2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Herkese merhaba canlar gecen hafta pazar aksami beta 24 tu insallah nisan annesiyim.

3 tane dusugum var hic bebegim yok henuz. Sali gunu intralipid serum ve lenfosid asisi yaptilar. Insallah faydasi olur. Kan pihtilasmasi icin de cleaxane igne kullaniyorum. Bu aksam tekar kan verecem insallah artmistir :KK66:

Ay kızlar duysam derin bir oh çekecemde işte stres yapıyorum o zamana kadar.nide benim Dr alttan muyane ediyor kalp atışında küçük diye .diğer gebeliklerim de de öyle yaptı

ben de hergün test yapıyorum ama yok iki kere kan testi yaptım yok 2 gün var regle inşallah ikimiz de olmayız ama bana sen hamilesin gibi geldi inşallah öyledir
Ayy inşallah. Ikimiz de hamileyizdir umarım. Evet 2 gun kaldı. Merakla bekliyorum. Salı tekrar test yapicam. Tabi regl olmazsam

Kızlar sayfa çok durgun değil mi ya kimsecikler yok yoksa 2018 Nisan annesi azmı olacak :KK43: kalabalık olsaydık güzel olurdu

hanimefendiler sizlerin hcg degeriyle beraber progesteron degerine bakildi mi? hc degeri surekli iki katina cikmayan var mi acaba?

İnsAllah canım . İnanın bana rahatlıyorum buraya yazınca . Sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım :emir_bebek::KK200:
Aynen bende rahatlıyorum iyi geliyor. Şimdilik herşey güzel gidiyor bi sıkıntı yok şükür Sadece oğlum sürekli beni istiyor kucağımı istiyor o biraz yoruyor. Yemeklerde de sıkıntı yok yapıp yiyebiliyorum ama 2 haftaya kalmaz başlar mide bulantım. :KK43: senin ilk bebek mi

X