2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Bilmiyorum ki canım beni sağlık ocağı hep çağırmıştı hatta gitmemiştim çok aramıştı gel aşı olman lazım diye. Diğer arkadaşlarım da hep olmuştu.
Yok canim benim hic bir arkadasim asi olmadi. Doktorum da gereksiz dedi. O asi yapacagin dogum steril bir ortamda degilse gerekiyormus, makastan fln tetenoz kaparsin diye. Ozel hastaneler zaten steril. Devlet bile steril aslinda. Ben saglik ocagina hic gitmedim ilk hamileligimde. Hemsire arada bir arayip bebegin gelisimini sordu not etti o kadar.

Şaşırdım. Ne makası kız:)))

selam.kizlar .hamilelr tebrik ediyorum.darisi basimiza.bata 10.11gun var ..hamileliyinizi idrar testinde ne zaman oyrendiniz?1kizim var 24aylik.kardesi olsun cok istiyoruz

bide agri var karnimda 2.3gundur gecmeyen.regl agrisi olamaz regle cok var.ovulasyonda gecti.gebelik belirtisi olabilirmi?belirtilerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Kalp atışı ve kese için ne zaman çağırdı canım ben kalp atışı olacağı hafta gitmek istiyorum da

Şaşırdım. Ne makası kız:)))
İste dogumda sezaryende makas vs kullaniliyor. Normal dogumda da makasla kesmeleri gerekebiliyor bazen. Eger o aletler yeterince steril degilse anne tetanoz kapabiliyor ve cok tehlikeli oluyormus. Ama gunumuzde hastanelerin cogu steril oldugundan doktorum asiya hic gerek yok dedi. Benim sezaryen sirasinda esimin giydigi ameliyat onlugu aletlerin durdugu masanin ortusune degdi diye aninda yeni alet seti getirdiler, o derece dikkatliydiler sterilasyona. Esim video cekiyodu da :)

Ay ne güzel benim doğumda kesi falan olmadı tamamen doğal ben istemedim kesmelerini. Bende videoya çektirmiştim ama silindi çok üzüldüm

Ay ne güzel benim doğumda kesi falan olmadı tamamen doğal ben istemedim kesmelerini. Bende videoya çektirmiştim ama silindi çok üzüldüm

Bebegin kafasi cok buyukse kesmeleri daha iyiymis, duzgunce dikiyolarmis sonra, aksi takdirde iyilesmesi zor cok kotu yirtiklar olabiliyormus. İyi ki sende hic sorun olmamis Uzulme insallah bu seferkinde cekersiniz videoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…