2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba hamile olduğunu gebelik testi yaparakmi öğrendiniz?yoksa kan testi yaparakmi???

Kizlar dun doktora gittm kese gozukmedi henuz en son ayin 1 nde beta vermistim 18 cikmisti dun tekrar verdim 1080 cikti kese yi bebegi hatta kalp atisini duyana kadar icim rahat etmyck
Ben de bugün gittim keseyi gördü ama bebeği göremedi, dert ettim kendime . Bir hafta sonra tekrar gideceğim
canım kalp için erken ama belki vajinal bakacaksa belli olur, benim dr vajinali de teklif etti kalp atışı için ama ben beklemeyi tercih ettim.inşallah iyi yapmışımdır

Öğrenen herkese hayırlı olsun. Benim bata 5 gun kaldı. Birkaç gündür belim ağrıyor. kısa bir tatile çıkmıştık. Yoğunluktan mı belirti mi bilemedim. Akintim da var, sivilcelerim çıktı. Umarım bunlar belirtidir. Ay kendimi dinlenmekten fena oldum. Oğlumda hiç belirtim olmamıştı.

Olabilir canım belkide vajinal gözükür

Bende de bu anlattıkların var ve göğüs hassasiyeti var süt dolu sanki iki kere kan verdim adete 7 ve 6 gün kala sonuç aynı bebek bekledikçe belirtiler oluyor rahat olmak lazım yapamıyorum bende sen gibi dua ediyorum inşallah bunlar belirtidir diye yoksa da inşallah regl olayım beklemek zor

Gebelik testi çift çizgi çok net ve kıpkırmızı çıktı adetime 2 gün varken yapmıştım yarın kan için gideceğim
Canım benim adetim ince üstünden 4 gün geçti test yaptım cikmadi.kafam karıştı cuma tekrar bı test yapicam bakalım.duzenli adet gören biriyim hiç şaşmaz.hayirlisi inşallah.

Gebelik testi çift çizgi çok net ve kıpkırmızı çıktı adetime 2 gün varken yapmıştım yarın kan için gideceğim
Bide sen bilirsin ama bence kan testi için biraz daha bekle.pazartesiyi filan hem dahada büyümüş olur.ilk gebeligimde erken yaptirmistim acele Edip doktora gittiğimde tekrar kan vermek zorunda kalmıştım.bi tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…