2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Ne aşısı canım o? Ben daha doktora bile gitmedim kısmetse bu salı ilk kontrolüm olacak

Ne aşısı canım o? Ben daha doktora bile gitmedim kısmetse bu salı ilk kontrolüm olacak
Canım hamile olduğunu öğrenince sağlık ocağına gidip kayıt yaptırman gerek aşı günü geldiğinde onlar seni çağırıyor ne aşısı bilmiyorum unuttum valla 1 sene geçti aradan ama 5.ayda falan başlıyor.

Benim bildiği o Doğumdan sonra bebek için canım. Bebeklerin olmaları gereken aşılar var arayıp hatırlatma yapıyorlar vs kaydını yaptırman gerekiyor mutlaka sağlık ocağına

Merhaba arkadaşlar bende adetim 4 gün geçti test yaptım pozitif çıktı daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım pazartesi kan testi yaptıracağım karnım da ve kasıklarımda batma oluyor adet sancısı gibi ara ara dan com oluyor sizce normal mi sizde de böyle durumlar oluyormu

Pazartesiyi bekleme bence git yaptir.

Ay kızlar duysam derin bir oh çekecemde işte stres yapıyorum o zamana kadar.nide benim Dr alttan muyane ediyor kalp atışında küçük diye .diğer gebeliklerim de de öyle yaptı
E tabiiki alttan bakacak canim ne var bunda? Benimki de oyle yapmisti kalp atisinda ilk hamileligimde. Daha net sonuc goruyorlar. Gayet normal bisi

Tabikide bence herşey normal. Bende de ara ara oluyor. Hem senin daha yeni daha çok ağrı olması normal

Alttan muayene asla izin vermem ya acelesi yok ya şuan hiç gitmedim doktora kan testi yaptırdım acilde öyle öğrendim 2 3 hafta sonra giderim anca duyulur kalp atışı.

Asi fln sadece devletin yaptigi seyler gerek yok aslinda. Ozel hastaneler yapmiyor

Ben yaptirmadim ilk hamileligimde asi. Doktorum dogum ozelde olacaksa tetenoz asisi da gereksiz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…