- 2 Aralık 2016
- 389
- 322
- 31
Bence güzel bi haber bu canım sağlıklı gebelikte bulantı bekliyorlar genelde bana doktor her çıkışta bulantilarin devamini diliyorum diyor bende fenayım biraz once kustum ama yine rahatlamiyorum bogazımda sanki hepsi
sabir cnm az daha . 9 10 haftalar dahada yogunlasabilir. Ama sonra hizla azalir. 12 de biter. Sabir
Slm kizlar bazı arkadaşlar sormuş benimde bulantim yok kızım da olmuştu 4 ay Yıyıp içmem de iyi ama 1 kilo vermisim birde ben sade soda yi çok seviyorum aksamlari içmeden yatamiyorum asitli içmek zararlı deniyor ya soda da zararlımı ki hamilelikte ?
Bu çok guzel degil mi:) yiyememene üzülme bebis şimdi senin depoları kullanıyor ac kalmaz o :)Kızlar bulantilarim gittikçe zirve yapıyor.5-6 kere kustum az önce.Yok böyle bir bulanti
Bu çok guzel degil mi:) yiyememene üzülme bebis şimdi senin depoları kullanıyor ac kalmaz o :)
Vardır vardır o sen takma kafana. O kadar süt üretiyor o beden bak maşallah emziriyormussun, 1mm lik yavrunun besinini mi üretemeyecek? Önce moralini yüksek tutacaksın canım, o senin herşeyini hisediyor. Birşey olmayacak Allahın izniyleEmziriyorumda depom ne kadar var ki acaba
Baya zayıfmıssın canım normal kendini halsız güçsüz hissetmen benim kilo yerinde ama yinede kusarken nefes alamiyorum diye ölüyorum zannediyorum yatağa dönerken bacaklarım titriyor. Serum takviyesi alsan belki biraz iyi gelir bulantinaİnşallah oyledir bebegimin kalp atışları iyidir :) ama kusmaktan iyice eririm bu gidişle zaten 49 dum :/ kendimi iyice güçsüz hissediyorum
Vardır vardır o sen takma kafana. O kadar süt üretiyor o beden bak maşallah emziriyormussun, 1mm lik yavrunun besinini mi üretemeyecek? Önce moralini yüksek tutacaksın canım, o senin herşeyini hisediyor. Birşey olmayacak Allahın izniyleherşey Allahtan bak yapabileceğin birşey var mı şu anda? Ki elinden geleni zaten yapıyorsun, ne kaldı geriye? Moral bozmamak
İyi ki varız hep beraberDoğru diyorsun kalbimi temiz tutayımne iyi geliyorsunuz korkularını atıyorum
Canim doktor heyet raporu yazdı hep doguma kadar. Kendisi acikcasi rahat bende biraz zorladim. Bunda versin isteyecehimde bakalim ins kolay olur. Sen calisiyormuydunBende o tezi curutenlerdenim canım benimde 2 si erkekti şu an belli değil ama 3 hamileligimde aynı bulantı aynı istifra tek fark bu hamileligim diğerleri ne göre 1 hafta 10 gün kadar önce başladı bulantım. Canım sen öğretmensin bildiğim kadariyla dikisten sonra rapor mu alıyorsun nasıl devam ediyorsun hayatına ?
Maden suyu hamilelere faydali bende midem eksidiginden iciyorum hergunSlm kizlar bazı arkadaşlar sormuş benimde bulantim yok kızım da olmuştu 4 ay Yıyıp içmem de iyi ama 1 kilo vermisim birde ben sade soda yi çok seviyorum aksamlari içmeden yatamiyorum asitli içmek zararlı deniyor ya soda da zararlımı ki hamilelikte ?
Yok canım ben evlendigimden beri 3 senedir evdeyim atanamadım zaten oncesinde de ücretli öğretmenlik yapıyordum evlendigimden beri onuda yapmıyorum. Iyi olur canım yine rapor alsan doktorlar bazen devam edebilirsin çalışma ya diyormus ama insan kaybı olunca korkuyo peki dikisten sonra hayatına nasıl devam ediyorsun yemek ve tuvalet dışında hep yattin mı?Canim doktor heyet raporu yazdı hep doguma kadar. Kendisi acikcasi rahat bende biraz zorladim. Bunda versin isteyecehimde bakalim ins kolay olur. Sen calisiyormuydun
Hayırlı olsun, planlı mıydı18 aylik bir oğlum ve ben de yeniden hamileyim. Nisan annesi olacağım.
Evet aralarında iki yas olacak öyle olsun istiyorduk zatenHayırlı olsun, planlı mıydı
Evet hep yatıyordum cnm. Yemek wc dışında. Ilerleyen haftalarda bulasik fln makineye koyuyordum esimle yemege ciktigimiz oluyordu. Tabi çok nadir... o da tani doktor kontrol etmisse ve hersey yolundaysaYok canım ben evlendigimden beri 3 senedir evdeyim atanamadım zaten oncesinde de ücretli öğretmenlik yapıyordum evlendigimden beri onuda yapmıyorum. Iyi olur canım yine rapor alsan doktorlar bazen devam edebilirsin çalışma ya diyormus ama insan kaybı olunca korkuyo peki dikisten sonra hayatına nasıl devam ediyorsun yemek ve tuvalet dışında hep yattin mı?
Bu hamileliginde nasıl olacak canım yardımcın var mı annen kayınvaliden kimse gelecek mı dikisten sonra? Bende annem ve kardeşime güveniyorum esimde yapar sağolsun ama ben yine biri daha olsun eşim evde yokken istiyorumEvet hep yatıyordum cnm. Yemek wc dışında. Ilerleyen haftalarda bulasik fln makineye koyuyordum esimle yemege ciktigimiz oluyordu. Tabi çok nadir... o da tani doktor kontrol etmisse ve hersey yolundaysa