2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Benimde 2. Olucak insallah bu ama suan belirtim sadece mide yanmasi.ilkinde uclarina dokunaniyordum gogsumun.bunda hic agri yok suan.senin bat nezamandi cnm.ben bat gectikten 2 gun sonra verdim 182 sen ne zaman verdin.

Benim bat belli belirsiz diyelim çünkü son iki adet arası 35 gündü bunu baz alırsak 24 Ağustos.bende tam şu günde bir diyebileceğim bir zaman hiç olmadı.ben 21 ağustosta verdim kanı.2. Çocuktan önce adetim daha düzensizdi şimdi hiç olmazsa 4 5 gün oynuyor

Bir kaç ay sonra o tablo pek çok kişi için utanç tablosu olur ama :))))

bilemedim, ekleyelim derseniz ekleriz.

Bir kaç ay sonra o tablo pek çok kişi için utanç tablosu olur ama :))))

dimi dimi
wendy tabloya nerden bakabiliriz.

ilk sayfa 1. mesaj canım, arkadaş söylemiş.
Battı balık yan gider deriz ama bence yararlı olur abur cubur fazla tuketilmez belki yararı olmayan şeyler ya da herkes biraz yürüyüş yapmaya calisir

yürüyüş şart kızlar ya. hergün yürümeliyiz.

Canım ben de testleri devlette yaptırmayı düşünüyorum. Şu şekilde mi olması gerekiyor
Önce özel hastane randevu orda istenen testleri devlet hastanesinden randevu alıp doktordan istemek gibi ?
canım ne demek istediğini anlamadım ama devlette kadın doğum uzmanından randevu alp ona muayene oluyorsun o da gerekli testleri yazıyor bazı testler dış tetkik olduğundan sonuçta 3-4 günde çıkabiliyor geri kalanı aynı gün çıkar 182 den istediğin hastaneden istediğin doktordan randevu alabiliyorsun

Canım ben de testleri devlette yaptırmayı düşünüyorum. Şu şekilde mi olması gerekiyor
Önce özel hastane randevu orda istenen testleri devlet hastanesinden randevu alıp doktordan istemek gibi ?
canım ne demek istediğini anlamadım ama devlette kadın doğum uzmanından randevu alp ona muayene oluyorsun o da gerekli testleri yazıyor bazı testler dış tetkik olduğundan sonuçta 3-4 günde çıkabiliyor geri kalanı aynı gün çıkar 182 den istediğin hastaneden istediğin doktordan randevu alabiliyorsun

devletteki doktora özeldeki doktorum bunları istedi diye gidersen kesin tersler zaten. ya tanıdık olacak ya da hiç bişi demeden gidip ilk kez muayene olacak gibi muayene olunacak.

devletteki doktora özeldeki doktorum bunları istedi diye gidersen kesin tersler zaten. ya tanıdık olacak ya da hiç bişi demeden gidip ilk kez muayene olacak gibi muayene olunacak.
ama o da normal değilmi sonuçta bunların hepsi uzman doktor biri öbürünün isteklerini yapmaktan mesul değil kendisi muayene edip tahlili yazar bence olması gerekende budur o söylediğin şuna girer benim zaten bi doktorum var sana ihtiyacım yok bedavadan testlerimi yap yeterdir ki bu her uzman doktoru rahatsz eder emin ol

bende onu söylemeye çalıştım zaten. yapmıyorlar, arkadaşa yol gösteriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…