- 2 Aralık 2016
- 389
- 322
- 31
Olsun bebişin sağlıklı ya. Bol su içmeye devam et canım.
Yarım saatte bir yarım çay bardağı su serbest :)ben kafaya dikerek içince kusmusum hep :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun bebişin sağlıklı ya. Bol su içmeye devam et canım.
Yarım saatte bir yarım çay bardağı su serbest :)ben kafaya dikerek içince kusmusum hep :)
Beta hcg güzel artmış inşallah yarın keseyi görürsün büyük ihtimal progestana başlar doktorun bidaha olmaz inşallah kanamaBeta hcg carsamba 1358di bugun 4358 cikti o yuzden kani durdurmak icin igne yaptilar. Yarin doktora tekrar cik mutlaka dedi ebe bi sorun olmaz insallah
Ne güzel haber bebeğin sana tutundu annesi bizde onlar için dayanıcaz bulantilara kusmalara ama çok çok kötü olursan mutlaka destek alırsın bi şekilde geçecek bulantilar inşallah 3 ay sonra hepimiz kesildi bulantilar derizBen varım oğlum 7 aylık :)
Bugün doktora gittik çok fazla küstüm ve üşüyorum.Usg de baktık doktor geç döllenme olduğunu düşünüyorum dedi kalp atışı normal e dönmüş.Bu bebek doğacak dedi :)) ama ben çok kötüyüm halsizlik bulantı üşüme
Canım geneli aç karnına yapılıyor şeker testi falan da old için. Suyunu iç tabi de kahvaltını sonra yaparsan daha iyi olur.Kızlar bişey soracağım dün doktor kontrolünden sonra yaptırmam için doktor bana bi takım testler yaptırmamı söyledi bu testler aç karnına mı yoksa tok karnına mı yapılıyor bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim canımCanım geneli aç karnına yapılıyor şeker testi falan da old için. Suyunu iç tabi de kahvaltını sonra yaparsan daha iyi olur.
Canım karnindan keseyi görmüş ya dış gebelik olmaz artık içini ferah tut. Ha Allah korusun bos gebelik belki ama daha erken ya hemen gorunmeyebilir bebek de, aklımıza hemen en kötüsünü getirmeyelim dur bakalım. Kahverengi leke hemen hemen hepimizde oldu yerlesme lekelenmesi oluyor genelde. Kafamızı takmıyoruz, keyfini çıkarıyoruz çünkü şu an için yapabileceğimiz hiçbir şey yokSelam kizlar bastan takip edemedigim icin kacirdigim seyler var wendy insallah bebegin seninledir.
Bugun bende kötü seyler yaşadım malesef disarfaydik bian camasirimin islandigini hissettim bi baktim koyu kahve akinti drumu aradim dogumevi aciline gidebilirsin dedi gittim karnumdan usgyle bakti kese var dedi ama bebek henuz görünmüyo dedi crs gunu karnimdan gorememisti dr acildeki dr ilk aylar olabilir boyle dedi dinlen dedi ilac filan kullanmayayimmi dedim tlfda drum progestan al demisti tamam dedi bi igmeyle orogestan yazayim onlem olsun dedi 1 hafta 10 güne bebek gorunebilir dedi ama daha belli degil dedi ne bileyim sacma geldi dis gebelikmidir degilmidir belli olmaz daha dedi
Bak söylemiş zaten bi de geç döllenmeyse keseyi de bebeği de geç görmen normalİlk gittigim drda adet tarihinle uyumlu degil gec döllenme büyük ihtimalle demişti
icimi rahatlattin canım yaa insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla hayirla kucağımiza alalim ayaklarimi uzattim yatiyorum bakalim bende de kasik agrisi ve muthis gogus agriai var elim degse nasil canim yaniyo ikinci cocugum olacak allahin izniyle ama oğlumda hicbisey anlamamistimCanım karnindan keseyi görmüş ya dış gebelik olmaz artık içini ferah tut. Ha Allah korusun bos gebelik belki ama daha erken ya hemen gorunmeyebilir bebek de, aklımıza hemen en kötüsünü getirmeyelim dur bakalım. Kahverengi leke hemen hemen hepimizde oldu yerlesme lekelenmesi oluyor genelde. Kafamızı takmıyoruz, keyfini çıkarıyoruz çünkü şu an için yapabileceğimiz hiçbir şey yok
Selam kizlar bastan takip edemedigim icin kacirdigim seyler var wendy insallah bebegin seninledir.
Bugun bende kötü seyler yaşadım malesef disarfaydik bian camasirimin islandigini hissettim bi baktim koyu kahve akinti drumu aradim dogumevi aciline gidebilirsin dedi gittim karnumdan usgyle bakti kese var dedi ama bebek henuz görünmüyo dedi crs gunu karnimdan gorememisti dr acildeki dr ilk aylar olabilir boyle dedi dinlen dedi ilac filan kullanmayayimmi dedim tlfda drum progestan al demisti tamam dedi bi igmeyle orogestan yazayim onlem olsun dedi 1 hafta 10 güne bebek gorunebilir dedi ama daha belli degil dedi ne bileyim sacma geldi dis gebelikmidir degilmidir belli olmaz daha dedi
Kanama kontrolünde ol canım, sancı olması çok normal. Bi sıkıntı yoktur korkma sen. Hepimizde oldu baksana.Ay kizlar aksamdan beri bende sanci var acaba sizinki gini onemsizmidir
Canım karnindan keseyi görmüş ya dış gebelik olmaz artık içini ferah tut. Ha Allah korusun bos gebelik belki ama daha erken ya hemen gorunmeyebilir bebek de, aklımıza hemen en kötüsünü getirmeyelim dur bakalım. Kahverengi leke hemen hemen hepimizde oldu yerlesme lekelenmesi oluyor genelde. Kafamızı takmıyoruz, keyfini çıkarıyoruz çünkü şu an için yapabileceğimiz hiçbir şey yok
Amin canım, inşallah çok istiyoruz bizde, sağlıklıysa kalsın Bizimle.
Kese görünmüş bu arada, dış gebelik ihtimalini atmışsınız, sarısı kalp atışına :)
Kanama kontrolünde ol canım, sancı olması çok normal. Bi sıkıntı yoktur korkma sen. Hepimizde oldu baksana.
Canım ne kadar pozitifsin :) maşallah sana yanımızda ol hep :)
Insallah canim insallah benim ilk olacak. Benim karnim geceleri ağrıyor belki de gündüz ben hissetmiyorum bilemiyorum tabi. Göğüsler 7/24 acı ağrı bir de grip üstüne bebisler bizim depolardan kullandığı için bagisikligimiz zayifliyormus ondan dikkatli olmak gerek soğuk algınlığı, grip vb. şeylere.icimi rahatlattin canım yaa insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla hayirla kucağımiza alalim ayaklarimi uzattim yatiyorum bakalim bende de kasik agrisi ve muthis gogus agriai var elim degse nasil canim yaniyo ikinci cocugum olacak allahin izniyle ama oğlumda hicbisey anlamamistim
Benim ki ara ara yokluyorBugün benimde aşırı derecede var. Hatta sinir bile var adet olmadan hep sinirli de olurdum. Neden olduğunu bilemiyorum hiç gecmiyor agri
Şükür YÖK hamdolsunMerhaba kızlar
Canım nasıl oldun? Kanaman falan var mı? Kontrolde ol mutlaka, progestan varsa evde al sen.
Geçmiş olsun canım, kanama kontrolünde olun, kahve kanamalardan korkmuyoruz ama.
Canım hayırlı haberler ver lütfen.