- 30 Kasım 2016
- 1.723
- 1.204
Dün 6+3 du gittim gözükmedi çarşamba günü çağırdı. Herkesin değişiyor canım beta hcg hormonuna goreKalp atışı ve kese için ne zaman çağırdı canım ben kalp atışı olacağı hafta gitmek istiyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün 6+3 du gittim gözükmedi çarşamba günü çağırdı. Herkesin değişiyor canım beta hcg hormonuna goreKalp atışı ve kese için ne zaman çağırdı canım ben kalp atışı olacağı hafta gitmek istiyorum da
Ben de hep normal istemistim ama bebegimin kalp atislari cok dustugu icin acil sezaryene aldilarAy ne güzel benim doğumda kesi falan olmadı tamamen doğal ben istemedim kesmelerini. Bende videoya çektirmiştim ama silindi çok üzüldüm
Mıde bulantınız felan oluyormu :) benm yok dıe sevınıyorum ama sevınmek ıcın erkenmı acaba
ayyy bilemiyorrrrumm. Gece su icmeye bi uyandim icim karman corman olmus midem agzimda.. Bugunde canim birsey istemiyor. Ama yinede dunyalari yiyorum.. Sanirim 10 15 gune baslayacak. Cok korkuyorum cook.kızlar benım 2 gündr acaip midem bulanıyor
ben 28. Gun idrar testinde ogrendim. 32 de kan verdim 525 cikti. ..selam.kizlar .hamilelr tebrik ediyorum.darisi basimiza.bata 10.11gun var ..hamileliyinizi idrar testinde ne zaman oyrendiniz?1kizim var 24aylik.kardesi olsun cok istiyoruz
Maşallah canım hayırlı olsun :)Arkadaşlarr ben de 2018 nisan annesiyim. Bebeğim 4 haftalık oldu bugün.
Maşallah canım hayırlı olsun :)Arkadaşlarr ben de 2018 nisan annesiyim. Bebeğim 4 haftalık oldu bugün.
Ben ilk gebelikte 3 ayda 8 kilo verdim ayağa kalakmıyordum kimse de yoktu gurbet elde. Eşimde bazen göreve gidiyordu günlerdir aç susuz ev berbat mutfağa giremiyordum çok kötüydü bundada öyle olacak diye çok korkuyorum bu kez kaynanam gil yakın ama yardımı dokunmaz gelmese daha iyi.ayyy bilemiyorrrrumm. Gece su icmeye bi uyandim icim karman corman olmus midem agzimda.. Bugunde canim birsey istemiyor. Ama yinede dunyalari yiyorum.. Sanirim 10 15 gune baslayacak. Cok korkuyorum cook.
ben 28. Gun idrar testinde ogrendim. 32 de kan verdim 525 cikti. ..
İnşallah canımTeşekkür ederim canım. Senin de hayırlı olsun. :) Umarım bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Benimkinin tathmini doğum tarihi de 21.04.2018 :)
Insallah canim pazartesi gitcm doktorumaİçim rahatladı inan ki inşallah hepimz güzel haberler verirz
Anladım canım sağol inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimiziDün 6+3 du gittim gözükmedi çarşamba günü çağırdı. Herkesin değişiyor canım beta hcg hormonuna gore
Benim de bu aralar göğsüm çok hassas bende yatamıyorum.Benimde istah pek yok bungunlerde ilk gebeligimde de boyleydim ilk 3 ay 4-5 kilo vermistim bide bi iki gundur gogsum cok hassas yuzustu yatamiyorm artik
Ilk goguslerim buyur zatenBenim de bu aralar göğsüm çok hassas bende yatamıyorum.
Amin canım benim aminn..Anladım canım sağol inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi
benim ilk gebeligimde 7 ile 13. Haftalar arasi odada cekyatta yattim. Yatagim bi garip kokuyo gibi geliyodu. Mutfagi bildigin kullanima kapadik. Ne cektim bi ben bilirim. Annem yakinimda ama pek faydasi olmuyor. Simdi sadece oglumu idare etse yeter.. Bi de okullarda acilacak . Ogretmenim ben. Nasil olcak bilmiyorumBen ilk gebelikte 3 ayda 8 kilo verdim ayağa kalakmıyordum kimse de yoktu gurbet elde. Eşimde bazen göreve gidiyordu günlerdir aç susuz ev berbat mutfağa giremiyordum çok kötüydü bundada öyle olacak diye çok korkuyorum bu kez kaynanam gil yakın ama yardımı dokunmaz gelmese daha iyi.
Ben 5 ay bulanti cekmistim yaaa dua ediuorum allahim bulantisiz bi hamilelik gecitirim ins diye.benim ilk gebeligimde 7 ile 13. Haftalar arasi odada cekyatta yattim. Yatagim bi garip kokuyo gibi geliyodu. Mutfagi bildigin kullanima kapadik. Ne cektim bi ben bilirim. Annem yakinimda ama pek faydasi olmuyor. Simdi sadece oglumu idare etse yeter.. Bi de okullarda acilacak . Ogretmenim ben. Nasil olcak bilmiyorum