- 12 Temmuz 2006
- 178
- 212
Peki 2016 nisan annelerine takıldınmı hiç...ssenindee nickin değişti galiba...Bende 2016 Mayıs annelerindendim tabi oğlum on gün erken davraninca nisanda doğdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki 2016 nisan annelerine takıldınmı hiç...ssenindee nickin değişti galiba...Bende 2016 Mayıs annelerindendim tabi oğlum on gün erken davraninca nisanda doğdu
İns canım rabbim gönlüne göre versinÖyle işte benimde gebelik şüphem vardı bakıyodum seni gördüm bi selam veriyim dedim kısmet olursa burdayım bende....
ben de hergün test yapıyorum ama yok iki kere kan testi yaptım yok 2 gün var regle inşallah ikimiz de olmayız ama bana sen hamilesin gibi geldi inşallah öyledirBiraz daha bekleyeceğim. Regl oluyorum sandım ama o da durdu. Anlam veremedim.
İçim rahatladı inan ki inşallah hepimz güzel haberler verirzNormal canim 3 gun once 1080 cikmisti iki gunde bir katliyor super sevindim hadi darisi kese ve kalp atislarini gormeyee
23 ağustos kalp ve kese için4+1 olmasi lazim. Doktor ne zaman cagirmisti seni?
Çok az kalmış hayırlısıyla duy, gör23 ağustos kalp ve kese için
Tamam oyleyse cok mantikliymis gec tarih vermesi. İnsallah kalp atisini da gorup derin bi oh cekersin:)23 ağustos kalp ve kese için
Ayy inşallah. Ikimiz de hamileyizdir umarım. Evet 2 gun kaldı. Merakla bekliyorum. Salı tekrar test yapicam. Tabi regl olmazsamben de hergün test yapıyorum ama yok iki kere kan testi yaptım yok 2 gün var regle inşallah ikimiz de olmayız ama bana sen hamilesin gibi geldi inşallah öyledir
Transfer yokki normal gebelikTebrik ederim. Transferin kaçıncı günü
Ooo başlamış desene senin belirtiler :) bende hala kaşık ağrısı var ve hafif göğüs ucu acıması şimdilik iyiyiz çok şükürGunayfin aşırı bas dönmeleriyle:) wcye zor gittim yahu
Evet canım malesef bende farkettimKızlar sayfa çok durgun değil mi ya kimsecikler yok yoksa 2018 Nisan annesi azmı olacak kalabalık olsaydık güzel olurdu
İnsAllah canım . İnanın bana rahatlıyorum buraya yazınca . Sen nasılsın nasıl gidiyor bakalımİnşallah artar sayımız hamileler çoğalır. Sayfa güzelleşir :)
Aynen bende rahatlıyorum iyi geliyor. Şimdilik herşey güzel gidiyor bi sıkıntı yok şükür Sadece oğlum sürekli beni istiyor kucağımı istiyor o biraz yoruyor. Yemeklerde de sıkıntı yok yapıp yiyebiliyorum ama 2 haftaya kalmaz başlar mide bulantım. senin ilk bebek miİnsAllah canım . İnanın bana rahatlıyorum buraya yazınca . Sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım