- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
sende eczacıymışsın doktorları iyi bilirsin :) onlarla çok hoşlaştığımda söylenemez çoğu zaman sağlık bakanlığında ne işim var ki dedirtiyorlar :)bende onu söylemeye çalıştım zaten. yapmıyorlar, arkadaşa yol gösteriyorum.
hoşgeldin canım, hayırla kucağımıza alalım inşallah
Günaydın
canım bi önceki günden sodanın ağzını açık bırak biraz gazı çıksın, onu içince de iyi geliyor. gerçi naaparsam yapayım geçmemişti bulantım, sabredicez yapıcak bişi yok. doktoruna da sırf bunun için gidebilirsin gününü bekleme.
günaydınlar
canım senin bebişler arası kaç ay var?
Günaydın
canım bi önceki günden sodanın ağzını açık bırak biraz gazı çıksın, onu içince de iyi geliyor. gerçi naaparsam yapayım geçmemişti bulantım, sabredicez yapıcak bişi yok. doktoruna da sırf bunun için gidebilirsin gününü bekleme.
günaydınlar
Günaydın
günaydınlar
Oğlum haftaya 16 aylık olacak cnm 7 haftalık hamileyim doğduğunda aralarında tam 2 yaş olacakhoşgeldin canım, hayırla kucağımıza alalım inşallah
Günaydın
günaydınlar
Evet karından baktı canım. ekranda gördük atışını. Ama küçük olduğundan yakalayıp dinletemediCanım merhaba. Daha duyamaman normal gibi. Millet 7 ve 8 haftada duyuyor herhalde genelde. Karından mı baktı
Bayramdan sonra gel acele etmemize gerek yok dediCanım benim ne görülmüş ne duyulmuştu 6+1 de. ne güzel bak görmüşsün attığını canini sikma. Kaç gün sonra gitceksin bidaha.
Oğlum haftaya 16 aylık olacak cnm 7 haftalık hamileyim doğduğunda aralarında tam 2 yaş olacak
Selam kızlar aranıza yeni katıldım bi sorum olacaktı. En son adet tarihi 11 temmuz 21 ağustosta ilk yaptırmış oldugum beta hcg değeri 48.23 çıktı 2 gün sonra yani 23 ağustosta ise 79.52 çıktı. Sizce bu degr normal mi. ? Bu arada benim adet tarihlerinde genelde gecikme olur 5-6 gün kadar. Acaba gec döllenme olmus olabilir mi ? Bu durumda olan var mi ?
wendy
Yaş:27, Şehir:Burdur, Meslek: Bilgisayar İşletmeni, SAT: 10 Temmuz, Tahmini doğum:16 Nisan, 1. Çocuk Kalp atışı görüldü eklersen sevinirim :)
İnşaallah olmaz bulantın canımbende c.tesi mersindeyim rabbim bi mani vermezse allahımdan inşallah bulantlarım başlamazda bayram tatilim yüzerek gezerek geçer hayırlsısıyla
Canım bende 17 temmuz adet başlangıcım 5+2 yiz
havalar biraz serinledimi oralarda en son mersine geldiğimde arabadan inince yüzüme resmen sıcak buhar vurmuştu boğuluyorum sanmıştım :)İnşaallah olmaz bulantın canım
Canım gittiğimde 5+0 idi sat kesede 5+0 idi haftasıyla uyumlu dedi Dr Um .gözün Aydın canım benimki tüp bebek belki seninki geç döllenmedircanım doktordan geldm şimdi kese 4+3 benim :) senin nasıldı
uyku normalde canım dediğin gibi 2.çocuğa hamile kalanlar için dinlenme problemi var ne yazıkki rabbim kolaylıklar versin hepimize inşallahKızlar oğlum ay sonu 30 Ay'ı dolduruyor gündüz uykusunu Bıraktı sabah 6:30 -7:00 de Uyanıyor akşam 21:00
Da uyuyor.ama çok haraketli 2 YAŞ sendromu malum .gündüz çok uykum oluyor 2-3 gündür ama oğlum varken uyuyamam.ki normalde gündüz asla uyuyamam ...hamilelikten sanırım gözüm kapanıyor
Canım gittiğimde 5+0 idi sat kesede 5+0 idi haftasıyla uyumlu dedi Dr Um .gözün Aydın canım benimki tüp bebek belki seninki geç döllenmedir