- 26 Mayıs 2015
- 60
- 28
kaç haftalık hamilesin canım doktora gittin miTabikide bence herşey normal. Bende de ara ara oluyor. Hem senin daha yeni daha çok ağrı olması normal
Doğrudur canım. Doğumdan sonra da aşı olmadım özel hastanede yaptım.Ben yaptirmadim ilk hamileligimde asi. Doktorum dogum ozelde olacaksa tetenoz asisi da gereksiz dedi.
Yok canim benim hic bir arkadasim asi olmadi. Doktorum da gereksiz dedi. O asi yapacagin dogum steril bir ortamda degilse gerekiyormus, makastan fln tetenoz kaparsin diye. Ozel hastaneler zaten steril. Devlet bile steril aslinda. Ben saglik ocagina hic gitmedim ilk hamileligimde. Hemsire arada bir arayip bebegin gelisimini sordu not etti o kadar.Bilmiyorum ki canım beni sağlık ocağı hep çağırmıştı hatta gitmemiştim çok aramıştı gel aşı olman lazım diye. Diğer arkadaşlarım da hep olmuştu.
6 haftalık canım. Evet gittimkaç haftalık hamilesin canım doktora gittin mi
Erken cnmMıde bulantınız felan oluyormu :) benm yok dıe sevınıyorum ama sevınmek ıcın erkenmı acaba
Tetanos asisi o.Canım hamile olduğunu öğrenince sağlık ocağına gidip kayıt yaptırman gerek aşı günü geldiğinde onlar seni çağırıyor ne aşısı bilmiyorum unuttum valla 1 sene geçti aradan ama 5.ayda falan başlıyor.
Şaşırdım. Ne makası kız:)))Yok canim benim hic bir arkadasim asi olmadi. Doktorum da gereksiz dedi. O asi yapacagin dogum steril bir ortamda degilse gerekiyormus, makastan fln tetenoz kaparsin diye. Ozel hastaneler zaten steril. Devlet bile steril aslinda. Ben saglik ocagina hic gitmedim ilk hamileligimde. Hemsire arada bir arayip bebegin gelisimini sordu not etti o kadar.
Evet evet oTetanos asisi o.
Adet olacağım gün idrar testi yaptım çok silikti akşamında kan verdim 95.31 çıktı pozitif bu şekilde öğrendimselam.kizlar .hamilelr tebrik ediyorum.darisi basimiza.bata 10.11gun var ..hamileliyinizi idrar testinde ne zaman oyrendiniz?1kizim var 24aylik.kardesi olsun cok istiyoruz
darisi basimiza insallah) peki adetten.once belirtilerin varmiydi?Adet olacağım gün idrar testi yaptım çok silikti akşamında kan verdim 95.31 çıktı pozitif bu şekilde öğrendim
İste dogumda sezaryende makas vs kullaniliyor. Normal dogumda da makasla kesmeleri gerekebiliyor bazen. Eger o aletler yeterince steril degilse anne tetanoz kapabiliyor ve cok tehlikeli oluyormus. Ama gunumuzde hastanelerin cogu steril oldugundan doktorum asiya hic gerek yok dedi. Benim sezaryen sirasinda esimin giydigi ameliyat onlugu aletlerin durdugu masanin ortusune degdi diye aninda yeni alet seti getirdiler, o derece dikkatliydiler sterilasyona. Esim video cekiyodu da :)Şaşırdım. Ne makası kız:)))
Hay maşallah subanallahÜzüldüm canım. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim ikinci olacak diğeri 1 yaşında şuan uyuyor :)
Hassas testler regl olmadan 4 gun once bile gebeligi soyluyor canim.selam.kizlar .hamilelr tebrik ediyorum.darisi basimiza.bata 10.11gun var ..hamileliyinizi idrar testinde ne zaman oyrendiniz?1kizim var 24aylik.kardesi olsun cok istiyoruz
Hay maşallah subanallah
Ay ne güzel benim doğumda kesi falan olmadı tamamen doğal ben istemedim kesmelerini. Bende videoya çektirmiştim ama silindiİste dogumda sezaryende makas vs kullaniliyor. Normal dogumda da makasla kesmeleri gerekebiliyor bazen. Eger o aletler yeterince steril degilse anne tetanoz kapabiliyor ve cok tehlikeli oluyormus. Ama gunumuzde hastanelerin cogu steril oldugundan doktorum asiya hic gerek yok dedi. Benim sezaryen sirasinda esimin giydigi ameliyat onlugu aletlerin durdugu masanin ortusune degdi diye aninda yeni alet seti getirdiler, o derece dikkatliydiler sterilasyona. Esim video cekiyodu da :)
Ay ne güzel benim doğumda kesi falan olmadı tamamen doğal ben istemedim kesmelerini. Bende videoya çektirmiştim ama silindiİste dogumda sezaryende makas vs kullaniliyor. Normal dogumda da makasla kesmeleri gerekebiliyor bazen. Eger o aletler yeterince steril degilse anne tetanoz kapabiliyor ve cok tehlikeli oluyormus. Ama gunumuzde hastanelerin cogu steril oldugundan doktorum asiya hic gerek yok dedi. Benim sezaryen sirasinda esimin giydigi ameliyat onlugu aletlerin durdugu masanin ortusune degdi diye aninda yeni alet seti getirdiler, o derece dikkatliydiler sterilasyona. Esim video cekiyodu da :)
Bebegin kafasi cok buyukse kesmeleri daha iyiymis, duzgunce dikiyolarmis sonra, aksi takdirde iyilesmesi zor cok kotu yirtiklar olabiliyormus. İyi ki sende hic sorun olmamis Uzulme insallah bu seferkinde cekersiniz videoyaAy ne güzel benim doğumda kesi falan olmadı tamamen doğal ben istemedim kesmelerini. Bende videoya çektirmiştim ama silindiçok üzüldüm