Kişisel bilgilere tıkla aşağılara doğru in hamilelik takvimi yazıyo oraya tahmini doğum tarihini yazıyosnSağol canımda devamınıda anlatırmısın
Sağol canım tşkKişisel bilgilere tıkla aşağılara doğru in hamilelik takvimi yazıyo oraya tahmini doğum tarihini yazıyosn
Kese için çağırmştr büyük ihtimalle canmIyi gunler kizlar. Biseysormak istiyorum ctesi kan tahlili yaptirdim 92 hcg ptesi yaptirdim 350 hcg . ama doktora henuz gitmedim haftaya carsamba gel dedi. Kese gormek icin midir ki . bu arada bat dundu
Merhaba hamile olduğunu gebelik testi yaparakmi öğrendiniz?yoksa kan testi yaparakmi???İnşallah canım, ilk düşüğümden sonra içimde bir korku oluştu. Daha doktora gitmedim sürekli vajinal ultrason ile bakılıyor küçük diye. Bu bebeğim tutunsun bana ve sağlıkla kucağıma alayım, hayırlısı ile
Canım ben 20 yaşındayım 1 yaşında oğlum var ve gurbet eldeyim eşim polis görevlere gidiyor. Bazen tek kalıyorum evde onun için diyordu sakın yapma diye ama artık çok geçNiye kızdı ki
Hamdolsun canım.eeee Allah'ın izniyle artık yapalım mı şu hamilelik takvimini ne dersin
Yaptım bile hadi sende yapHamdolsun canım.eeee Allah'ın izniyle artık yapalım mı şu hamilelik takvimini ne dersin
Hayırlı olsun canım hadi bende yapim Allah tamamına erdirsin kuzum hepimizin kini inşaallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Aminnnnn inşallah canımHayırlı olsun canım hadi bende yapim Allah tamamına erdirsin kuzum hepimizin kini inşaallah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Gebelik testi çift çizgi çok net ve kıpkırmızı çıktı adetime 2 gün varken yapmıştım yarın kan için gideceğimMerhaba hamile olduğunu gebelik testi yaparakmi öğrendiniz?yoksa kan testi yaparakmi???
Ben de bugün gittim keseyi gördü ama bebeği göremedi, dert ettim kendime . Bir hafta sonra tekrar gideceğimKizlar dun doktora gittm kese gozukmedi henuz en son ayin 1 nde beta vermistim 18 cikmisti dun tekrar verdim 1080 cikti kese yi bebegi hatta kalp atisini duyana kadar icim rahat etmyck
canım kalp için erken ama belki vajinal bakacaksa belli olur, benim dr vajinali de teklif etti kalp atışı için ama ben beklemeyi tercih ettim.inşallah iyi yapmışımdırCanım hayırlı olsun bende tüp bebekle hamile olduğumu bu gün öğrendim şükür.ben 17 temmuzda adet oldum 28 temmuzda transfer yapıldı ve 23 Ağustos'ta kese ve kalp için çağırdı Dr.peki adet tarihime göre 5+2 oluyor nasıl duyacakki acaba kalp atışını erken değil mi
Olabilir canım belkide vajinal gözükürBen de bugün gittim keseyi gördü ama bebeği göremedi, dert ettim kendime . Bir hafta sonra tekrar gideceğim
canım kalp için erken ama belki vajinal bakacaksa belli olur, benim dr vajinali de teklif etti kalp atışı için ama ben beklemeyi tercih ettim.inşallah iyi yapmışımdır
Gözükür canım vajinalOlabilir canım belkide vajinal gözükür
Bende de bu anlattıkların var ve göğüs hassasiyeti var süt dolu sanki iki kere kan verdim adete 7 ve 6 gün kala sonuç aynı bebek bekledikçe belirtiler oluyor rahat olmak lazım yapamıyorum bende sen gibi dua ediyorum inşallah bunlar belirtidir diye yoksa da inşallah regl olayım beklemek zorÖğrenen herkese hayırlı olsun. Benim bata 5 gun kaldı. Birkaç gündür belim ağrıyor. kısa bir tatile çıkmıştık. Yoğunluktan mı belirti mi bilemedim. Akintim da var, sivilcelerim çıktı. Umarım bunlar belirtidir. Ay kendimi dinlenmekten fena oldum. Oğlumda hiç belirtim olmamıştı.
Canım benim adetim ince üstünden 4 gün geçti test yaptım cikmadi.kafam karıştı cuma tekrar bı test yapicam bakalım.duzenli adet gören biriyim hiç şaşmaz.hayirlisi inşallah.Gebelik testi çift çizgi çok net ve kıpkırmızı çıktı adetime 2 gün varken yapmıştım yarın kan için gideceğim
Bide sen bilirsin ama bence kan testi için biraz daha bekle.pazartesiyi filan hem dahada büyümüş olur.ilk gebeligimde erken yaptirmistim acele Edip doktora gittiğimde tekrar kan vermek zorunda kalmıştım.bi tavsiyeGebelik testi çift çizgi çok net ve kıpkırmızı çıktı adetime 2 gün varken yapmıştım yarın kan için gideceğim