2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Meslek: öğretmen
İlk çocuk
Sat : 11 temmuz
Tahmini doğum: 18 nisan
Kalp atışı bekleniyor...

Canım merhaba ben de öğretmen benim de tüp bebek benim de ilk çocuk aynı zamanda benim de tahmini tarih 24 Nisan
İnşalllahh sağlkkla kucağımıza alırız canım. Bu arada okul işini nasıl yapacaksınız ben ilk 3 ay için çok çekimserim okulum hep küçük öğrenci ve aşırı kalabalık maalesef riske atmak istemiyorum bu dördüncü tedavim ve ilk defa pozitif aldım

Kızlar genelde çalışan annelersiniz doğum sonrası Rabbim yardımcınız olsun .bende 9 sene çalıştım özel sektörde eşimle nişanlanınca eşim istemedi çalışmamı son 5 senedir evdeyim..

Kızlar bizim gelin de hamile değerleri 2 katı artıyor sorun yoktu .Bugün kese için gitti keseyi doktor görememiş .Hem vajinadan bakmış hem karından .Beta istemiş sonuç 7452 çıkmış bu sonuca göre görmesi lazım dun.karında çok gaz var demiş sizce sebep ne olabilir ?

İnşallah canım... Bana yakın bi hastane bulamadım 2 yaşında bide oğlum var onlada zor olacak baska semtteki bir hastaneye gitmek o yüzden gidiyorum devlete bakalım zaten ilk doğumumda sezeryandı yine mecburen sezeryan olacagım. İnşallah sağ salim alalım kucagımıza bebişlerimizi:)

Allah kolaylik versin canim. Benim ilk hamileligim. Calismiyorum da ona ragmen bulanti halsizlik fln zor oluyo pek bisey yapamiyorum. Allah ona gore guc veriyordur. Bu arada sezeryan sonrasi normal dogum yapan doktorlar var (gidisata gore). Istekliysen arastirabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…