Benimde 2. Olucak insallah bu ama suan belirtim sadece mide yanmasi.ilkinde uclarina dokunaniyordum gogsumun.bunda hic agri yok suan.senin bat nezamandi cnm.ben bat gectikten 2 gun sonra verdim 182 sen ne zaman verdin.
Farketmez yazmasanızda olurextradan belirtmek istemedim, yazmamı isterseniz yazayım?
Bir kaç ay sonra o tablo pek çok kişi için utanç tablosu olur ama :))))wendy düzen açısından acaba başlangıç kilomuz ve kaç kilo aldigimizin takibi de mı yapılsa?
İki haftada bir ya da her hafta cuma günü tartılır mesela herkes.
İlla tabloya eklensin demiyorum ama boyle bir şey yapılabilir
1. Mesaja tıklawendy tabloya nerden bakabiliriz.
Bir kaç ay sonra o tablo pek çok kişi için utanç tablosu olur ama :))))
Ben ilçedeyim canım Tarsus aslında :)Kız bende Mersin :)
Teşekkür ederim1. Mesaja tıkla
bilemedim, ekleyelim derseniz ekleriz.wendy düzen açısından acaba başlangıç kilomuz ve kaç kilo aldigimizin takibi de mı yapılsa?
İki haftada bir ya da her hafta cuma günü tartılır mesela herkes.
İlla tabloya eklensin demiyorum ama boyle bir şey yapılabilir
Bir kaç ay sonra o tablo pek çok kişi için utanç tablosu olur ama :))))
wendy tabloya nerden bakabiliriz.
Battı balık yan gider derizama bence yararlı olur abur cubur fazla tuketilmez belki yararı olmayan şeyler ya da herkes biraz yürüyüş yapmaya calisir
canım ne demek istediğini anlamadım ama devlette kadın doğum uzmanından randevu alp ona muayene oluyorsun o da gerekli testleri yazıyor bazı testler dış tetkik olduğundan sonuçta 3-4 günde çıkabiliyor geri kalanı aynı gün çıkar 182 den istediğin hastaneden istediğin doktordan randevu alabiliyorsunCanım ben de testleri devlette yaptırmayı düşünüyorum. Şu şekilde mi olması gerekiyor
Önce özel hastane randevu orda istenen testleri devlet hastanesinden randevu alıp doktordan istemek gibi ?
Ben merkeziBen ilçedeyim canım Tarsus aslında :)
canım ne demek istediğini anlamadım ama devlette kadın doğum uzmanından randevu alp ona muayene oluyorsun o da gerekli testleri yazıyor bazı testler dış tetkik olduğundan sonuçta 3-4 günde çıkabiliyor geri kalanı aynı gün çıkar 182 den istediğin hastaneden istediğin doktordan randevu alabiliyorsunCanım ben de testleri devlette yaptırmayı düşünüyorum. Şu şekilde mi olması gerekiyor
Önce özel hastane randevu orda istenen testleri devlet hastanesinden randevu alıp doktordan istemek gibi ?
canım ne demek istediğini anlamadım ama devlette kadın doğum uzmanından randevu alp ona muayene oluyorsun o da gerekli testleri yazıyor bazı testler dış tetkik olduğundan sonuçta 3-4 günde çıkabiliyor geri kalanı aynı gün çıkar 182 den istediğin hastaneden istediğin doktordan randevu alabiliyorsun
ama o da normal değilmi sonuçta bunların hepsi uzman doktor biri öbürünün isteklerini yapmaktan mesul değil kendisi muayene edip tahlili yazar bence olması gerekende budur o söylediğin şuna girer benim zaten bi doktorum var sana ihtiyacım yok bedavadan testlerimi yap yeterdir ki bu her uzman doktoru rahatsz eder emin oldevletteki doktora özeldeki doktorum bunları istedi diye gidersen kesin tersler zaten. ya tanıdık olacak ya da hiç bişi demeden gidip ilk kez muayene olacak gibi muayene olunacak.
bende c.tesi mersindeyim rabbim bi mani vermezse allahımdan inşallah bulantlarım başlamazda bayram tatilim yüzerek gezerek geçer hayırlsısıylaBen merkezi
ama o da normal değilmi sonuçta bunların hepsi uzman doktor biri öbürünün isteklerini yapmaktan mesul değil kendisi muayene edip tahlili yazar bence olması gerekende budur o söylediğin şuna girer benim zaten bi doktorum var sana ihtiyacım yok bedavadan testlerimi yap yeterdir ki bu her uzman doktoru rahatsz eder emin ol