Bende aynı şeyi düşündüm biliyor musun :)Hanımlar 2 tane mi 2018 Nisan anneleri sayfası var ben bu sayfayı yeni gördüm
uzulmek ben de istemiyorum ama iste baska birsey dusunemez oldum, isin kotusu aksam bir dugune gitmem lazim ve hic icimden gelmiyor, poffff...Sakin korkma ,üzülme .. Bol bol dua et canım . İçini ferah tut. Bende senin için çok çok dua edecegim
Ne aşısı canım o? Ben daha doktora bile gitmedim kısmetse bu salı ilk kontrolüm olacakEvet canım aşı falan olmamız lazım ama hemen değil 5. Ayda başlıyor Du aşılar yanlış hatırlamıyorsam bebeğin hareketlerini ilk hissettiğimiz zamandı ilk hamilelikte öyle dedi bana sağlık ocağı
Asıl sayfa burası galiba :)Bende aynı şeyi düşündüm biliyor musun :)
Canım hamile olduğunu öğrenince sağlık ocağına gidip kayıt yaptırman gerek aşı günü geldiğinde onlar seni çağırıyor ne aşısı bilmiyorum unuttum valla 1 sene geçti aradan ama 5.ayda falan başlıyor.Ne aşısı canım o? Ben daha doktora bile gitmedim kısmetse bu salı ilk kontrolüm olacak
Aynen bende bakıyorum ediyorum hareket yokAsıl sayfa burası galiba :)
Benim bildiği o Doğumdan sonra bebek için canım. Bebeklerin olmaları gereken aşılar var arayıp hatırlatma yapıyorlar vs kaydını yaptırman gerekiyor mutlaka sağlık ocağınaCanım hamile olduğunu öğrenince sağlık ocağına gidip kayıt yaptırman gerek aşı günü geldiğinde onlar seni çağırıyor ne aşısı bilmiyorum unuttum valla 1 sene geçti aradan ama 5.ayda falan başlıyor.
Amin inşallah canım sağ salim kulaklarımıza alalım :) ilk bebiş miAynen bende bakıyorum ediyorum hareket yokburayı kaynatalım biraz yahu. Benim 4+3 çok çok Yen'i. Rabbim hepimizin hamileleiğini sağlıkla, mutlulukta tamamına erdirsin
Doğarsa ilk olacak. Ama benim daha önce düştüğüm var. 8. Hafta içine girdiğimizde bebeklerimin kalbi durdu aldılar. İkizdi hemde Allah buna ömür versinAmin inşallah canım sağ salim kulaklarımıza alalım :) ilk bebiş mi
Canım acile gitsem beklemek yerine. İyi olur kafam dağılır git düğüne hiç dusunememeye calisuzulmek ben de istemiyorum ama iste baska birsey dusunemez oldum, isin kotusu aksam bir dugune gitmem lazim ve hic icimden gelmiyor, poffff...
Üzüldüm canım. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah benim ikinci olacak diğeri 1 yaşında şuan uyuyor :)Doğarsa ilk olacak. Ama benim daha önce düştüğüm var. 8. Hafta içine girdiğimizde bebeklerimin kalbi durdu aldılar. İkizdi hemde Allah buna ömür versin
Merhaba arkadaşlar bende adetim 4 gün geçti test yaptım pozitif çıktı daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım pazartesi kan testi yaptıracağım karnım da ve kasıklarımda batma oluyor adet sancısı gibi ara ara dan com oluyor sizce normal mi sizde de böyle durumlar oluyormu
E tabiiki alttan bakacak canim ne var bunda? Benimki de oyle yapmisti kalp atisinda ilk hamileligimde. Daha net sonuc goruyorlar. Gayet normal bisiAy kızlar duysam derin bir oh çekecemde işte stres yapıyorum o zamana kadar.nide benim Dr alttan muyane ediyor kalp atışında küçük diye .diğer gebeliklerim de de öyle yaptı
Tabikide bence herşey normal. Bende de ara ara oluyor. Hem senin daha yeni daha çok ağrı olması normalMerhaba arkadaşlar bende adetim 4 gün geçti test yaptım pozitif çıktı daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım pazartesi kan testi yaptıracağım karnım da ve kasıklarımda batma oluyor adet sancısı gibi ara ara dan com oluyor sizce normal mi sizde de böyle durumlar oluyormu
Asi fln sadece devletin yaptigi seyler gerek yok aslinda. Ozel hastaneler yapmiyorEvet canım aşı falan olmamız lazım ama hemen değil 5. Ayda başlıyor Du aşılar yanlış hatırlamıyorsam bebeğin hareketlerini ilk hissettiğimiz zamandı ilk hamilelikte öyle dedi bana sağlık ocağı
Ben yaptirmadim ilk hamileligimde asi. Doktorum dogum ozelde olacaksa tetenoz asisi da gereksiz dedi.Canım hamile olduğunu öğrenince sağlık ocağına gidip kayıt yaptırman gerek aşı günü geldiğinde onlar seni çağırıyor ne aşısı bilmiyorum unuttum valla 1 sene geçti aradan ama 5.ayda falan başlıyor.
Bilmiyorum ki canım beni sağlık ocağı hep çağırmıştı hatta gitmemiştim çok aramıştı gel aşı olman lazım diye. Diğer arkadaşlarım da hep olmuştu.Asi fln sadece devletin yaptigi seyler gerek yok aslinda. Ozel hastaneler yapmiyor