- 9 Temmuz 2015
- 75
- 52
- 32
Daha öncesinde1 kez düşük yaptim bunda endişe ediyorum. Hayırlısı bakalım.canım artış iyi gibi, endişlenme artışa bakmaya devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha öncesinde1 kez düşük yaptim bunda endişe ediyorum. Hayırlısı bakalım.canım artış iyi gibi, endişlenme artışa bakmaya devam
Daha öncesinde1 kez düşük yaptim bunda endişe ediyorum. Hayırlısı bakalım.
Teşekkür ederim ilginiz için. İnşallah diyip sabırla bekleyelim bakalim :)endişelenme canım, daha yeni gibi, inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz
stres yok
ekledim kuzucum :)
Teşekkürler canım :)
benimki alt tire değil normal. Birde böyle deneyelim istersenekledim kuzucum :)
tekrar deneyim canım ama olmadı ya - işaretinden dolayı.
Büyük harf küçük harfe duyarlı mı acabaNiSaN-16 canım maalesef etiketleyemiyorum tablo işi pek zormuş - olunca sadece nisan kısmını etiketliyor
Büyük harf küçük harfe duyarlı mı acaba
Yaş 31 istanbul meslek: öğretmen tüp bebek sat 17 temmuz tahmini doğum 24 nisan 2018 ilk bebek kalp atışı bekleniyor
İnşalllahh sağlkkla kucağımıza alırız canım. Bu arada okul işini nasıl yapacaksınız ben ilk 3 ay için çok çekimserim okulum hep küçük öğrenci ve aşırı kalabalık maalesef riske atmak istemiyorum bu dördüncü tedavim ve ilk defa pozitif aldımCanım merhaba ben de öğretmen benim de tüp bebek benim de ilk çocuk aynı zamanda benim de tahmini tarih 24 Nisan
İnşallah canım... Bana yakın bi hastane bulamadım 2 yaşında bide oğlum var onlada zor olacak baska semtteki bir hastaneye gitmek o yüzden gidiyorum devlete bakalım zaten ilk doğumumda sezeryandı yine mecburen sezeryan olacagım. İnşallah sağ salim alalım kucagımıza bebişlerimizi:)Bende devlet hastanesine gidiyodum. Sonra konakta hayat hastanesi denk geldi baya uygun geldi tahliller falan. Simdilik oraya gidiyorum. Kalp atislarini duyduktan sonra insallah ozel bi doktora gitmeyi dusunuyorum. Dr.Serhat volkan dede'ye arkadasim gidiyo cok memnun ama bakicaz bizde bakalim daha belli degil. Bu arada ege universitesi ve dokuz eylul ucretsiz doguma hazirlik kurslari veriyormus diye duydum. Ilerde degerlendirebiliriz:) aklinda bulunsun. Insallah gorebiliriz o gunleri sagsalim
Allah kolaylik versin canim. Benim ilk hamileligim. Calismiyorum da ona ragmen bulanti halsizlik fln zor oluyo pek bisey yapamiyorum. Allah ona gore guc veriyordur. Bu arada sezeryan sonrasi normal dogum yapan doktorlar var (gidisata gore). Istekliysen arastirabilirsin.İnşallah canım... Bana yakın bi hastane bulamadım 2 yaşında bide oğlum var onlada zor olacak baska semtteki bir hastaneye gitmek o yüzden gidiyorum devlete bakalım zaten ilk doğumumda sezeryandı yine mecburen sezeryan olacagım. İnşallah sağ salim alalım kucagımıza bebişlerimizi:)