Kız bende Mersin :)Yaş 27 , yer :Mersin ,meslek :öğretmen ,ilk çocuk ,tahmini doğum tarihi 13 nisan ,sat 7 temmuz
Öyle canım biliyorum yapıyorlar ama uğraşması falan oralarda çok gıcık ya. Sen şimdi içindesin kolay geliyor. İstanbul'da randevu bulmak falan hep sıkıntı. Bide oraya devam etmeyeceğini anlarlarsa vay anam vay. Benim tansiyonumu 17ye firlatmislardi neden buraya gelmiyosunda özele gidiyorsun diye baskı kurup .sağlık ocağı değil devlet hastanesi eğitim araştırma hastanelerinde bütün testler ücretsiz yaptırılyor 182 dende erkenden randevu alınırsa sorun yaşanmıyor ben şahsen verilen bu paralara acıyorum ne yalan sölim
Ne testi istediler benden henüz birşey istenmediSağlık ocağına gittim sabah sadece birkaçına bakabiliyorlarmış. Iki iki kan aldırmak istemedim. Devlet hastenesi de özel hastanenin yazdığı kağıtla test yapmıyor, doktorun tekrar muayenesi lâzım. Malum bayram haftası zaman da dar.
Canım ben de kontrole gittiğim özel hastaneye sormuştum ne kadar diye, bana 2500 TL fatura çıkarmışlardı. Bu sene bilmiyorum, daha kontrole gitmedim. Cumartesi gideceğim.Istenen kan ve idrar testlerini yaptırdım az önce. 594 tl ödedim. Oglumda da orda yatırmıştım her şeyi. Bu kadar pahalanmış mi ya? Sağlık olsun tabi.
Msj attim ama gonderebildimmi bilmiyorum bide burdan yazayim yas 28 sehir sivas ev hanımı sat 15 temmuz tahmini dogum 21 nisan ilk çocuk kalp atisi bekliyorKızlar merhaba. Tablomuzu oluşturdum. eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek ya da özel mesaj atarak bilgilerini göndersin, listemizi güncelleyelim.
ben ilk çocuğu özelde doğum yaptım bin pişmanım 6.aydan sonra kontrollerime özele gittim onada bin pişmanım şimdi doğumuda özelde düşünüyorum .iççinde olmayla alakalı değil bence çünkü hastanede bir sürü arkadaşım yine özele gidiyor ama bana sorarsan devlettede çok iyi doktorlar .tek fark şudur devlette çok hastan bakıyorlar belki bire bir çok vakit veremiyorlar canım cicim davranamıyorlar ee onlarıda anlamak lazım günde 10 hasta bakanla 50-60 hasta bakan bir olmaz sonuçta dimi :)Öyle canım biliyorum yapıyorlar ama uğraşması falan oralarda çok gıcık ya. Sen şimdi içindesin kolay geliyor. İstanbul'da randevu bulmak falan hep sıkıntı. Bide oraya devam etmeyeceğini anlarlarsa vay anam vay. Benim tansiyonumu 17ye firlatmislardi neden buraya gelmiyosunda özele gidiyorsun diye baskı kurup .
Kızlar merhaba. Tablomuzu oluşturdum. eklenmek isteyen arkadaşlar beni etiketleyerek ya da özel mesaj atarak bilgilerini göndersin, listemizi güncelleyelim.
Kizlar meraba bende yeni hamiş haberimi aldim ve araniza katildim.bat 20 agustostu benim.22 agustosta kan tahlili verdim 182.0 cikti bidaha yaptirmadim.sizin degerleriniz nasildi yazarsaniz cok sevinirim.buarada belirti olarak bat gunu yaklastigi siralarda gogus hassasiyetim vardi simdi sadece mide yanmam var.sizde nasil acaba.benimle ayni bat gunu olanlar var mi.
YAŞ:33 meslek:ev Hanımı şehir Mersin 2. Çocuk kalp atışı bekliyorum
Ben özel mesaj olarak yolladımwendy
wendy 27 yaş ankara esnaf sat 13 temmuz tah.19 nisan ilk hamilelik ikiz.kalp atışı ve cinsiyeti belli degil.inşallah kalp atışınıda duyarızda içimiz rahatlar
Yaş 20 İstanbul tıbbi sekreter SAT 2 temmuz tahmini doğum tarihi 8 Nisan kalp atışı bekleniyor ilk cocuk
Msj attim ama gonderebildimmi bilmiyorum bide burdan yazayim yas 28 sehir sivas ev hanımı sat 15 temmuz tahmini dogum 21 nisan ilk çocuk kalp atisi bekliyor
testleri neden devlette yaptırmıyorsunuz arkadaşlar
Benimde 2. Olucak insallah bu ama suan belirtim sadece mide yanmasi.ilkinde uclarina dokunaniyordum gogsumun.bunda hic agri yok suan.senin bat nezamandi cnm.ben bat gectikten 2 gun sonra verdim 182 sen ne zaman verdin.Benim ilk tahlil sonucum 96 çıktı 2. Tahlili bugün sabah verdim.kasık ve bel ağrısı sık tuvalete gitme vardı bende belirtti olarak.2. çocuğum da göğüs hassasiyeti olmuştu.bunda hâlâ daha göğüste birşey yok.bu arada bu benim 3. Bebeğim olacak
Yaş 28 kocaeli öğretmen sat 21 temmuz, tahmini doğum 24 nisan, kalp atışı bekleniyor ilk çocukekledim kızlar, kontrol edin bi.
merhabalar bende aranıza yeni katıldım.
beni de listenize eklerseniz sevinirim.
yaş 30, istanbul, muhasebeciyim.
sat 13 temmuz 2017, tahmini doğum 19 nisan 2018
ilk gebelik, tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.
kalp atışı ve cinsiyeti henüz belli değil
Ben ismimi goremedimekledim kızlar, kontrol edin bi.
wendy benimde tüp bebek