıyor iyice gerildim.

Sıcaklar bitse rahat ederdik o ter olayını hiç söyleme ölüyorum
Çok şükür kış hamileliği geçircez çok şanslıyız aslında. Oğlumda yaz hamileliği geçirdim bide siirtteydim 50 derecede doğum yaptım bide bana sorun. Çocuk sıcaktan mahvoldu. Allaha şükür bu ilkbahar bebişi :)

Oğlumu da kışın doğurdum kış hamileliği çok güzel Allah tamamına erdirsin cümlemizin kini canım benim baş ağrım ve baş dönmelerim çoğaldı bu gün fenayım haftayada bulantılar başlarsa cümbüşe bak sen bizim evde

ayyyy o cümbüş bizim eve gelmesin naparım ben. Valla çocuk mahvolur şimdilik bişey yok ama az kaldı gelecek biliyorum.

sağol 7. haftadaysan kalp atışını duymuşsundur herhalde demi :)
Ben daha gitmedim doktora canım 8.haftada gidecem inşallah şimdi giderim doktor der kese var bebek yok kalp atışı yok haftaya gel valla hiç giremem o strese en iyisi biraz daha beklemek aslında gitmek görmek çok istiyorum çok heyecanlıyım zor duruyorum ama beklemem lazım

ayyyy o cümbüş bizim eve gelmesin naparım ben. Valla çocuk mahvolur şimdilik bişey yok ama az kaldı gelecek biliyorum.
Benim ki 30 aylık beter çağında :)laf anlamıyor başım Dönüyor bittim ben ama yinede çok mutluyum kalp atışını duyarsam dahada mutlu olacam sen gittin mı canım Dr a

ben 6 da duyluyo diye hatırlıyordum bak emin olamadım birden :) rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah hep güzel haberler paylaşırız buradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…